Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Plastik Potansiyometre 10KB

Hiç biri kullanılmamıştır. Toplam'da 192 Adet vardır. Kaliteli bir Potansiyometre'dir. Piyasa Fiyatı 3 Lira gibi daha yukarıda satan vardır. Hepsi satılıktır , tek tek verilmez.
Read more : Plastik Potansiyometre 10KB | Gösterim : 1177 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Yeni Proje??? Yeni Proje???

diyaudio'nun Türkiye uzantısı olan bu sitede neden birkaç proje haricinde yeni proje eklenmediği hakkında merakımı giderecek olan biri var mı? :roll:
Read more : Yeni Proje??? | Gösterim : 1940 | Cevaplar : 11 | Forum : Serbest Kürsü

BIR DEVRE YAPTIRMAK ISTIYORUM UZMANA IHTIYAC VAR

Merhaba herkese...

Bir makinede kullanilmak uzere kucuk bir devre duzenegine ihtiyacim var. Yapilisi ve neler kullanilacagi ve ornek alinacak bir ornek var sadece uzman bir kisiye durumu anlatmam gerek. Malzeme ucretleri ve emegi karsiliginda bu devre duzenegini bana yapabilecek bir kisi var mi acaba?
ilgilenen arkdaslarin iletisime gecmeleri halinde ayrintilari paylayabilirim.

Iletisim icin: [email protected] Tel: 0536 553 07 88
Read more : BIR DEVRE YAPTIRMAK ISTIYORUM UZMANA IHTIYAC VAR | Gösterim : 1116 | Cevaplar : 3 | Forum : İlanlar

Projem için Takas etmek istiyorum

Dost'lar resimde gördüğünüz malzemeler kaliteli Amplifkatör'lerin çıkış katları besleme üniteleri ve çıkış Filtre'leri mevcuttur. Kısacası hepsini birden takas etmek istiyorum.... Alım Satım başlığına koyacaktım bu ilanı ama , acilen değerlendirmek istiyorum zamanım kısıtlı olduğundan takas hızlı olur diye buraya yazmak zorunda kaldım !6 adet 22000 Uf 50-63 volt kapasaötör'lerle takas etmek istiyorum. Birde Toroid besleme trafosu vereceğim.... Unutmayın çok karlı çıkacaksınız resimde ne varsa o hepsi sizindir..... (Vida'lı Kondansatör'ler tercihimdir diğer türlü Şase tipi işime ...
Read more : Projem için Takas etmek istiyorum | Gösterim : 1085 | Cevaplar : 1 | Forum : İlanlar

Çin malı DAC kullanan varmı?

Kısık bütçe nedeniyle ucuz maliyetli USB DAC arıyorum. Piyasada 20 dolardan başlayan çeşitli ürünler var usb yada spdif girişli, opamp lı, opamp sız, kutusuz diy kit halinde satılanlar. Amacım on board ses kartından kurtulup daha iyi bir ses alabilmek.

Kullanan, bilgisi yada tavsiyesi olanlardan yorumlarını bekliyorum.

İncelediklerim

http://www.aliexpress.com/item/MUSE-HIF ... 25553.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/6016015334.html

http://www.ebay.com/itm/221251828615 ...
Read more : Çin malı DAC kullanan varmı? | Gösterim : 2003 | Cevaplar : 4 | Forum : Sayısal Ses Devreleri

3PDT Switch (Efekt pedalı yapımında kullanılan true bypass s

Merhaba arkadaşlar, efekt pedallarında kullanılan 9 bacaklı switchleri Türkiye'de bulmak baya bi zor kendim de pedal yapımı ile uğraşıyorum ve ben de yurt dışından getirttim bu parçayı. Eğer bu işle uğraşmışsanız siz de benim gibi zamanında çok aramıştırsınız. Bu getirttiğim parçaların kullanmadığım kısmını diğer projelerime kaynak olması açısından satıyorum. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-devre-montaj-3pdt-foot-switch-true-bypass-151850604/detay
Read more : 3PDT Switch (Efekt pedalı yapımında kullanılan true bypass s | Gösterim : 1130 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

elna 6800uf 50v elna 6800uf 50v

Arkadaşlar 2 adet 6800uf 50v 3 pin kondansatöre ihtiyacım var. Orjinallerini bulabilir miyiz acaba? Karaköy'den aynı değerlere sahip 2 pin olanları buldum. Aradaki fark nedir bir fikri olan var mı? Devreyi incelediğimde 3. pin boş gibime geldi ama emin değilim.
Read more : elna 6800uf 50v | Gösterim : 1253 | Cevaplar : 3 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Schneider ts1422 Pikap hakkında

Başlıkta belirtilen model aslında bir pikap değil müzik seti. Kasetçaları ve radyosu da var. ANxxxx serisi 2x8W civarı çıkışlı bir müzik seti. Çıkış aygıtının model numarasını hatırlayamadım. Söz konusu cihaz 30 sene önce alınmış sadece tarafımdan çocukken kurcalanmış, bir kaset bile okumadan kaset kayışları kopmuş ama pikapı sağlam bir cihaz. İğnesi de ilk plağı birkaç kez okuduktan sonra hiç kullanılmamış olmasına rağmen içine kaçarak okuyamaz duruma geldi. Kendi kartuşuna ait iğneyi bulamadığımdan yahut bulacak kadar ...
Read more : Schneider ts1422 Pikap hakkında | Gösterim : 1700 | Cevaplar : 3 | Forum : Kaynaklar

Lm 3886 entegresinden maximum verim alınabilecek devre.

Merhaba arkadaşlar lm3886 stereo olarak kurmak için entegreleri aldım. Fakat çok fazla devre ve yorumlar var, ihtiyacım olan devreden en iyi verim, netlik, canlılık, almak bir devre buldum fakat sizlere danışmak istedim.
Read more : Lm 3886 entegresinden maximum verim alınabilecek devre. | Gösterim : 1475 | Cevaplar : 2 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Amplifkatör İsteği

Dost'lar , bana 5-6 kanaş ton kontrol devresi üzerinde Eko'suda olabilir sorun değil , Usb yada Sd kart okuyabilen takriben 200-300 Watt gücü neyse içinde Beslemesi olmayan Amplifikatör İmalat eden bir yer lazım. Maksat ucuza almak .... Bildiğiniz anlaşabileceğimiz yer var mıdır?
Read more : Amplifkatör İsteği | Gösterim : 1085 | Cevaplar : 0 | Forum : Projeleriniz

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye