Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Satılık Hazır Ampli Devresi

Müzik setinden çıkma stk 4141ii'li hazır ampli devresi satılıktır, 8 ohm'da 2x25 watt gerçek güç, hoparlör gecikme rölesi, hoparlör terminalleri, hoparlör koruma sigortaları, besleme katı, soğutucusu herşeyi üzerinde, kutuya koyup dinlemek kalıyor geriye, yenisini toplamaya kalksanız çok çok pahalıya çıkacak bir düzenek, komponentlerin çoğu kaliteli (orijinal sanyo stk çıkış entegresi, elna, nippon ve rubycon kapasitörler, omron gecikme rölesi, nec marka regüle entegreleri vs. vs.)

fiyat 40TL'dir,

isteyene uygun çok kaliteli besleme trafosu ile verilebilir, trafo ...
Read more : Satılık Hazır Ampli Devresi | Gösterim : 1843 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

TEK SURUCULER VE KABIN MALZEMELERI

Degerli Arkadaslar'
Sayfa uyesiyim ama biraz da benim hatam nadir giriyorum..
Bazi arkadaslarimin hoparlor yapmak isterken karsilastiklari sorunlar,sorular ve malzeme ihtiyaclarina sahit oluyorum ..
ben genelde audio trends ve stereomecmuasinda yaziyorum ve DIY icin tabiri yerindeyse bas bas bagiriyorum ..sanirim meraklilari burada
Ben calismalarimi yukarida adi gecen iki forumda yayinliyorum .burada da yayinlarim her turlu ihtiyaciniz icin bana yazin
elimden geldigi kadar ucuz ve kaliteli malzemeyi sunmaya calisirim .bulamadigim malzemeler icin yonlendirebilirim

saygilarimla
Vefa Ciftcioglu ...
Read more : TEK SURUCULER VE KABIN MALZEMELERI | Gösterim : 1414 | Cevaplar : 3 | Forum : İlanlar

Class A Kulaklık Amplifikatörü (II)

Selam DIY dostları..
Uzun süren bir çalışmadan sonra (yaklaşık 6 ay) SE Kulaklık Amplifikatörümün ikinci sürümünü başarılı bir şekilde test etmiş bulunuyorum. Devre basitçe şöyle;
Resim+
Görüldüğü gibi, ilk sürüme göre devrede topolojik bir değişiklik yok. Yani "sürüm" doğru bir tanımlama. Doğal olarak üzerinde 6 ay çalışılmış bir tasarımda bir takım geliştirmeler mevcut,
Güç kaynağı: Eski sürümdeki 7812-7912 temel regülatörleri yerine gürültü karakteristiği ve regülasyonu daha iyi olan LM317 - 337 çifti kullanılıp ek kompanzasyon ...
Read more : Class A Kulaklık Amplifikatörü (II) | Gösterim : 9450 | Cevaplar : 68 | Forum : Projelerimiz

Hibe edilecek eski bilgisayar parçaları

Çalışır vaziyette olduğu için atmaya bir türlü kıyamadım.
Aşağıda linkte görülen Acer V55 anakartı isteyene kargosu kendisine ait olmak şartıyla ücretsiz gönderebilirim.
Dijital elektronikle uğraşan veya bilgisayar kontrollü birşeyler yapmak isteyenlerin belki işine yarayabilir diyorum.
Anakartın üzerinde P100 işlemci, 1MB S3 ekran kartı, 16MB Edo RAM (8+8) ,IDE kabloları, Floppy kablosu, com1 ve com2 kablosu mevcuttur. Başka bir ek malzemesi yoktur.
Kargo sorun olmaz yanında yollayın derseniz bir tane de AT güç kaynağı bulmaya çalışırım. ...
Read more : Hibe edilecek eski bilgisayar parçaları | Gösterim : 815 | Cevaplar : 4 | Forum : Serbest Kürsü

Audiotek diy.japan olmuş!!

Burada audiotek hakkında pek olumlu düşünmüyorlar.

http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... ost1749298
Read more : Audiotek diy.japan olmuş!! | Gösterim : 1281 | Cevaplar : 11 | Forum : Serbest Kürsü

görünmeyen hoparlör icad edilmiş.

:shock: arkadaşlar üye olduğum haber grubuna düşen haberi paylaşmak istedim.

60 senelik piezo driverler görünmez olmuş artık. hatta 220 volt bağlanmadan da (ampli çıkışı haricinde extra besleme ihtiyacı) pil enerjisi yükseltilerek verimli hale getirilmiş.

ben evin, arabanın, bulduğum her yere bundan koycam :D hatta gözlüğe falan eklesek :shock: ...
Read more : görünmeyen hoparlör icad edilmiş. | Gösterim : 1153 | Cevaplar : 7 | Forum : Güncel Haberler & Teknoloji

Tannoy Mx-1 İçin

Öncelikle forumdaki tüm arkadaşlara merhaba.
Sizlerden şöyle bir yardım istiyorum.Kullanmakta olduğum tannoy mx-1 hoparlörlerimin yüksek seste patlayan mid-basları için sizin sayenizde jamo d590 larda kullanılan 13 cm lik mid-basları dün aldım.Biraz pahalı oldu belki ama tanesi 35 ytlye geldi kargo dahil.Bunları tannoy mx-1 lere yarın monte edeceğim.YAnlız forumdaki değerli hoparlör arkadaşımız bu hoparlörlerin 40 watt olduğunu belirtmiş.Şimdi yarın bağlayıp deneyeceğim ama yine parlarmı diye korkmaya başladım.Çok yüklenmemem mi gerekiyor sizce ne yapmalıyım.
Birde hoparlörlerde kullanılan ...
Read more : Tannoy Mx-1 İçin | Gösterim : 2999 | Cevaplar : 26 | Forum : Hoparlörler

Proteus'taki Eksik Elemanlar Konusunda Yardım

Arkadaşlar proteusta lm3875,3886,lt1083 gibi entegreler başta olmak üzere eksik elemanlar var.7.4 kullanıyorum.bi çok extra library yükledim araştırdım fakat bunlar yok,bulamadım.eagle yüklemeye çalıştım en kötü ihtimal olsun diye ama onda da hem hata veriyor pc hemde 100x80mm ölçüleri ile sınırlı.yardımcı olursanız sevinirim bayadır arıyorum bulamadım teşekkürler şimdiden...
Read more : Proteus'taki Eksik Elemanlar Konusunda Yardım | Gösterim : 1504 | Cevaplar : 0 | Forum : Elektrik - Elektronik

Malzeme karşılıkları için katalog-yeni versiyon2006 virüssüz

ECA isimli firmanın çıkartığı bir katalog
Sanırım hepimizin işine yarar
İlacı içinde
dosyayı upload ettim,indirdim,sorunsuz kurdum
http://www.MegaShare.com/592050
serialı crack klasörünün içinde,
yuklerken bir dosyada hata veriyo ignore deyin.
kurulum bitince hata veriyo orijinal cd yi takın diyo,iptal deyin
crack klasorunden update.exe dosyasını çalıştırın
Read more : Malzeme karşılıkları için katalog-yeni versiyon2006 virüssüz | Gösterim : 2815 | Cevaplar : 3 | Forum : Elektrik - Elektronik

İki Güzel Program

Arkadaşlar kabin yapımı ve amplifikatör-hoparlör uyum hesaplama üzerine excel de hazırlanmış iki program.programları uygulama imkanım olmadı ilgilenecek arkadaşlar deneyimlerini paylaşır artık :) iki program ve makalede nonamehifi den alıntıdır,kolay gelsin... http://www.nonamehifi.com/boxycad2.xls

"Amfinize uygun bir hoparlör arıyorsunuz ya da hoparlörünüze uygun bir amfi arıyorsunuz. Uygunluğu nasıl anlayacaksınız ? Doğru Hoparlör+Amfi kombinasyonunu yaptığınızdan nasıl emin olacaksınız ? Ekteki formül bu konuda ...
Read more : İki Güzel Program | Gösterim : 1855 | Cevaplar : 0 | Forum : Diğer Programlar

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye