Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:12

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Kablo Kullanımı Yardım...

100w bir Hoperlor icin nasıl bi kablo kullanmalıyım ve uygun olmayan kabloyu kullanmam bana neler kaybettirir?:?

Teşekkürler...
Read more : Kablo Kullanımı Yardım... | Gösterim : 1336 | Cevaplar : 1 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

SATILIK JBL CS10

Hiçbir hasarı yoktur teknik ozellikleri:
Power Handling, RMS 100W
Peak Power 400W
Frequency Response 38Hz - 800Hz
Sensitivity (2.83V/1m) 91dB
Impedance 4 ohms
Mounting Depth 116mm
Cut-Out Diameter 229mm
Revc 3,6 ohms
Vas 63L
Qts 0,42
Fs 29,6Hz
Qes 0,44
Qms 6,87
Mms 85g
Levc 2mH

çifti içi 90 milyon istiyorum pazarlıksız.
Read more : SATILIK JBL CS10 | Gösterim : 1586 | Cevaplar : 2 | Forum : Satılık

Mid-Tiz Yardım Lütfen...

slm ben istanbuldan size gore cok amatör olan bir hi-fi duskunuyum gecen sane aldıgım mid ve tizlerim yandı ve istanbulda yada net uzerinden satın almak istiyorum bana tavsiye edebileceginiz herhagi bir yer warmı?aradıgım hoperlorler 50w alması gayet yeterli kullandıgım anfi Sony STR-DE497.
Read more : Mid-Tiz Yardım Lütfen... | Gösterim : 9206 | Cevaplar : 15 | Forum : Hoparlörler

Öncelikle merhaba, hoparlörlerin değerini nasıl öğrenirim.

Merhaba
Sitenize yeni üye oldum ve oldukça amatörüm daha doğrusu yolun başındayım.
Uzunca bir süredir elimdeki eski Sony sistemi kullanmaktayım.
Bununla birlikte iki adet hoparlörüm daha vardı. Epeydir niyetlenipte bir türlü girişemediğim
bu hoparlörlere yeni bir kasa yapmak istiyordum (Pc'de kullanmak için ebatlarını küçültmek istiyordum)
Ancak hoparlörleri söktüğümde biraz hüsrana uğradım çünkü hiçbirinin üzerinde değer yazmıyor.
Öncelikle bu değerleri nasıl öğrenebilirim. Kaç ohm, kaç Watt
Read more : Öncelikle merhaba, hoparlörlerin değerini nasıl öğrenirim. | Gösterim : 8363 | Cevaplar : 12 | Forum : Hoparlörler

ön yükselteç

arkadaşlar ton kontrol devreli önyükselteç yada sade ön yükselteç baskı şeması ile birlikte olan varsa upload edbilirmisiniz şimdiden
Read more : ön yükselteç | Gösterim : 1839 | Cevaplar : 1 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

2SD2141 TRANSİSTÖR ARANIYOR

Arkadaşlar elinde 2sd2141 transistör olanlar bildirsin 2 adet lazım
Read more : 2SD2141 TRANSİSTÖR ARANIYOR | Gösterim : 1556 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

e bravo bize

evet arkadaşlar bize bravo en sonunda adamı kaçırttık resmen (dr.Hardware)site girişindeki hazar beyin yazısını okuyun umarım bu siteye bişey olmaz kalın sağlıcakla.......
Read more : e bravo bize | Gösterim : 1107 | Cevaplar : 3 | Forum : Serbest Kürsü

proteus 7,2 SP0

proteusun yeni sürümü arkadaşlar n-bende yeni yeni incelitorum güzel olmnuş yeni hali ekran biraz mat ama daha değişik bir görünüm vermiş programı www.demirtaspasa.uni.cc den elektronik programlardan indirmek mümkün downloaddan programın görüntü ve özelliklerini incelemenizi tavsiye ederim

download
http://rapidshare.com/files/55364873/pr ... r.rar.html
Read more : proteus 7,2 SP0 | Gösterim : 2110 | Cevaplar : 0 | Forum : Elektrik - Elektronik

lm 3886 lm 1036 mükemmel uyum

arkadaşlar devrede lm 3886 nın datasheet şeması kullanıldı besleme devresinde ise yer darlığı nedeni ile 200w 2x25vac trafo 6 amper köprüdiyot ve 2 adet 4700uf 50v kullanmak zorunda kaldım giriş çıkışlar jack konnektörler ile yapıldı pot bağlantısı ise bilindiği gibi 3 bacak ta kullanılarak yapıldı. devre girişine ise daha önceden yapmış olduğum picli ton kontrol devresini bağladım. ses kaynağı olarak ise mp3 player yada bilgisayar kullanabilirsiniz.

lm 3886 datasheet ve şema:

...
Read more : lm 3886 lm 1036 mükemmel uyum | Gösterim : 1711 | Cevaplar : 1 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye