Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:14

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Kısa Devre Koruma YARDIMM !!!...

ewt arkadaşlar yine ben ve yine başınızı ağrıtıcak bi soruyla aranızdayım :D şu benim proje heralde en benim akdar sizinda başınızı ağrıtıyo. neyse ben konuya gireyim arkdaşlar

bildiğiniz çalışan kısa devre koruma devre şeması varmı elinizde? gecikme devresi yada DC protech değil ama hoparlör kısa devre koruması :) STK için şart olucak gibi geldi bana tabi bunun yanında ...
Read more : Kısa Devre Koruma YARDIMM !!!... | Gösterim : 2716 | Cevaplar : 5 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

stk konusunda yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bir projede kullanmak için stk yapmak istiyorum 4+1 tarzı bişey yapacağım,bana deneyipte çok memenun kaldığınız 2 yada 4 kanal 25-30w gücünde stk şeması örneği verebilirseniz çok sevinirim
Read more : stk konusunda yardımlarınızı bekliyorum | Gösterim : 1238 | Cevaplar : 1 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

basit ses çıkış devresi

arkadaşlar bana basit (çok az yer kaplaması gerekiyo) bi ses çıkış devresi lazım yardımcı olan olursa sevinirim
Read more : basit ses çıkış devresi | Gösterim : 2732 | Cevaplar : 8 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Diy'cilere lambali ampli malzemeleri ve sema temini

Dusundum de Diy lambali ampli yapmak isteyenlere garantili calisacak sema ve lamba, soket, power ve cikis trafolari, paper-in oil veya teflon kapasitor temin edebilirim. Ayrica yapim asamasinda dikkat edilecekler ile devrenin basite indirgenmis kablo baglanti semasini da ekleyebilirim. Bu konuda yeterli sayida talep olmasi sartiyla tabi...
Read more : Diy'cilere lambali ampli malzemeleri ve sema temini | Gösterim : 3143 | Cevaplar : 12 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

akü şarj

elimdeki 12 v 60A araba aküsünü uzun vade şarj edecek tam kontrollü devreye ihtiyacım var...
Read more : akü şarj | Gösterim : 1116 | Cevaplar : 1 | Forum : Güç Kaynakları

vacuum fluorescent display

Arkadaşlar,

VFD (vacuum fluorescent display) tipi gösterge satan bildiğiniz bir yer var mı? Karaköy'de LCD buldum ama LM3915 ile bir vumetre yapmayı düşünüyorum. VFD'ler karanlıkta çok güzel ışık veriyorlar, LCD'leri aydınlatmak gerekiyor.

Görenlerin bilenlerin insaniyet namına bildirmeleri rica olunur :)
Read more : vacuum fluorescent display | Gösterim : 2434 | Cevaplar : 11 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Motorlu Potansiyometreler hakkındaki sorular...

Özel mesajla gelen bir soruyu paylaşıyorum.
Selman Comoglu yazdı:Forumda potla ilgili bilgiler paylasmıssın.. motorlu potta bildiğimiz dc motor gibi 2 uctan gerilimle calıso sanırsam..
merak ettiğim cok fazla bacak sayısı var benim gördüğümde entegre gibi.. bunlar ne oluo bilgin varmı.. ve asıl sorum: normal bi dc motor sürücü devresi
ile bu motorlu potu sürebilir miyim???

yardımcı olursan sevinirim...
saol simdiden..

Motorlu potta dediğiniz gibi standart bir DC motor bulunur, redüktörlüdür. Çok fazla bacak sayısı ...
Read more : Motorlu Potansiyometreler hakkındaki sorular... | Gösterim : 1668 | Cevaplar : 0 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

ACİL YARDIMMM!!!...

selam arkdaşlar siteyi takip eden arkdaşlarımız odam için yaptığım projeyi aşşağa yukarı biliyorlardır. şimdi projede öyle bir noktaya geldimki kafm biraz karıştı açıkçası neden dersenzi ya ben bilgileri tam olarak bulamadım yada bilgi yok gerçekten. bilgi derken sitede yayınlanmış olan önyükselteç devresiyle ilgili https://diyaudiotr.com/islecler/tammetin.php?metinid=4 şimdi konu şu bu devreyi yaptık diyelim bu devrenin girişne kaç mV luk bi sinyal uygulamamız lazım ve çıkışındada kaç Vrms çıkış alırız neden diyicek olursanı şöyle açıklıyayım ne akdar gerekli ...
Read more : ACİL YARDIMMM!!!... | Gösterim : 4114 | Cevaplar : 21 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye