Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:06

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Xsim Simulatör

Dostlar xsim. Crossover programı buldum . Ancak arayüzüne baktım bazı değerlerle oynama yapamadım. Bunu tam anlamı ile kullanabilen yada anlatabilecek varmı ?
Read more : Xsim Simulatör | Gösterim : 876 | Cevaplar : 0 | Forum : Diğer Programlar

Lt1083cp Orjinal mi ?

Merhaba,
Resimdeki ürünlerin orjinalmi yoksa sahtemi olduğu konusunda bir fikri olan varmı ?
Read more : Lt1083cp Orjinal mi ? | Gösterim : 1007 | Cevaplar : 3 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Toroid trafo

Merhaba Arkadaşlar,
Elimde bir adet 2*24 volt 90 watt toroid trafo var. Ayarlı bir güçkaynağı yaptım. Bu trafonun sadece 0-24 uçlarını bu güç kaynağını beslemek için kullancağım. diğer 24 ucu boşta kalacak. Bu şeklde kullanmakta bir sakınca varmı. Tavsiyeleriniz nedir.
Read more : Toroid trafo | Gösterim : 1186 | Cevaplar : 4 | Forum : Güç Kaynakları

Lamba Doğrultucu 6n1p ve Empedans Çıkış Trafosu

Dostlar böyle birşey yaptım umarım beğenirsiniz.... Beklediğimden fazla sonuç aldım. Bu devremizde 6n1p Lambamızı Paralel bağladım. Vede çıkışta 10k/600 ohm çıkış trafosu ile Line yada Xlr çıkışı sağladım. Çok çok iyi oldu diyebilirim.....
Dc. çıkış voltajı 170v.
Fleman 6,3volt Dc. 600ma.
Empedans Trafosu 4 watt

https://www.youtube.com/watch?v=Zuwj_bQVlu4
https://www.youtube.com/watch?v=TGPJOirWNrY
Read more : Lamba Doğrultucu 6n1p ve Empedans Çıkış Trafosu | Gösterim : 1033 | Cevaplar : 0 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

Elektronik Malzeme Paylaşımı

Herkese Merhaba,
Elimde kullanmadığım bir miktar sağlam kartlardan çıkarılmış ,entegre, transistör, mosfet vs vs malzeme var. Bir çogu uzun bir süredir duruyor ve kullanmıyorum sanırım kullanmıyacağımda bu durumda işine yarıcak olanların faydalanmasını istiyorum yakın zamanda bir liste yapmayı ve ihtiyacı olanlara posta ile gönderip hediye etmeyi düşünüyurum.
Not: posta ücreti alıcıya aittir.

Keyifli forumlar.
Read more : Elektronik Malzeme Paylaşımı | Gösterim : 1747 | Cevaplar : 19 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Sony STK4152 II anfi arızası yardım

Arkadaşlar merhaba , Sony FH215F müzik setimin STK4152II entegresi var.Power düğmesine bastığımda röle çekmiyor.UPC1237HA entegresinin 6.bacağı ile röle bacağı arasındaki 270R dirençden dumanlar çıkıyor. Anfi giriş voltajı +34 DCV ,-34 DCV olarak simetrik ve ölçümlerde doğru.STK415 nin sol hoparlör çıkışını 05,8v ,sağ hoparlar çıkışını 00,7v olarak ölçüyorum.Sizce arıza upc1237 de midir? Stk 4152 de yanmış mıdır. Upc1237 yi nasıl test edebilirim? Nasıl bir öneriniz olur.
Read more : Sony STK4152 II anfi arızası yardım | Gösterim : 2499 | Cevaplar : 15 | Forum : Amplifikatörler

MRTaudio MIDI Breath Controller

Arkadaşlar bu alet Org'a bağlanıp oradan , mikrofon ile giriş yapıldığında üflenerek Mey, Ney yani üflemeli enstrümanların sesini Org^dan çıkartıyor. Böyle bir şey yapmam gerekiyor. Bilen varmıdır döküman yada devre hakkında bilgi sahibi ?
Read more : MRTaudio MIDI Breath Controller | Gösterim : 1626 | Cevaplar : 1 | Forum : Sayısal Ses Devreleri

SONSUZ ENERJİ SONUNDA BAŞARDIM SONSUZ ENERJİ SONUNDA BAŞARDIM

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Read more : SONSUZ ENERJİ SONUNDA BAŞARDIM | Gösterim : 878 | Cevaplar : 2 | Forum : Serbest Kürsü

Westra

Selam arkadaşlar.
Elimde 1 çift westra PW250-2158 var, şayet bilgi sahibi varsa bunlara nasıl bir kabin tavsiye edilir.
Datası: http://www.hellsound.de/contents/de/1381949_DC250-8.pdf
Read more : Westra | Gösterim : 1085 | Cevaplar : 4 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye