Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

35W WCF SE Hi-Fi Amplifier

Lambalı SE şase ve kasa için beklerken gelişen
35W (37W) Low Dissp. ''WCF SE Hi-Fi'' (inanmayan denesin görsün :) ) iddiası ile doğdu.
37W sınır bölgesi olduğu ve SE beklentisinde sınırlar olmaması gerekliliği ile
35W demek daha doğru olacaktır.
Kaldı ki bir direnç değişikliği ile 40W ı görmek imkansız değil.
Ama amaç ses kalitesi ve detay zenginliği ise, ki SE bunun için aranır,
o zaman 35W güç ...
Read more : 35W WCF SE Hi-Fi Amplifier | Gösterim : 5889 | Cevaplar : 40 | Forum : Projeleriniz

DAC ta Akım Gerilim dönüştürücü kullanımı( I/V conversion)

Merhabalar dac larda kullanılan i/v (akım gerilim) değişim modülünün görevi nedir, her türlü dacta bulunur mu? nette ess sabre 9018 dac projelerinde çok konusu geçmekte. sığ bir bilgi ile geniş cevaplı bir soru sorduğumun farkındayım. :)

Speaker Protect

Önce güvenlik sonra 37-40W rms Hi-Fi WCF SE
:)

Bir kaç yıldır kullandığım pwr.sply ile birlikte pcb yaptığım çıkış koruma
ve pwr of devrem.
SE için olacağından, pwr.sply. dan ayrı yapmak gerekti.
Bu kurgu endüstride digital hakimiyete kadar çok kullanılan bir devre.
Çıkışta bir arıza nedeni ile oluşacak - ya da + voltajlarda koruma yapmak üzere
ticari bir üründe de kullanılmış.
Ben zaten bildiğim bir devreyi yaparken, ...
Read more : Speaker Protect | Gösterim : 1443 | Cevaplar : 2 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Stüdyo amfim

Devrenin tasarımı bana aittir testleri tamamlandı stabil bir şekilde çalışmaktadır.
pcb için uğraşamadım pcb çizecek olan varsa sevinirim saygılar.
Read more : Stüdyo amfim | Gösterim : 2707 | Cevaplar : 18 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

MF-4

Öncelikle merhaba. Gece boyunca internetten MF-4 ders konularını ve deneme testlerini aradım ama bulamadım. Eğer elinizde MF-4 konuları veya deneme testleri varsa yayınlar mısınız?
Read more : MF-4 | Gösterim : 854 | Cevaplar : 0 | Forum : Serbest Kürsü

Audio Video IR Kumandalı Switch Şeması arıyorum

Merhaba Arkadaşlar

Audio Video IR Kumandalı Switch Şeması arıyorum.1 İn 2/4/8out Bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım rica ediyorum.

Sevgiler

Merhaba

Herkese Selamlar Sağlık ve Mutluluklar diyerek en son söylenecek kelimeleri başta kullanarak böyle bir Platformun varlığını tespit etmenin verdiği şevkle buraya dahil oldum.

Yıllarca Eğitimim gereği Elektronikle uğraşıp hayatını kazanan ve halen İstanbulda devam Etmekte olan Ben Egemen buradaki paylaşılmış olan ve paylaşacağım bilgilerden dolayı herkese sevgi ve Saygılarımla...
Read more : Merhaba | Gösterim : 1147 | Cevaplar : 0 | Forum : Kendinizi Tanıtın

TDA7292

Merhaba arkadaslar devrenın tasarımcısı ahmet yerli abimdir devreyi ilk basta benim kendi hatamdan dolayı calıstıramadım sonra ahmet abıden yardım aldım nerde hata yaptıgımı anladım gırıs kapasıtorlerınden bırının degerını yuksek taktıgım ıcın devre calsımıyordu suan devre calsır durumda semada bulunan malzemelerı bırebır takınca gayet guzel ve tok bır ses cıkıyor yapacak arkadaslara kolay gelsın sımdıden. Devre datasheetinde max besleme 2x50volt en ıdeal besleme 2x35volt 150w bı trafo ıle gayat iyi ve tamiz bir ses alabilirsiniz epoxy ...
Read more : TDA7292 | Gösterim : 1560 | Cevaplar : 2 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Pikap için Phono Preamplifier

İyigünler arkadaşlar, birkaç gün önce elime Fisher pikap geçti. Bende tamirini yaptıktan sonra ( kayış taktım ve iğne değiştirdim) ve ardından Sezen Aksu plağı aldıktan sonra Sony müzik setimin phono girişinden zevkle dinlemeye başladım ve sesinden gerçekten çok etkilendim. Hiç duymadığım kadar geniş bir sahne, oldukça doğal sesler beni çok etkiledi. Artık bilgisayardan yada dijital kaynaklardan müzik dinlemekten soğudum. Pikabımı RAS10'a bağlamayı planlıyorum. Önerebileceğiniz bir phono preamfi şeması var mı elinizde? Tercihim FET üzerine kurulu ...
Read more : Pikap için Phono Preamplifier | Gösterim : 2725 | Cevaplar : 2 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Kartal Otomasyon

Elektronik malzeme ve elektrik malzeme online satışını yapmaktadır.
Ürün Listesi Aşağıda Bulunmaktadır;

Piller
Adaptör-Inverter
Akü Soket-Dc kontaktör
Aküler
Antistatik Ürünler
Bilgisayar Konnektörleri
Bilgisayar Ürünleri
Network Ürünleri
Görüntü ve Ses Sistemleri
Konnektör Çeşitleri
Endüstriyel Haberleşme