Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Plaket Temizlemek

Dost'lar yaptığımız Plaket'in altına Reçine sürüyorum Flux'la karıştırıp. Lehim kolay yapışıyor ama yüksek omajlara sebep oluyor temizlemezsem. Yalnız bunu temizlemek kolay olmuyor sadece , Aseton iyi temizliyor ama karartıyor. Bildiğiniz bir kimyasal yada başka bir uygulama var mı ?
Read more : Plaket Temizlemek | Gösterim : 3548 | Cevaplar : 10 | Forum : Diğer Bilgiler

mute bağlantısı

Arkadaşlar bu mute işini kökten iptal etsem 5 nolu bacağı nereye ve hangi değerde dirençle bağlamam lazım.
Veya mute özelliğini kullanmak istesem standby yazan yerdeki 10 k direncin ucu nereye gidecek
Read more : mute bağlantısı | Gösterim : 1358 | Cevaplar : 4 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

KEF Q1 hoparlör + sonorous ayaklık

Selamlar;

Daha önce DRHardware'dan (Özgür Kolay) aldığım ve kendi yapmış olduğum GainClone ile kullandığım hoparlörlerimi, daha iyi bir çifte geçmek için satıyorum.
Hiç bir problemleri yoktur. DR'dan aldığım haliyle hoparlör göbeğinde biraz göçme var ancak sese ve çalışırlılığa hiç bir olumsuz etkisi yok. Fotoğraflarda detayı bulunmakta.
İstanbul içi araba ile teslimat yapabilirim.

Fiyat ayaklıklar dahil : 600TL

Model Q1
Design 2 way bass reflex
Drive units LF: 165 mm (6 1/2") UNI-Q® with
HF: 19 ...
Read more : KEF Q1 hoparlör + sonorous ayaklık | Gösterim : 1496 | Cevaplar : 2 | Forum : Satılık

Çıkış Trafosu Hesap Programı

uzun süredir bulunduğum yurt dışından döndüm 1 hafta önce tesadüfen internette karşılaştığım bir programı sizinle paylaşmak istedim program çıkış trafosu hesabı yapmaktadır lakin ben programdan hiç birşey anlamadım aşağıdaki linkten programı indirebilirsiniz kullanımı ile alakalı bilgisi olan yada anlayabilenler başlık altında yazabilirlerse memnun olurum saygılarımla

http://www.dissident-audio.com/OPT_da/Page.html
Read more : Çıkış Trafosu Hesap Programı | Gösterim : 1807 | Cevaplar : 0 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

PP Mosfet Amplifikatör Önerisi

Dost'lar uzun zamandır bir konu aydınlanmamışken , bu konuyu ele alıp tekrar sizlerle net bir sonuca taşımak istiyorum. Şimdi Fet'ler ve Mosfet'ler yapılışlarında yüksek Empedans için tasarlanmıştır direk Preamplifikatör'lerde yada Amplifkatör'lerde net sonuç ve parlak ses verse bile Metalik ve Bass seslerinin vermemesi gerçekte göz ardı edilemez . Bu neticede böyle bir Mosfet Amplifikatör tasarımında çıkışa mutlaka , Çıkış Transformatör'ü koyarak bunu aşabiliriz. Yani 4 ohm yada 8 ohm gibi tasarlanırsa. Zira Lamba Sound'larına çok ...
Read more : PP Mosfet Amplifikatör Önerisi | Gösterim : 2476 | Cevaplar : 23 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

yardım edermisiniz?

arkadaşlar bir ödevi yetiştirmem lazım tam ama konu hakkında tam bir bilgim yok malesef yardım ederseniz çok sevinirim

class d yükselteç yapmam gerekiyor

<http://www.upmatik.com/mht/8o1yV.png"%20border="0"

konuyla ilgili detaylar bunlar yardımlarınızı bekliyorum.
Read more : yardım edermisiniz? | Gösterim : 992 | Cevaplar : 0 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

PASS ALEPH 3 STEREO 30 WATT CLASS A KİT

8 ohm 30 watt 4 ohm 60 watt class a
2x21 volt 300 watt kanal başı güçle beslenmesi önerilir.

Yurt dışından getirtilip yapımından vaz geçilmiştir. Kullanılan kompanentler nitelikli ve eşlenmiştir.

Çifti 180 tl ....
Read more : PASS ALEPH 3 STEREO 30 WATT CLASS A KİT | Gösterim : 1189 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Çok Kalite'li Preamplifikatör

http://archive.siliconchip.com.au/cms/A ... ticle.html
Sanırım çoğunuz yapmak isteyecek. Ve benim aradığım Entegre'de sonunda böyle birşeydi. Ve sizlerede sunuyorum ayrıca. Çok pahalı olmasına rağmen bence denemeye değer.
Read more : Çok Kalite'li Preamplifikatör | Gösterim : 5196 | Cevaplar : 15 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Lm4250

Bu Entegre'yi arıyorum Dost'lar elinde olan varmıdır çıkma olasa olur.
Read more : Lm4250 | Gösterim : 1158 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Akg Acoustic Mikrofon C411

Bu Mikrofon Akustik Enstrümanların en üst seviyedeki aletlerinden biridir , ses kalitesini birebir yansıtmaya yarayan alettir. Yapımı basit görünsede , değerleri çok ufak yazmışlar okunmuyor . Belki ilgisini çekenler yapmak isterse buyursun.
Read more : Akg Acoustic Mikrofon C411 | Gösterim : 3062 | Cevaplar : 18 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye