Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Yorumlanması Gereken Opamp'lar

Arkadaşlar Merhabalar....
Bilmiyorum bu başlığa yazmak ne derece doğru..?
Sevgili Hazar'dan "TAMİR'E TAKILANLAR" diye bi başlık mı rica etsek acep?
Çokca olmasa da zaman zaman bana da takılanlar oluyor..eş dost'un aletleri ya da piyasa
tamirci'lerinin beceremeyip mecburen bana gelenler gibi (bakınız...foto... ep2500)
ya da Trafo'su yanmış bi Yamaha AX-492... (geçen sene İstanbul'da 180TL istenmiş)
veya bi genel arıza olmasa da pot çatırdaması giriş jak'larının deformasyonu ...gibi
basit arızalarla gelen şu bu marka alet'ler ..
Bilemiyorum ...
Read more : Yorumlanması Gereken Opamp'lar | Gösterim : 1855 | Cevaplar : 3 | Forum : Diğer Bilgiler

Pcb Yaptırım Araştırması

Arkadaşlar bir site buldum söleki ; http://www.multipcb.de/eng/sites/pool/index.html ..Fikirleriniz nelerdir?Fiyatlar veya herhangi başka bişey hakkında.Sipariş verilebilirmi?
Read more : Pcb Yaptırım Araştırması | Gösterim : 5597 | Cevaplar : 35 | Forum : Toplu Alım ve PCB

KONU SİLİNEBİLİR

Konu Silinebilir.
Read more : KONU SİLİNEBİLİR | Gösterim : 1274 | Cevaplar : 14 | Forum : Satılık

Alınık LOW-ESR Kondansatör

Bitmek üzere olan gc çalışmam için 4 adet low-esr 1000 ya da 1500 uF ve minimum 56 volt değerlerinde kondansatörlere ihtiyacım var, panasonic fm fc serileri, elna cera-fine, nichicon kg(muse) ve bu ayarda kondansatörler ihtiyacım olan, bir de gümüş lehime ihtiyacım var, satan varsa alabilirim, satan yoksa nereden alabileceğimi söylerseniz de olur, herkese saygılar...
Read more : Alınık LOW-ESR Kondansatör | Gösterim : 5864 | Cevaplar : 76 | Forum : Alınık

wharfedale crystal 30

yaklaşık 1 ay önce internet üzernden sıfır olarak aldığım vakitsizlikten ancak bugün sizlerle paylaşabildiğim hoparlörlerim.
Read more : wharfedale crystal 30 | Gösterim : 1726 | Cevaplar : 6 | Forum : Hoparlörler

tebrik-teşekkür

böyle bir platformda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.umarım tartışmadan paylaşır,paylaştıkcada büyürüz..
AYDIN 'dan yaşar.

ses sistemleri ve ses frekans tekniği konusunda yıllar önce uzunca bir yol almış olmama rağmen ,şimdi sadece amatör çırağı :cry:
Read more : tebrik-teşekkür | Gösterim : 664 | Cevaplar : 1 | Forum : Kendinizi Tanıtın

CDP Olarak kullanılabilecek en iyi cd rom markası ne?

Adam gibi cd playerimin olması beni cd rom dan cd player yapmaya sürükledi.
diyaudio.com sitesinde bir satıcı cd romu cdp haline dönüştürecek bir kit satıyor. Kitin ses ile alakası yok sadece kontrol ve lcd displayde şarkı süresini gösteriyor. Bunu alıp yapmayı düşünüyorum. Kaliteli dac a sahip cdromların markalarını verebilir misiniz?

http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... genumber=1
Read more : CDP Olarak kullanılabilecek en iyi cd rom markası ne? | Gösterim : 1376 | Cevaplar : 0 | Forum : Sayısal Ses Devreleri

Etkili bir site.

Read more : Etkili bir site. | Gösterim : 1081 | Cevaplar : 1 | Forum : Güncel Haberler & Teknoloji

Elektrolitik kondansatörlerin plastik kılıfları.

Aşağıda resimdeki kondansatörlerin kılıfları sonradan mı soyulmuş yoksa orijinal halleri mi?
Sonradan soyulmuşsa kılıfları soymanın faydaları nelerdir?

Resim
Read more : Elektrolitik kondansatörlerin plastik kılıfları. | Gösterim : 3349 | Cevaplar : 20 | Forum : Diğer Bilgiler

Alps potansiyometre

Merhabalar sevgili diy dostlarım
Elimde buluna potlardan 3 tanesini satmayı düşünüyorum,arkadaşım için yapmış olduğum yeni amfide (Futura FT15) kullandım,iyi sonuçlar aldım diyebilirim,en azından olumsuz bir tarafını görmedim yakında zaten amfiyide yayınlarım
Potlar Alps HR2701 2x50k logaritmik potansiyometre olup loudness uçlarıda mevcuttur.
Tane fiyatı 20tl,fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum,almayı düşünen arkadaşlarım bana özel mesaj atabilir yada mail mail adresim [email protected]
Resim
Read more : Alps potansiyometre | Gösterim : 2951 | Cevaplar : 14 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye