Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

CLASS A KULAKLIK AMPLİFİKATÖRÜ

Çalışmam drhardware nin sitedeki classs a kulaklık amplifikatörü tasarımıdır.Ses pürüssüz. tiz ve midler detaylı. baslar da güzel.kutusu ve potlarıyla göze de hitap ediyor iyi bir çalışma oldu artık çalışma masamın ayrılmaz bir parçası olacak bu amplifikatör.çalışmamla ilgili olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Read more : CLASS A KULAKLIK AMPLİFİKATÖRÜ | Gösterim : 2384 | Cevaplar : 15 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

alps motorlu potans

merhaba arkadaslar.5ok alps marka motorlu potans almak istiyorum.yardımcı olursanız sewvinirim.
Read more : alps motorlu potans | Gösterim : 977 | Cevaplar : 2 | Forum : Alınık

Satılık lamba soketi ve shield

Arkadaşlar lambalı amfi projem için amerikadan getirttiğim lamba malzemelerinin bir kısmını satarak değerlendirmek istiyorum.
Elimdeki 10 tane 9pin seramik şaseye monteli lamba soketini ve aliminyum shieldini satmayı düşünüyorum.
Resim

Resim

Seramik lamba soketi 3tl
Aliminyum lamba shieldi 3tl
mail ([email protected]) yada özel mesaj atın.
teşekkürler...
Read more : Satılık lamba soketi ve shield | Gösterim : 1826 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

Low ESR 2200mf Rubycon ne düşünüyorsunuz?

http://cgi.ebay.com/NEW-250PCS-RUBYCON- ... 548wt_1308

İnternette dolaşırken bunu buldum arkadaşlar hemde satanda bir Türk ve Türkiyede. Rubycon Low ESR 2200 mf. Ancak fiyatı fazla ucuz sizce bayat filan mıdır? 250 adet varmış, başka almak isteyenler alırsa toplu alım bile olabilir.
Read more : Low ESR 2200mf Rubycon ne düşünüyorsunuz? | Gösterim : 1200 | Cevaplar : 5 | Forum : Güç Kaynakları

Satılık Hi-Fi amplifikatör kitleri.(Bitmiştir)

edit:düzeltme ve güncelleme
edit2:düzeltme ve güncelleme
edit3:düzeltme ve güncelleme
Read more : Satılık Hi-Fi amplifikatör kitleri.(Bitmiştir) | Gösterim : 3013 | Cevaplar : 5 | Forum : Satılık

Altın fiyatları yeniden düşüşte

Geçtiğimiz haftalarda üst üste rekor kıran altın fiyatları geriledi. Altın, dört gün içinde rekor seviyelerin ardından 100 dolarlık bir düşüş yaşadı.

Resim

Altın fiyatları son olarak 1.577 dolarla tarihi rekor kırmıştı. Dün 1.471 dolar/ons seviyelerine kadar gerileyen altın haftanın son işlem gününde 1.496 dolar/ons seviyesinde bulunuyor. Serbest piyasada altının gramı 73,94 liradan satıldı.

Cumhuriyet Altını serbest piyasada 496 liradan alıcı buldu. Uzun süredir yükselişi devam eden altının fiyatının gerilemesi düğün mevsiminde kara kara düşünen çiftlere ...
Read more : Altın fiyatları yeniden düşüşte | Gösterim : 1771 | Cevaplar : 12 | Forum : Serbest Kürsü

playstation modifikasyonu

Uzun süredir bu çalışmayı yapma düşünüyordum ama uygun playstation'ı bulamamıştım geçenlerede samandıra bit pazarına yaptığım bir ziyarette scph-5502 kodlu bir cihaz bulup 5tl'ye satın aldım ve şansıma cihaz sorunsuz çalıştı :D
scph-1001 ile scph-7002 arası modellerde AKM ak4309 dac kullanılmış bazı otoriteler bu cihazın hi-end cdp'lere kafa tutabileceğini söylüyor.

p1010008p.jpg

dac çıkışında bulunan opamp'lı buffer katını iptal ederek direk kuplaj kondansatörü ile ...
Read more : playstation modifikasyonu | Gösterim : 3591 | Cevaplar : 20 | Forum : Kaynaklar

6w Single Ended Lambalı Amfi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalıştığım amfimi bitirmek üzereyim,bitirmeden önce burada yayınlayıp,gerek sizinde fikrinizi gereksede benzer bir çalışma yapmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmayı isterim.Yaklaşık 1-2 yıldır lambalı amfiler konusunda araştırma ve çalışmalarım vardı,özellikle Türkiyede diy sektöründe lambalı amfi konusunda çok eksik olduğumuzu (bence bu eksiklik sadece ve sadece araştırma eksikliği ve uraşların olmamasından kaynaklanıyor) düşündüğümden bu alandada bir amfi yapmayı,en azından bu konudada bilgi edinmeyi planlıyordum.Sonunda bukadar uzun çabalarım ve uraşlarım sonucu bazı olumlu sonuçlar ...
Read more : 6w Single Ended Lambalı Amfi | Gösterim : 7622 | Cevaplar : 40 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

Nedir bu "class" lar ?

merhaba,

class a ses kalitesi iyi güç tüketimi yüksek tamam az çok bilgi var

ama diğerleri class ab, class d, class h detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim

iyi çalışmalar
Read more : Nedir bu "class" lar ? | Gösterim : 19415 | Cevaplar : 7 | Forum : Amplifikatörler

G Class Mosfet Subwoofer

Geçtiğimiz günlerde küçük oğlumun keyfi için hazırladığım amplifikatörü paylaşmak istedim.

Subwoofer driver Infinity 1020 referans 250W RMS 4 Ohm
45Litre 40Hz orijinal tavsiyeye göre yapıldı.

Box çok önce JBL 1000 10'' için yapmıştım,
ama Infinity bambaşkaydı, oğlum da el koydu o'na.

Kabin sol altındaki tehlike işareti de kendi yaptığı
led aydınlatma.
Ben de çıkışa uyarlayıp sese göre kırpılma sağladım.

PWR sply daki trafonun üzerine
25VDC için 2X18V
Koruma devresi için de
2X12VDC için
2X15V
orijinal ...
Read more : G Class Mosfet Subwoofer | Gösterim : 1801 | Cevaplar : 3 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye