Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Satılık kondansatör,direnç ve entegreler

Arkadaşlar elimde bulunan kondasatör,entegre ve dirençlerin birkısmını satmaya karar verdim,alıcılar mail yada özel mesaj atabilir,işte malzemeler:

HEPSİ SATILMIŞTIR
Read more : Satılık kondansatör,direnç ve entegreler | Gösterim : 5265 | Cevaplar : 13 | Forum : Satılık

Death of Zen (DoZ)

küçük çaplı bir class-a çalışmamı sizlerle paylaşıyorum rod elliott'un bir çalışması olan "doz",
teknik bilgi verebilecek bir bilgiye sahip değilim illenen arkadaşlar için link veriyorum.
http://sound.westhost.com/project36.htm
çıkış transistörü olarak 2sc5200 kullandım

Resim

Resim
Resim
Read more : Death of Zen (DoZ) | Gösterim : 2766 | Cevaplar : 10 | Forum : Projeleriniz

Ynt: Tube Mosfet Hybrid

simülasyon programlarına pek güvenmiyorum açıkçası ama birşey daha varki lambaların distorsiyon oranları tranzistölere göre daha yüksektir bundan aşağı düşürebileceğini pek zannetmiyorum çünkü distorsiyon lambanın doğasında var sürücü kısmında 3 adet lamba var ikisi dual triode çalışıyor onların peşi sıra verdiği distorsiyonu hesap et gayet normal bir düzeyde tabiki devreye döktüğün zaman sonuç ne çıkar oda ayrı mesele
Read more : Ynt: Tube Mosfet Hybrid | Gösterim : 1127 | Cevaplar : 1 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

LM4780TA, LM4562 ve Baskılı devreleri

LM4780TA-------->10TL(1 adet)
LM4562NA--------> 5TL(1 adet)

LM4780TA PCB'si-------->8TL(1 adet)
LM4562NA PCB'si-------->8TL(1 adet)

Elimde fazladan oldukları için satıyorum, kargo alıcıya aittir. İstanbul içi Beşiktaş/Maslak civarı elden teslim edebilirim.

Resim
Resim
Read more : LM4780TA, LM4562 ve Baskılı devreleri | Gösterim : 1066 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

350VA TOROİD TRAFOLAR

220V/2X42V/2X15V ANFİ BESLEME TRAFOSU HAZIRDA 2 AD VAR TANE FİYATI 110TL
AYRICA İSTENİLEN TRAFO SİPARİŞLE UYGUN FİYATTA YAPILIR.
Read more : 350VA TOROİD TRAFOLAR | Gösterim : 1546 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

enes c-500 hakkında

arkadaşlar selamlar. ekte ki ampliyi yaptım ve devreye güç verdiğimde hoparlörden hışırtı almıyorum. bu ilkte dip gürültüsü yok diyerekten , gayet hoşuma gitti. ancak girişe dokandıgımda cok güçlü tepkiler alıyorum. bu da normal geliyor. 1 çift transistör pik olarak verir diyorum. ama devrenin girişine ses sinyali girmem ile sorun belirdi. gayet bozuk bi ses yogun ugultu geliyor. çıkış transistörleri ısındı. beslemenin (2x50 v 400w smps ) sigortası attı. şu an bu şekilde çalışıyor. sanırım giriş ...
Read more : enes c-500 hakkında | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

malzeme sitesi

http://tr.ioffer.com/c/Tubes-1008751 linkteki site güvenilirmi menşei nedir kaliteli malzemeler fiyatları iyi malzememlerde var
Read more : malzeme sitesi | Gösterim : 1071 | Cevaplar : 1 | Forum : Serbest Kürsü

complex pre-amplificator

Arakadaşlar sonzamanlarımı ayırdığım iki çalışmadan birisini tamamlayıp bitirdim ve sizinle paylaşmak istedim.
Comlpex pre amfi;pre amfi,phono amfi,ve giriş seçicisi. Gerçekten çok yönlü bir pre amfi,phono çıkışını pre amfiden geçirebileceğiniz gibi aynı zamandada flat olaraka alabiliyorsunuz,bunun yanında enerjiye ihtiyaç duymadan çalışabilecek birde pasif kontrol özelliği var,pre amfinin çıkışında lme49600 bufferleri var,phono ve pre amfi katlarında dual bireer tane op-amp kullanılmış,piyasada bulunan ne5532 op-ampları iyi bir seçim olabilir,ben kendim phono katında ne5532,pre de ise lm4562 kullanıyorum.Anfimizin iki ...
Read more : complex pre-amplificator | Gösterim : 1842 | Cevaplar : 5 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

kabin tasarımı ( yorum isterim)

Merhaba sayın üstadlar..

ölcülü litreli bir tasarım düsüncelerinizi eksiklerimi ve fikirlerinizi alabilirmiyim :)

bu şekildemi daha iyi bir tasarım olur ?
proje1.png

yoksa bu şekilde daha bi prof olur ?

proje2.png
Read more : kabin tasarımı ( yorum isterim) | Gösterim : 2406 | Cevaplar : 14 | Forum : Hoparlörler

Kule Tipi Hoparlör ??

Öncelikle foruma yenı üye oldum usta ve profesyonel kişileri görmekdeyim uzun zamandırda takipçi idim. yardımınız olacak diye düsünüyorum ustalar fikir ve mantıgınıza ihtiyaç var

elimde 1 paket 2 cm kalınlıgında MDF var. 3 metreye 3 metre bu iş için yetecek.
gerekli alet edevat(matkap degobaj gerekli matkap uçları yapıstırıcı pvc boru baglantı terminalleri + - 3 yollu crossover biraz teknik biraz marangoz ve göz tecrübesi) haricinde 2 adet sony 16 cm midrange hop var(sesleri cok güzel) ...
Read more : Kule Tipi Hoparlör ?? | Gösterim : 3397 | Cevaplar : 10 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye