Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:12

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Çeşitli trafolar

trafolar.jpg

Sol üstteki 0-17 Vac 200 watt, doğrultulduğunda 24 VDC (bazı TDA'lar ve diğer normal beslemeli amfilerde iş görür.)
Fiyat: 35 TL
Sağ üstteki 2x16.5 Vac 300 watt doğrultulduğunda 2x24 VDC (bir çok amfide işe yarayabilir)
Fiyat:50 TL
Alttaki iki tane de 2x7.5 Volt 200'er watt. (RAS10, WCF15w gibi düşük güçteki ClassA'larda işe yarar. Veya iki trafoyu seri bağlayıp 2x15 volt 400watt elde edilebilir)
Tek fiyatı: 30 TL
Çift fiyatı:50 TL ...
Read more : Çeşitli trafolar | Gösterim : 973 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Selam

Herkeze merhaba.
Read more : Selam | Gösterim : 909 | Cevaplar : 0 | Forum : Kendinizi Tanıtın

50watt hifi devre isteği

El yapımı hoparlörlerden terfi etme zamanı gelmişti elimdeki teneke sesli hoparlörlerden kurtulup dali lektor 1 hoparlörünü almaya karar verdim ancak el yapımı anfiden vazgeçme niyetinde değilim bu durumda 50 watt kadar bir hifi anfi devresine ihtiyacım var bu güç bana yetecektir transistörlü devre arayışına girdim ancak bulduğum devreler en az 100wat gücündeydi şimdiye kadar birçok entegreli anfi yaptım artık transistörlü yapmak istiyorum yaklaşık bu güçlerde anfi devresi var mıdır transistörlü anfiler neden genelde yüksek güçlü ...
Read more : 50watt hifi devre isteği | Gösterim : 4622 | Cevaplar : 26 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Smps İsteği

Arkadaşlar çakma entegreler var sanırım piyasada bunlardan uzak duruyorum ( Komplike malzemelerden ) .........
Denenmiş , Power amplifkatör için çalışan smps öneriniz varmıdır ? Şimdiden teşekküler. Yaklaşık watt olarak 500w-1Kw arası düzgün çalışan birşey.....
Read more : Smps İsteği | Gösterim : 1086 | Cevaplar : 0 | Forum : Güç Kaynakları

Ir2153 Sorunları

Son zamanlarda , kendi amplifkatörlerim için Smps'ye ihtiyaç duydum. Fakat Ir2153'lerde sanırım sorun var patates çoğu. Ne kadar regüle ile beslesemde frekans ölçemedim. Hepsi ısınıp yanıyor. Sizlerdede böyle sorun varmı ? Smd'leri geçen başka bir çalışmada denedim sorun yok. Dip olanlarında sorun var .
Read more : Ir2153 Sorunları | Gösterim : 1116 | Cevaplar : 5 | Forum : Güç Kaynakları

2N 3055 HIFI AMPLİFİKATÖR MODİFİKASYON

Öncelikle merhabalar fotoğrafını eklediğim amlifikatörde toroidal trafo kullanılmış diğer transistörleri incelemedim ama çıkış katı olarak birer çift 2n 3055 transistör kullanılmış.Ben bu ampliyi elden geçirmeyi öncelikle çalıştırmayı eğer iyi bir sonuç alırsam devre kartını yeniden basarak yeni parçalarla baştan yapmayı düşünüyorum nasıl bir sonuç alırım önerileriniz nelerdir
Read more : 2N 3055 HIFI AMPLİFİKATÖR MODİFİKASYON | Gösterim : 1723 | Cevaplar : 7 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Yalan dünya.

Tansiyonum yükseldi,o çekiç benim kafama indi sanki. Hele o YAMAHA yı parçaladınya......... :( :( :o :o :? :?

www.youtube.com/watch?v=MpAk2FHEw2Y
Read more : Yalan dünya. | Gösterim : 1049 | Cevaplar : 3 | Forum : Serbest Kürsü

Ton katı tavsiyesi

Arkadaşlar, üzerinde FLAT seçeneği de olan ton katı tavsiyesine ihtiyacım var. lm3886 için.
Read more : Ton katı tavsiyesi | Gösterim : 5159 | Cevaplar : 40 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Alınık çıkış trafoları

Merhaba, değişik projelerde kullanmak üzere çift sayıda çıkış trafoları arıyorum.
Read more : Alınık çıkış trafoları | Gösterim : 854 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Selam

Herkeze merhaba, forumu ara ara izleyen biriyim, 50 li yaşlarda ve emekliyim, elektroniğe merakım, yeni yeni pic yazılımları, ve iyi sayılacak analog audio sistemlerden dolayıdır, her ne kadar mesleğim olmasada elim havya tutar.
Bu yazıyı, daha sonra "" Arkadaş önce bi kendini tanıtaydın "" denmemesi için yazıyorum..
Read more : Selam | Gösterim : 832 | Cevaplar : 0 | Forum : Kendinizi Tanıtın

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye