Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

oto amfisini gitar amfisine çevirme

arkadaşlar oto amfisini gitar amfisine çevirme imkanı varmış diye duydum,nasıl çevirebilirim acaba aynı zamanda ne kadara randıman alabilirim kullanışlı olurmu şimdiden teşekkürler...
Read more : oto amfisini gitar amfisine çevirme | Gösterim : 1134 | Cevaplar : 4 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Semaya gore baskili devre hazirlama

Semaya gore baskili devre cizimini bilgisayarda hazirlayabilecek biri varmi aramizda? Bir DAC devresi yapmayi dusunuyorum bu konuda destek almak istiyorum.
Read more : Semaya gore baskili devre hazirlama | Gösterim : 801 | Cevaplar : 5 | Forum : Serbest Kürsü

Ah bu mini'ler,insanı tahrik eder...

Siz olsanız ne yapardınız bu cici bici "PC" soğutucularıyla...(37.5x37.5x6mm)
Foto'larda görüldüğü gibi 3x3 cm iki mini fan destekli...de.. bu minilerin içine ne koysak
acep?...fikri olan?...mesela bi LM 3875'i soğutabilirmi sizce? ya da bi değil iki LM 1875'i...
ne dersiniz?
Read more : Ah bu mini'ler,insanı tahrik eder... | Gösterim : 867 | Cevaplar : 5 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Alinik TDA1541 S1 entegre

TDA1541 S1 Entegre devrelerden alacagim. Entegrenin uzerinde S1 yazmasi gerekiyor e-mail: [email protected].
Read more : Alinik TDA1541 S1 entegre | Gösterim : 1624 | Cevaplar : 14 | Forum : Alınık

Satılık Toroid Trafo, Hoparlör ve SMPS

Fotoğraf-0004.jpg
Fotoğraf-0005.jpg
2x11acv 1000w 45amper fiyatı 170tl
Read more : Satılık Toroid Trafo, Hoparlör ve SMPS | Gösterim : 3121 | Cevaplar : 10 | Forum : Satılık

Satılık Westra Subwoofer

Arkadaşlar sahibinden.com da rastladım ilana yani satıcı ben değilim.Almak isteyenler olursa diye fiyatı 50TL...Link;
http://www.sahibinden.com/subwoofer_ves ... to&photo=2
Read more : Satılık Westra Subwoofer | Gösterim : 1107 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

kaliteli malzeme

merhaba, ilk olarak doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim, bu yüzden affınıza sığınıyorum. yeni bir kombo gitar amplisi yapmaya karar verdim. sovtek 12ax7 2 adet preamp lambayı çok önceden almıştım. ampli yine diğeri gibi çip güç yülselteci ve (diğerinde solid state idi) iki kanal iki adet 12ax7 tüpe sahip olacak. daha önceki alışverişlerimde smallbear electronicten kaliteli direnç, kapasitör temin ediyordum fakat şimdi acele bitirmek istiyorum (malum havalar ısındı ve sadece pazar günlerim boş) yine biraz ...
Read more : kaliteli malzeme | Gösterim : 748 | Cevaplar : 3 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Jean Hiraga's "Le Monstre"

ilk olarak merhaba. aranıza yeni katıldım. uzun zamandır izliyordum fakat kısmet bugüneymiş. :) bursada yeni bir işe başlamam nedeniyle müstakil evimden çarşambaya, bir apartman dairesine taşındım. köyde iken 2 2,5 sene önce o gainclone fırtınasında yaptığım 3886 amplim ve vakti zamanında arabada kullanılmış (ilgiçtir 8 ohm) ve markasını bilmediğim ama kaliteli olduğu belli olan 80 lerden kalma hopörlörlerimle (lafı uzattım galiba ...
Read more : Jean Hiraga's "Le Monstre" | Gösterim : 1659 | Cevaplar : 6 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

JFET BUFFERLİ LM3875 projesi elbisesini giydi.

Aslında, bir aydır bu halde bekliyor. Nedenini bulamadığım bir problemden dolayı bitirip layık olduğu yere koyamıyorum. Belki birileri de bitirirde, aynı sorunla karşılaşır yada karşılaşmaz, ondan yardım alırım diye bekliyorum. Ama hareket yok. Bende artık dayanamadım paylaşayım istedim.

Defalarca kontrol ettim ama olmuyor, benim bilgim ve becerim yetmiyor. Pes etmedim ama şevkim kırıldı. Bu elbise tamda yakıştı halbuki.

Ses seviyesini belli bir düzeyein üzerine çıkardıktan sonra ki bu seviye abartılı bir seviye değildir, akım ihtiyacı ...
Read more : JFET BUFFERLİ LM3875 projesi elbisesini giydi. | Gösterim : 4977 | Cevaplar : 68 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

RCA kablosu yapımı ile ilgili

Arkadaşlar orta kalite bir RCa kablo almak ya da yapmak istiyorum,bir odyofil olmadığımdan orta kalite işimi fazlasıyla görecekdir.

Elimde aşağıdaki linkini verdiğim kablodan fazlasıyla var,bundan RCA kablo yapsam nasıl olur? (içte 0,22 mm2* 2 adet ince kablo dışıda bakır örgülü,alminyum folyo kaplı)

Benim kullanacağım 3-4 metre civarı.Kablo sanırım veri kablosu kablolardan pek anlamadığımdan danışmak istedim.

http://www.petkab.com.tr/urunler.asp?is ... D=6&ID=165

Bu kablo ile ilgili örneğin dışındaki bakır örgü ne ...
Read more : RCA kablosu yapımı ile ilgili | Gösterim : 4258 | Cevaplar : 7 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye