Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:02

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Reel To Reel Tape Dinamikleri Simülasyoın Devresi varmıdır ?

Merhaba , bilmiyorum yazdığım şey tamamiyle fantezi mi ama reel to reel makara tape simülasyon vst plug in leri görüyorum internette , acaba bunların devreleri de varmıdır , 80 lerde yada daha erken dönemde bu dinamikleri simüle edebilecek devreler yapılmışmıdır , nereden ulaşabilirim , bir şeyler okuduysanız lütfen paylaşırmısınız ?

Teşekkürler,

Mustafa Umut Saraç
İstanbul
Read more : Reel To Reel Tape Dinamikleri Simülasyoın Devresi varmıdır ? | Gösterim : 1385 | Cevaplar : 7 | Forum : Projeleriniz

Tweak'hane yayında... Beklerim !

Merhaba ,
Evinde kuracağın müzik sisteminle gerçek sese ulaşmayı hedeflemiştin değil mi ? Bu yolda karşına bir çok engel çıkmış olabilir ve henüz hedefine varamamış olabilirsin. Endişe etme. Yol uzun ve bunu daha eğlenceli hale getirebilirsin.

Bu hobi “kişisel tatmin ve mutluluk” üzerine kuruludur. Sen tüm o pahalı alışverişlerini bunun için yapmaktasın. Unutma , sen bunu sağladığın sürece hobi hayatın zevkle geçecektir. Sen mutlu olduğun müddetçe karşındaki sistem dünyanın en iyi sistemidir.

Tweak’ler kimine göre ...
Read more : Tweak'hane yayında... Beklerim ! | Gösterim : 1105 | Cevaplar : 2 | Forum : Makaleleriniz

Hoparlör koruma devresi önerisi olan?

Arkadaşlar merhaba TDA1554Q ve LM1036 kullanarak yapmakta olduğum anfiye uygun hoparlör koruma devresi ilave etmek istiyorum.Önereceğiniz bir şema var mı?İnternette baktıklarım var ama bu anfi ile uygun mu, bilemediğim için karar veremedim.Sizin öneriniz ne olur?Teşekkürler.
20160531_112304.jpg
Read more : Hoparlör koruma devresi önerisi olan? | Gösterim : 2340 | Cevaplar : 12 | Forum : Amplifikatörler

NJM4560DD yerine

Merhaba ,

Dual op.amp Njm4560DD yerine direk takabilecegim daha kaliteli bir op amp var mı ?

Keyifli forumlar.
Read more : NJM4560DD yerine | Gösterim : 1846 | Cevaplar : 10 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Jbl4344 Clones Yapmak.

İnternette bir kaç videosunu dinledikten sonra ses kalitesine hayran kaldım. Acaba uğraşsak bunu yapabilirmiyiz? http://www.audioheritage.org/vbulletin/ ... 344-Clones
https://www.youtube.com/watch?v=z6cp-Sb ... &index=281
Read more : Jbl4344 Clones Yapmak. | Gösterim : 1233 | Cevaplar : 2 | Forum : Projeleriniz

alınık aktif sub filtre

selamlar elinde simetrik beslemeli aktif sub filtre olan varsa acil ihtiyacım var. site üzerinden mesaj atabilirisiniz.
Read more : alınık aktif sub filtre | Gösterim : 990 | Cevaplar : 1 | Forum : Alınık

SICAK HAVA TABANCASI

Arkadaşlar dıy olarak sıcak hava tabancası yapabilirmiyiz. Fön makinesi tekniğini kullanarak ince metal uçlu filan zorlasak birşeyler yapabilirmiyiz acaba.
Varmı duyan ,gören,bilen.
Read more : SICAK HAVA TABANCASI | Gösterim : 925 | Cevaplar : 1 | Forum : Serbest Kürsü

Pikap Amplifikatör + Preamp

Arkadaşlar 15-20 watt transistörlü özellikle vede preamplifikatör olarakta bass- tiz ayarlı bir döküman arıyorum. İnternette çok var kararsız kaldım ama denediğiniz dökümanlardan varsa rica edebilirmiyim ? Germanium transistörlü çalışma yapmak istiyorum ama maalesef çıkışları bulmak zor sanırım.
Read more : Pikap Amplifikatör + Preamp | Gösterim : 1178 | Cevaplar : 4 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

2 troid trofo bağlanması

Merhaba Arkadaşlar,

iki adet 24 volt 150 watt'lık trodial trafoyu şemadaki gibi baglayıp simetrik 300watt olarak kullanabilirmiyim ?
Read more : 2 troid trofo bağlanması | Gösterim : 2830 | Cevaplar : 15 | Forum : Güç Kaynakları

RK61 Tube

http://www.vintagercfiles.com/Magazine_ ... 0Oct56.jpg

Elidme bir kaç adet bu lambadan var. Zamanında Rc. kontrol için kullanılmış. Acaba Preamplifikatör yapılsa işe yarar mı ? Fet li bir devreye uydurmak lazım .
Read more : RK61 Tube | Gösterim : 1002 | Cevaplar : 0 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye