Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:14

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

tannoy mu magnat mı

enucuzdikmen sitesinde magnat ın ın 160 - 170 ytl lik hoparlörleri var. tannoy mx 1 veya tannoy mercury mxr yerine bunları tavsiye edrmisiniz. amfi olarak lm 3886 veye lm 4780 kullanacağım.

http://www.enucuzdikmen.com/index.asp?C ... tegori=296
Read more : tannoy mu magnat mı | Gösterim : 3716 | Cevaplar : 5 | Forum : Hoparlörler

hexfet çıkış katı

Resim
arkadaşlar tarayıcımın azizliğine uğradığım için bu şemanın resmini çekip koydum en kısa zamanda bu ve diğer şemaları kartlarıyla beraber siteye yollayacağım yukardaki şemanın özelliklerine gelince
giriş gerilimi 1v
çıkış gücü 63 w 8 ohm
105 w 4 ohm
1,5hz 125khz (+0 -3 db )
0.005% thd 60 w 8 ohm da
devre simetrik 35 volt ile çalışmakta
Read more : hexfet çıkış katı | Gösterim : 1597 | Cevaplar : 4 | Forum : Projeleriniz

grii_35'in canı sıkılırsa :=)

ewt arkdaşlar açıkçası tam bi başlık bulamadım ama olayın temel sebebi cidden başlıktaki gibi sadece canım sıkıldı :D

şimdi gelelim konumuza yaz girerken başlamyı düşündüğüm ufak bir projem vardı fakat yaz okulu falan filan derken başlıyamamıştım nitekim şimdi okul bitti ve bolca vaktim oldu. ewt arkdaşlar işte basit projem;

3 Yollu Aktif Ses Sistemi;

1) 3 yollu aktif cross-over
2) 4 x TDA7294 (4x100W RMS@8ohm) amfi ...
Read more : grii_35'in canı sıkılırsa :=) | Gösterim : 15365 | Cevaplar : 57 | Forum : Projeleriniz

Holophonic

Read more : Holophonic | Gösterim : 2260 | Cevaplar : 2 | Forum : Test Müzikleri

Van Den Hul CS122 Hoparlör Kablosu

CS - 122 HYBRID (Halogen Free) 2 x 2 metredir. Yanma süreci tamamlanmıştır. İhtiyaç hazlalığından dolayı satılıktır. Fiyatı 100 ytl dir.

Özellikleri aşşağıdaki gibidir.
Resim

This twin lead loudspeaker cable is the twin version of the CS - 12 HF. Main aim is to provide a high quality flat twin lead cable at a low price.
The 2 conductors are made of 147 strands of 0.16 mm. diameter high purity Matched Crystal OFC with a ...
Read more : Van Den Hul CS122 Hoparlör Kablosu | Gösterim : 3320 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

Satılık 3 Yollu Nippon Amerika Filtre

Elimden Kolonları cıkarınca bunlarda boşta kaldıgı için satıyorum 2adet 50YTL...
Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Satılık 3 Yollu Nippon Amerika Filtre | Gösterim : 1684 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

LAMBALI PİKAP PREANFİSİ (FRED NACHBAUR)

Resim

lambalı pikap preanfisi şeması soran arkadaşlara ; 2 tane ecc83 ve 1 tane ecc81 manyetik ve seramik pikapların tümünde kullanılabilir ve Fred Nachbaur un referans amplisinin pikap preanfisidir
Read more : LAMBALI PİKAP PREANFİSİ (FRED NACHBAUR) | Gösterim : 4849 | Cevaplar : 11 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

Stereo Mecmuası Ekim sayısı

Resim

Merhabalar,

Hifi ve Muzik konulu ilk Türkce e-dergi "Stereo Mecmuasi"nin ikinci sayisini sizlere duyurmaktan cok buyuk bir mutluluk ve gurur duyuyorum.

Dergiyi ucretsiz olarak asagidaki adresten pdf formatinda indirebilirsiniz.

http://stereomecmuasi.googlepages.com/home

Yeni sayımızın içeriği
-Izlenim: Londra Hifi fuari izlenimleri
-Inceleme: Bluenote B-5 Mark II Pikap kolu
-Inceleme: Bluenote Bellavista pikap
-Inceleme: Koetsu Rosewood igne incelemesi (Giris)
-Inceleme: Gryphon Exorcist
-Inceleme: Ali Erkol MM pikap kati
-Roportaj: Timpani ve Adnan ...
Read more : Stereo Mecmuası Ekim sayısı | Gösterim : 1612 | Cevaplar : 0 | Forum : Serbest Kürsü

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye