Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:09

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Eski Kayıtların Kalitesi Hakkında

https://www.youtube.com/watch?v=711WqoPoeP0

Barış Manço'nun kayıtlarını referans alarak , şimdiki kayıtlara kıyaslama yaparsak epey bir fark ortaya çıkıyor. Eskiden bütün kayıtlar , Pikap , Type , Gramafon sanırım bu tür aygıtların yapıları kayıtları tamamen Analog olması vede üstlerindeki okuyucuların sürtünme yoluyla daha iyi kayıt alınması söz konusu ....
Read more : Eski Kayıtların Kalitesi Hakkında | Gösterim : 1003 | Cevaplar : 0 | Forum : Makaleleriniz

250w mosfet anfi

anfi projesi iptali sebebiyle çıkış katını satıyorum.çıkış transistörleri sfh154-sfh9154 güçlendirilmiş, 250w gücünde.ac2x24-2x40v>dc2x56v aralığında çalışmaktadır. .güçlü ve kaliteli sesi var.aldığım fiattan satıyorum.
sfh154-sfh9154 mosfetlerl fiat=140tl....8 om 210w-4 0hm 250w
ırfp240-9240 mosfetlerle fiat 100tl .......8 0hm 120w-4 ohm 150w
Read more : 250w mosfet anfi | Gösterim : 1074 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Yırtık körük

Arkadaşlar resimde görülen delik için ev ortamında yapacak birşey varmı?
Read more : Yırtık körük | Gösterim : 5363 | Cevaplar : 9 | Forum : Hoparlörler

2 eski hi-fi çizim

Merhaba Diyaudio Sakinleri,

Eskiden beri bilgisayarımda amfi kalsöründe bulunan iki eski hi-fi şeması var aklımı kurcalayan bu iki devre A Class bir tasarım mı acaba ?
iki devrede 50Watt veriyor her kanal.
Keyifli forumlar.
Read more : 2 eski hi-fi çizim | Gösterim : 3854 | Cevaplar : 44 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

bias nedir

arkadaşlar doğru yeremi açtım bilemedim kusura bakmayın.

elimde 13inç hoparlör ve bir tweeter var bu kolonun içine kolonu aktif monitör olarak düzenleyecek amp ve ton kontrol yapmayı düşünüyorum. elimde tda 2005m, tda7377, tda8560q var tl072 yide ton kontrolde kullanıyım dedim.

ama az bi araştırma yapınca bilmediğim bişeye rastladım BIAS nedir. bu bias bana anlatabilecek kimse varmı ve bu elimdeki entegreler yeterlimidir sizce?
Read more : bias nedir | Gösterim : 6614 | Cevaplar : 4 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

ca3130 amp

devrenın ses kalıtesı nasıldır yorumlarınızı beklıyom http://www.angelfire.com/sd/paulkemble/sound5c.html
Read more : ca3130 amp | Gösterim : 905 | Cevaplar : 0 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Peavey Active Crossoverlar

Elime bir yerden geçti. Bu Crossover devrelerinin kopyalarını çıkardım..... Çok iyi tonları olduğunu duydum.... Kesim frekanslarına göre değişiyor.
Read more : Peavey Active Crossoverlar | Gösterim : 1138 | Cevaplar : 4 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

ALPS Motorlu pot

Daha önceden aldığım alps motorlu potu hiç kullanmadan satıyorum
bildiğim kadarı ile motor 5v ile çalışıyor
pot logaritmik 100k ohm değerinde.
FİYATI 100tl

Resim

Resim
Read more : ALPS Motorlu pot | Gösterim : 1081 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye