Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

TDA7294 Devre ihtiyacı?

Merhabalar, yarı yıl tatilinde amfi yapmak istiyorum. İnternette birçok devre var fakat, uygun bir tane bulamadım. 2x100 watt stereo, kaliteli bir devre arıyorum. Bildiğiniz var mıdır?
Read more : TDA7294 Devre ihtiyacı? | Gösterim : 1886 | Cevaplar : 8 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Audison VRX6.420 6 Kanal High End Ampli

Audison VRX 6.420 6 kanal 4x65+2x80Watt. Yan kapakları mevcuttur, yanında verilecektir.

Direct modelidir.Aktif sürmek için gerekli olan x-over devresi takılı olarak verilecektir.

C kanallarının çıkış tranzistörleri orjinalleri ile değiştirilmiştir.

Resim

Resim
Read more : Audison VRX6.420 6 Kanal High End Ampli | Gösterim : 1487 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Ultrasonik sesler için hoperlor

Merhaba;

Bir proje için ultrasonik frekansları güçlü bir şekilde verecek bir hoperlore ihtiyacım var böyle bir hoperlor nerden bulabilirim adı nedir?

20khz - 40 khz arası frekanslara ihtiyacım var.
Read more : Ultrasonik sesler için hoperlor | Gösterim : 4841 | Cevaplar : 11 | Forum : Hoparlörler

Hepinize Mutlu Yıllar

2012 yılının tüm diyaudiotr ailesine esenlik,sağlık,mutluluk getirmesini ucuz ve bol malzemeli bir yıl olmasını temenni ederim Mutlu Yıllar
Read more : Hepinize Mutlu Yıllar | Gösterim : 1200 | Cevaplar : 4 | Forum : Serbest Kürsü

Fostex FE1246En ile Bookshelf

Yeniden merhaba,

İlkinde ev sinema sistemi hoparlörleriyle ilgili bir projem vardı. Gürültü istemiyordum. Ses, mümkün olabildiğince gerçeğe yakın olmalıydı. Lakin, hem seçtiğim hoparlörlerin multimedia ürünleri olması, hem de ev sinema sistemi ile ilgili olması bu isteğime mantıken tersti. Dolayısıyla, mantıksızlığı ve gerçeği görmem uzun sürmedi.
Bu defa daha mantıklı ve daha güzel bir projem var. Beğeneceğinizi ve destekleyeceğinizi düşünüyorum, umuyorum. Fikirlerinize ve bilgilerinize daha fazla ihtiyacım var. Paylaşmanızı ve yardımcı olmanızı diliyorum.

Hoparlörleri yurt dışından ...
Read more : Fostex FE1246En ile Bookshelf | Gösterim : 2375 | Cevaplar : 6 | Forum : Hoparlörler

USB-OPTİK-COAX girişli Dac projesi (bit'lendi)

Herkese merhaba;
PC min anakart ve ekran kartı problemlerimi giderdikden sonra,geçen süre içinde başladığım ve sona yaklaştığım multi girişli DAC projemi paylaşayım dedim.Son parçalar olan izolasyon trafosu ve optik alıcım geldiğinde sonlanacak olan projemde herşeyi modüler yapmaya çalıştım.Yaptıklarımın tamamı Tİ işlem yaprakları ve bilgi sayfalarından yararlanarak kendi çizimlerimdir.
Parçalar şöyle;

SPDIF-OPTİK giriş için DIR9001
Resim

USB giriş için PCM2707,2706,2902,2904,2906 seçenekleri
Resim

(2707 ile zar zor pcb sini becerebildiğim,bana gaz veren,sesi bu pcb ve işçilik ile ...
Read more : USB-OPTİK-COAX girişli Dac projesi (bit'lendi) | Gösterim : 7574 | Cevaplar : 49 | Forum : Projeleriniz

Pikap preamfisi/ TDA 2616 güç katı

Arkadaşlar Merhaba,
Müziğe plakla tanışan nesilden biri olarak, artık büyük ölçüde yerini dijital kayıtlara bırakan plakları, o muhteşem analog kayıtlarıyla, düzgün bir sistemle dinlemenin tadı bir başkadır.Müzik marketlerde yeniden LP ler görmeye başladım. İnsan eski bir dostu görmüş gibi oluyor.

Konuya gelirsek; Yeni evli bir çiftin ricası ile , Aileden intikal eden bir Dual Pikap ile kullanılacak bir amfi yapmamı istediler.
Tabiiki sistemin öncelikli parçası Pikap Preamfisi.Yer kısıtı nedeni ile oldukça kaliteli ama bir okadarda ...
Read more : Pikap preamfisi/ TDA 2616 güç katı | Gösterim : 2461 | Cevaplar : 2 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Gitar amfisi için hoparlör

Merhabalar kendi elektro gitar amfimi tasarlıyorum. Tek eksiğim kaliteli bir gitar hoparlörü, Celestion, Eminence, Jensen, ElectroHarmonix marka 12'' 50 watt civarı uygun fiyatlı hoparlör arıyorum.
Read more : Gitar amfisi için hoparlör | Gösterim : 1436 | Cevaplar : 3 | Forum : Alınık

LME49600 Çıkışlı Kulaklık amfisi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bir kulaklık amfisi yapmayı planlıyordum,bir iki tane şema arasında uzunca mekik dokuduktan sonra belirlediğim iki şemaya uygun olacak bir şekilde,bir baskı devre çizerek bu hafta sonu işe koyuldum,şimdilik ilk şemayı denedim ama bir iki elamanı değiştirmeyi düşünüyorum,
İlk denediğim şema lme49600 buffırının datasheetindeki şemaydı dc servolu,kullandığım kulaklıklar ise Sennheiser cx400 (16ohm) ve dh238 (32ohm) idi.Şimdilik sonuçlar fena değil,sanırım detaylar biraz eksik gibi geldi bana tizler çok ön planda gibi,yada ben çok ...
Read more : LME49600 Çıkışlı Kulaklık amfisi | Gösterim : 1972 | Cevaplar : 4 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

rubycon 10000 uf 63v kondansatör

8 adet rubycon low esr kondansatör.

kondansatörler 2 senelik cayin anfimden upgrade amacıyla söküldü. temiz durumda tanesi 15 Tl ebay fiyatına veriyorum. ürünler orjinal kesinlikle fake değil
Read more : rubycon 10000 uf 63v kondansatör | Gösterim : 1441 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye