Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Full Range Hoparlör Tavsiyesi ?

Öncelikle herkese merhabalar sitede ilk başlığım. Bütün gece karıştırdım buraları ve çok beğendim; emeği geçen herkese saygılar sevgiler tekrar merhabalar :)

Mix ve kayıt işleriyle ilgilenen, az da olsa bu konu da iş alabilen bir öğrenci müzisyenim. Evimde küçük bir stüdyom var. Ülkemizde ekipman imkanının yetersiz ve pahalı olması sebebiyle eski bir PA'ci olarak sizin yardımlarınızla full range bir monitör yapma yoluna adım atmış bulunmaktayım.

Bu konuda ...
Read more : Full Range Hoparlör Tavsiyesi ? | Gösterim : 3585 | Cevaplar : 2 | Forum : Projeleriniz

SES Entegresi TDA-8510J TDA8511J LAZIM

SES Entegresi TDA-8510J TDA8511J LAZIM Uygun Fiyata Arıyorum.
Read more : SES Entegresi TDA-8510J TDA8511J LAZIM | Gösterim : 1067 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Kule hoparlör için tavsiye

Bu aralar kule tipi hoparlörlere bakıyorum ancak fiyat olarak beni aşıyorlar önceleri hoparlör satın alıp kabinlerini kendim yapıyordum yaklaşık 4 yıldır kendi yaptığım hoparlörleri kullanıyorum ancak artık hem ses hemde görüntü olarak tatmin edecek hoparlörler almak istiyorum maksimum 500 biraz zorlarsak 600 tl kadar hoparlör baktım ama pek bişey bulamadım karaköyde baktığım dükkanlar çıkma müzik seti hoparlörü gösterdiler arkama bile bakmadan geri döndüm :) daha önceleri hoparlörlerimi ...
Read more : Kule hoparlör için tavsiye | Gösterim : 2744 | Cevaplar : 2 | Forum : Hoparlörler

subwofer odanın ortasında neden bas vermiyor.

meraba size bir sorum olacaktı.

20 cm bots marka subwoofer kapalı kabin yaptım. evin duvar köşesinde güzel çalıyor. fakat nedense subwooferı duvardan biraz uzaklaştırsam baslar azalıyor. odanın tam ortasına koyduğum zaman hiç bass yok. daha da ilgici başka odalarda nereye koyarsam koyayım bass vermiyor. oda akustiğinin önemli olduğunu biliyorum fakat neden bu kadar fark var.
Read more : subwofer odanın ortasında neden bas vermiyor. | Gösterim : 1506 | Cevaplar : 5 | Forum : Hoparlörler

Jrc Entegreleri

Jrc072 ve Jrc062 arıyorum ......
Read more : Jrc Entegreleri | Gösterim : 992 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

iPod Araç Kiti

Merhaba,

Porsche Cayenne Marka-Model araca Dension marka iPod kiti taktırmak istiyoruz. İstanbul içerisinde bize yardımcı olabilecek bir yer biliyor musunuz ?

Teşekkür Ederim.
Read more : iPod Araç Kiti | Gösterim : 1162 | Cevaplar : 1 | Forum : Otomobil Ses Sistemleri

St 151 100Watt amplifier

:bilmem: Besleme gerilimi simetrik = +/- 40 volt.....Kazanç= R6/R5= 15000/820= 18 ....... giriş duyarlığı maximum= +/- 1.2 volt
trafo=simetrik 30 volt AC (çift çıkış). Regüle kondansatör çifti 2x10000 mikrofarat/50 volt
Read more : St 151 100Watt amplifier | Gösterim : 1483 | Cevaplar : 5 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

ben geldim :D

Google amcada dolanirken rasladim
istanbul'dan selam olsun. 21 yaşımdan daha yeni gün aldım. Bu işlere ilgim ilk bilgisayar gördüğüm zaman başladı.
Read more : ben geldim :D | Gösterim : 1672 | Cevaplar : 3 | Forum : Kendinizi Tanıtın

Aktif gürültü engelleyici

Merhabalar

Kulaklığım için gürültü engelleyici bir devre yapmayı düşünüyorum.Kulaklığım kulak içi kulaklık.Elektronikçilerde bulunan bildiğimiz ufak kapsül mikrafonlardan her kulaklığa bir tane bağlayıp sinyali ters çevirip kulaklığa geri ileterek gürültünün bir miktar azalacağını düşünüyorum.Sizce nasıl olur ? Nasıl bir devre kullanmam gerekir ? Görüşlerinizi alabilirmiyim.
Read more : Aktif gürültü engelleyici | Gösterim : 1318 | Cevaplar : 3 | Forum : Head-Fi

Sistem önerisi (Aksesuar,Tweak ,Spike,Kablo,Banana Plugs)

Selamlar,

Senelerdir sürekli geliştirerek topladığım bir sistemim var. Kendimce yeterli geliyor şuan da ve değiştirmeyi düşünmüyorum, ŞİMDİLİK:)
Tabi değiştirmeyi düşünmesemde elimde mevcut olan ürünlerden daha iyi ses nasıl alabilirim diye sormak isterim?

Konular hakkında çok araştırma yaptım. Hem bu siteden hemde başka sitelerden fakat satın alacağım şeylere karar veremedim. Ya maliyetine takıldım yada ne yaparsam doğru olura??

Örneğin kuleler için spike almalımıyım? Kulelerin altında ilginçtir spike için yerleri varmış.Bu konuyu araştırırken altına baktım ve farkettim... ...
Read more : Sistem önerisi (Aksesuar,Tweak ,Spike,Kablo,Banana Plugs) | Gösterim : 1816 | Cevaplar : 5 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye