arkadaşlar ürün antalya'da bir oto ses sistemleri satılan bir yerden alınmıştır. alınırken hoparlör ayrı kabin ayrı alınmıştır. hoparlör (kicker comp12) 200tl'ye kabin ise 80 tl'ye alınmıştır. toplam 280tl'ye alınmıtır. kabini satımıştır. ama hoparlör durmaktadır. hoparlörü kendi arkadaşım satmamı istede. zararınada olsa makul fiyata verilecektir. hoparlör çalışır durumda hiçbir tamirat yapılmamıştır. ürünü almak isteye arkadaşlar özel mesaj atsınlar.
Projelerinde kaliteli pot ve malzeme bulma sıkıntısı çeken arkadaşlara yardımı dokunur diye düşündüm, Karaköy'de dolaşırken denk geldiğim uygun ve orta-ortaüstü kalite malzemeleri bulabileceğiniz birkaç yer;
Abed han'ın arka tarafında özdisan elektronik'ten kendeil ve siemens marka kaliteli elektrolitik kondansatör, yine aynı yerdeki çemen elektronik'ten metal film direnç ve piher marka potlar, daewoo, teapo marka elektrolitik kondansatörler, sn. hoparlör'ün de sıkça tavsiye ettiği, abed hanın 3. katındaki kılavuz elektronik'ten hitano ve rubycon marka (ama rubycon'da çok çeşit ...
USA*dan Selamlar, Elektor'un gecmis bir sayisini ararken DIY forumunuza ulastim ve kayit oldum,ancak ana sayfada bu Foruma sorucagim sorulari koyabilecegim pencereyi acacak bir button bulamadigim ve buraya yazabildigim icin yaziyorum. eger bir ilgili okuyupta cevaplarsa, belkide aradigim bilgilere ulasacak ve cok sevinecegim,zira Turkiyedeyken Elektorden yaptigim ve yarim kalmis bir Power Supply devresini bitirmek istiyorum ama maalesef o Elektor sayisini kaybettim,(1982?) hatirladigim kadariyla on kapagi yesildi ve 'Twisted Ribbon Cable (kemer kablo)' resmi vardi. bu sayida ...
devre proteus ile çizilmiştir eagle baya zor bir program sizlerle lyt sini payşalacağım devreyi arkadaşlar isteyen üzerinde değişiklik yapsın ve kendince birşeyler eklesin diye clip göstergeside vardır devre üzerinde yapacak arkadaşlara kolay gelsin ayrıca devre 4 ohm da 2X25 watt vermektedir.
bu mesaji atmadan once forumda yeterli aramayi yaptim fakat kendim emin olmak ve makineyi riske atmamak icin sizin fikirlerini almak ve sormak istedigim bir kac soruyu sormak icin actim bu konuyu.
birinci sormak istedigim sey anladigim kadarila 220 den 110v a dusuren converterler var benim makinamin arkasinda 120VAC~ 50/60 Hz 300W yazmaktadir sizce hangi marka ve tip onerirsiniz ? baska merak ettigim konu ise 50-60hz hakkinda okudum kadarila trafo gerekmekteymis fakat ...
Projelerimiz kısmında açılan başlıkta geçen sürüm 2 Class A kulaklık amplifikatörü için toplu malzeme ve PCB alım teklifim;
Malzeme içeriği, 1 Adet çift yüzlü silk screen baskılı PCB 1 Adet Fairchild GBU405 Köprü 2 Adet Panasonic FM 1,500µF/35v ana rezervuar kondansatörü 4 Adet Panasonic ECA 47µF/35v audio grade besleme kondansatörü 2 Adet Evox Rifa MMK (veya Wima MKS2) 100nF filtre kondansatörü 8 Adet MF12 Metal Film Direnç (%1) 7 Adet MFR4 Metal Film Direnç (%1) ...
Arkadaşlar Türkiye'de Lambalı Amplifikatör malzemesi arıyorsanız işte size adres. http://www.sobaaudio.com Çıkış transformatörü,Şok bobini,Porselen Soket, Lamba ve Şase her şey mevcut. :D
Can Tangur (nam-ı diğer can_tan ) arkadaşımız hasta 12 gün önce gönderdiğim öm yi almamış bu demek oluyor ki 12 gündür foruma girmiyor. Bana en son gönderdiği öm den alıntı:
...hastaneye gidecektim -iyi dileklerin için teşekkürler fıtık var.durum ağır.-...
Geçmiş olsun Can Bey en kısa zaman sizi aramızda sağlıklı görmek isteriz.