Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

PCB yaptırmak

Arkadaşlar pcb yaptırmak istiyorum.Kaliteli ve komponent yerlişim baskısıda olan pcb nerede yaptırabilirim ?
Read more : PCB yaptırmak | Gösterim : 1151 | Cevaplar : 3 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

ras 100 - f5 mi Hybrid

merhaba,daha önce gainclone tarzı projelerle uğraştıktan sonra yeni ve iddalı ömürlük bir amplifikatör yapmak istedim.Amacım kuvvetten önce detay. İkisinide yapmış olan arkadaşların yorumlarını merak ettım.Hybrid ve dual mono olarak yapmayı planlıyorum.Şu anda soğutucu ve besleme aşamasındayım.Fikirlerinizi alabilirmiyim.Şimdiden teşekkür ederim.
Read more : ras 100 - f5 mi Hybrid | Gösterim : 2325 | Cevaplar : 13 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Full mikrofon preamplisi

Tabi bu marka :evet: İster tümünü yap ister parça parça...
Read more : Full mikrofon preamplisi | Gösterim : 1487 | Cevaplar : 4 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

2x4 Uçlu Potansiyometre İhtiyacı.

Arkadaşlar hepinize merhaba..
Pioneer A757 amplimi kurtarmak için bir adet 2x4 uçlu (Loudness için sabit ara ucu olan ) pot lazım.
Orijinali 68K gibi std dışı bir değer ama bulamazsam yerine 100K , 50K gibi değerleri olan pot da kullanabilirim.
Bu cihazı aldığımda maalesef benden önceki kullanıcılarından biri gaddar bir hareketle pota tam tur attırmayı başarmış.
Geri kalan sorunlarını hallettim,tek sıkıntı pot kaldı.
Elinde 4 uçlu bu stereo potlardan olan arkadaşlardan gönderme yada nereden bulabileceğim ...
Read more : 2x4 Uçlu Potansiyometre İhtiyacı. | Gösterim : 1231 | Cevaplar : 4 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

merhabalar

formu biraz dolaştıktan sonra tamamı ile aile havasında olduğunu hissettim..5-6 senedir hobi amaçlı uğraşlar içerisindeyim..sizin gibi tecrübeli ve herşeyden onemlisi değerli insanlarla bilgi paylasımı yasayacagım için çok mutluyum..
Read more : merhabalar | Gösterim : 1014 | Cevaplar : 4 | Forum : Kendinizi Tanıtın

Hazır amplifier pcb

:D
Read more : Hazır amplifier pcb | Gösterim : 1247 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

ras 100 yardım ras 100 yardım

merhabalar
maalesef toparlanmış olan devreciklerime voltaj verme aşamasına kadar gelmiştim ;)
sinyal girişini jumperle kısa devre edip çıkıştaki offset gerilimini ölçmek istedim :o 37,2 v gördüm :(
diğer kata baktım oda aynı hatta ona enerji verdiğimde trafo dan dırıltı gelmeye başladı trafoyu tormak a sardırmıştım bu trafo sesi gelmesi normal ...
Read more : ras 100 yardım | Gösterim : 6293 | Cevaplar : 78 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Ton kontrol-Balans vs.. Bypass için yardım

Selam

Elimde 1959 model MBLE Full Stereo 4-4 Plus marka EL84 lambalı ampli var. Sese olumsuz etkisi olduğunu düşündüğüm Ton kontrol-Balans-Mode selector vs.. potlarını devre dışı bırakmak istiyorum. Birde volume potu değişiminde 2x200 stereo pot mu kullanmalıyım? Gönderdiğim şema üzerinde basitçe çizerek ne yapmam gerektiğini anlatabilirseniz çok sevinirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Şema:

Resim
Read more : Ton kontrol-Balans vs.. Bypass için yardım | Gösterim : 1095 | Cevaplar : 3 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

31 Kanal analizör

Bu konuyu buraya açtım ama site sahibimiz taşıyabilir. Yapacağımız proje bir ses frekans ölçü aleti... Tabi birazcık profesyonel.. Konuyu başlattım ve blog diyagramını Paint programında çizdim... Artık ilgilenenler varsa eklemeler yapabilir... Eklemeleri bi çizim programında yaparsak daha bi görsellik olur... Saygılar...
Read more : 31 Kanal analizör | Gösterim : 1009 | Cevaplar : 5 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Yamaha Pc2200 Arıyorum

Studio için kullanılacak bu Amplifikatör acil lazım . Elinde varsa satın alabilirim .
Read more : Yamaha Pc2200 Arıyorum | Gösterim : 1229 | Cevaplar : 2 | Forum : Alınık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye