Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Wharfedale Rubiance RB-25 için Spike

Selamlar, 2 adet kulem için spike almak istiyorum fakat 100$ ödemek istemiyorum.
Read more : Wharfedale Rubiance RB-25 için Spike | Gösterim : 1097 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Grado SR225i + adaptör

Selamlar;

Bir hevesle aldığım kenarda yatan, hiç kullanılmamış kulaklığımı satıyorum.
300TL son fiyattır. Ayrı satılan adaptör kablosu da yanında verilecektir.
İstanbul Mecidiyeköy elden teslim yada Eft ve akabinde Türkiye'nin her yerine kargo yapabilirim.
Ptt ödemeli kargo yapılmayacaktır, takas teklif etmeyiniz.

İyi günler.

Resim
Read more : Grado SR225i + adaptör | Gösterim : 1009 | Cevaplar : 4 | Forum : Satılık

silinebilir

Silinebilir
Read more : silinebilir | Gösterim : 868 | Cevaplar : 0 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

dr. un gain clone lm3886 ile ilgili yardım...

arkadaşlar merhaba lm3886 gain clone özellikli devreyi yapmak istiyorum. Forumda bulunan devrenin pcb'si ve şeması ile ilgili yardıma ihtiyacım var.Şema ve pcb'de farklılıklar var malzemeler seçilmiyor Bu devrenin yerleşim planı elinde olan varsa paylaşabilir mi? Lm3886 hastasıyım devrenin bir çok versiyonunu yaptım gain clone yapmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun.
Read more : dr. un gain clone lm3886 ile ilgili yardım... | Gösterim : 1780 | Cevaplar : 15 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

2n3055 Transistörlü Amplifikatör sorunu

Herkese merhaba,

30 Yıllık baba yadigarı el yapımı bir Amplifikatörüm var. 4 tane 2n3055 transistör ile yapılmış 2 adet çıkışa sahip bir amfi neredeyse 10 yıldır kullanmıyordum. Mevcut kolonlarımın kabinlerini elden geçirdim. Amfiyi de biraz temizleyip kendimce biraz bakım uyguladım. Giriş Çıkış soketlerini, ses potunu değiştirdim. Bir de eskimiş kırıımış 4 adet taş direnç vardı onları yeniledim. Başladım kullanmaya herşey çok güzel gidiyordu. Amfi eskisi gibi çalışıyordu.
Bir gece müziği kapattığım halde amfiyi kapatamadan yattım. ...
Read more : 2n3055 Transistörlü Amplifikatör sorunu | Gösterim : 2346 | Cevaplar : 5 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Cmoy. Basit devre, garip sorun

http://tangentsoft.net/audio/cmoy/misc/ ... nt-sch.pdf

Şeması bu kadar basit olan bir devre. Gelelim sorunuma, şemada C2 olarak görünen giriş kondansatörünü taktığım an devrede müthiş bir parazit, daha çok bass vururken cazır cuzur etme durumu oluyor. Pot takılı, kazancı yarıya indirerek denedim değişme yok. Entegre NE5532 kullandım. Girişte 100nf'dan 470nf'a kadar çeşitli polyester (mkp mks dahil) kondansatörler denesem de sorun çözülmedi. Böyle bir soruna ney neden oluyor olabilir acaba?
Read more : Cmoy. Basit devre, garip sorun | Gösterim : 2059 | Cevaplar : 13 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Mj15011 A Class Amplifkatör Şeması Arıyorum ....

Elimde 10 adet sıfır Bu Transistör'lerden geçti.... Değerlendirmek istiyorum.... İyi kalitede bir Amplifkatör var ise hemen yapıp sonucuda paylaşabilirim....

İki Adet LM1875'i Simetrik Bağlama

Merhaba arkadaşlar, LM1875 ile subwoofer devresi yapmak istiyorum. İki adet LM1875 entegreyi simetri nasıl bağlayabilirim, devresi mevcut mudur. İlginize şimdiden teşekkürler.
Read more : İki Adet LM1875'i Simetrik Bağlama | Gösterim : 1225 | Cevaplar : 2 | Forum : Amplifikatörler

surround hakkında bilgi

merhabalar öncelıkle konuyu acma sebebım bilgi edinmek eger mumkunse zamanla bu projeyı gerceklestırmek

merak ettıgım konuya gelınce surround sıstemlerınde bıldıgım sistem duzenegı soyle
örnek olarak 5.1 kanallı bir surround sıstemı dusunelım bunun input bolumune 5.1 destek verebılen bır dvd den cıkıs alıp 6 kanaldan cıkıs yapıp direk amp ınput larına baglanıyor buraya kadar hersey normal.

sorum su sımdı bu sıstemın her ınput yapılan gırıse bır power amp gerekıyo ve 6 kanal cıkıs alınabılıyor.

evet sorularımın ...
Read more : surround hakkında bilgi | Gösterim : 1030 | Cevaplar : 1 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

LM3886 PCB kit

Merhabalar
Elimde fazladan 3 kit XY LM3886 kitleri var, kitler 2 x LM3886 PCB + 1 x Besleme PCB olmak üzere 3 PCB'den oluşuyor. 1 kit fiyatı 25TL

Resim
Resim
Read more : LM3886 PCB kit | Gösterim : 1221 | Cevaplar : 2 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye