Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:15

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

yardım drhardware abi!!!

abi aşağıdaki mesajı sana atmıştım ama ulaşmadı herhlade bende sana burdan ulaşmayı uygun gördüm : (

ben siteye yeni üye oldum.Site çok güzel olmuşda hani şu kabin hesaplama programı varya wınISD ; işte o programı açtım kabin hesaplamak için benim , hoparlörün markası yoktu.Şimdide okulda projeye katıldım 5+1 ses sistemi yapacağım hem kabin konusunda hemde 5+1 devresi konusunda sıkıntıya girdim çıldıracağım.
Abi yardımıcı olursan çok makbul geçer.
benim woofer Universal UW 3080. programda yok
birde ...
Read more : yardım drhardware abi!!! | Gösterim : 1380 | Cevaplar : 5 | Forum : Hoparlörler

Class A kulaklık amplisi

Resim
Resim

Resim

henüz iyi bi kulaklığım olmadığı için ses kalitesine yorum yapamıyacam.. devreyi kapibaranın çizdiği pcb ile yaptım...
Read more : Class A kulaklık amplisi | Gösterim : 11204 | Cevaplar : 82 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Arkadaşlar benim yine canım sıkılmaya başladı :)

ewt arkdaşlar bi önceki proje tamamlanmadan (sadece amfinin kasası kaldı) ikinci bi proje yapma planları içersine girdim bu defa STK yerine transistör yada mosfet li bi amfi yapma planları içersindeyim mesela diyorum 4x100+2x50+1x1000W gibi bişeyler sizce nasıl olur ? bu konuda fikirlerinizi bekliyorum tabi fikirler derken uygulanabilicek devre şemalarıyla ebraber hani 1000W kısmı oakdar önemkli değil gerekirse bendeki devreyi kullanırım biraz büyük olsada yeniden bi PCB tasarlayıp çıkış katının ebatlarını değiştirebilirimde gel gelelim kaliteli 100W ...

2+1 ses sistemi projesi

arkadaşlar son yaptığım devreyi burada paylaşmak istedim,devremde tda ve güç çıkışı olarak darlington transistörlü 100w devre kullandım.
herkese kolay gelsin
download
http://rapidshare.com/files/72036170/2_ ... i.rar.html
Resim

Resim
Read more : 2+1 ses sistemi projesi | Gösterim : 3270 | Cevaplar : 17 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Pioneer'dan 2008 model ürünler

Başka bir oto müzik forumunda rastladığım konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. İşte size Pioneer 2008 ürünleri.

YORUMSUZ

Resim
JAPAN TEKNOLOJİ yazısına dikkat...

Resim
MOFSET :oops:

Resim
ve üstteki cihazın içi

Resim
LCD Monitör mü...

Resim
..yoksa duvar saati mi?

Daha kötüsünü duymak ister misiniz? Bu ürünleri 650YTL karşılığında biri satın almış, montajını yaptırmaya götürdüğünde gerçekle yüzleşmiş satın alan kişi. Düşünebiliyor musunuz, kasetçalar ve duvar saatine 650 YTL..

Japan ...
Read more : Pioneer'dan 2008 model ürünler | Gösterim : 1364 | Cevaplar : 5 | Forum : Serbest Kürsü

Düşük maliyetli 20 W Amplifikatör

Yabancı bir forumda bulduğum, oldukça basit ve düşük maliyetli bir devreyi tanıtmak istiyorum sizlere.
Oldukça eski bir şema olup mazisi 1974'lü yıllara kadar uzanıyor.
Eğer doğru ise şemanın FAIRCHILD firmasının tasarımı olduğu yazıyor.
Bu devreden doğal olarak Hi-end veya Odyofil sonucu beklemeyin fakat bu verdiği sesin kötü olduğu anlamına da gelmesin.

Resim

TDA2030, TDA2050 ve benzeri entegre amplifikatörlerden çok daha iyi ses verdiğini söyleyebilirim, özellikle de düşük volumlerde iken bile basları oldukça sağlam. Tabi herkesin ...
Read more : Düşük maliyetli 20 W Amplifikatör | Gösterim : 6496 | Cevaplar : 16 | Forum : Projeleriniz

Ütüyle Baskı Hakkında Ufak Bir Tiyo

ewt arkdaşlar başlıktada bahsettim ufak bi tiyo ama bu gerçekten işinizi büyük ölçüde kolaylaştırıyor. heralde hepimiz ütüyle birçok baskı şekli denemişsinizdir lüşe kağıda A4 e aydıngere asetatlı kağıda ama şimdi belki birçoğunu daha önce duymadığı bişey söyliycem. ütüyle baskı yönteminde baskının kolayca kağıttan plakete aktarılması konusudna benim denemelerim dahilince en yi sonuç aldığım malzeme ısıl transfer kağıdı. Bu kağıt noormalde sermaik üzerine baskı yapmakta kullanılıyor o seramiklerin üzerine yazpılan motifler önce yazıcıdan bu kağıtlara ...
Read more : Ütüyle Baskı Hakkında Ufak Bir Tiyo | Gösterim : 12032 | Cevaplar : 64 | Forum : Diğer Bilgiler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye