Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Hayalinizdeki Hoparlör

Anfi, pre, dac gibi cihazları başarılı bir şekilde kendimiz yapmamız mümkün olabiliyor. Ama hoparlör kabini konusunda ciddi tecrübe, mühendislik ve teknik gerekiyor. Bu durum da bizi bütçemizin elverdiği en uygun seçime yönlendiriyor... Acaba diyorum yetecek kadar para verebilseydiniz hangi kabini öncelikli olarak sahiplenmek isterdiniz?

B&W'nin prestij modelleri, aktif monitörler dahil olmak üzere birçok segmennte herhangi bir ürünü seçebilirsiniz.

Benim tercihim avatarımdaki Lowther PM2A fullrange sürücü kullanan horn tipinde bir kabin olurdu.. ve müstakil bir ev ...
Read more : Hayalinizdeki Hoparlör | Gösterim : 6039 | Cevaplar : 10 | Forum : Hoparlörler

oto ses sistemi

arkadaslar sıtenızı cok beğendım .
elektronik konusunda bilgim ve tecrübem var.
bu aralar ses sistemleriyle ilgilenmeye başladım.arabama ses sistemi yapmayı düşünüyorum.subwoofer felanda olcak.
nette ve forumda arastırdıgım kadarıyla birçok amfı devrelerı var.amfi devresini yanında kontrol devreleride eklıcem pro bi sistem olcak.
sizden istediğm önerdiğniz amfi , kontrol, devreleri
sistemde subwoofer + 1 takım mid olcak deha once yapan veya bılen arkdaslrdan yardım beklıyorum
sımdıden tesekkurler.
Read more : oto ses sistemi | Gösterim : 4609 | Cevaplar : 10 | Forum : Otomobil Ses Sistemleri

EWB (Electronics Workbench) KUllanım Kılavuzu

http://rapidshare.com/files/100952374/EWB.rar.html
ELEKTRONİK DEVRE Ç İ Z İ M VE SİMÜLASYON PROGRAMI
EWB (Electronics Workbench)
Read more : EWB (Electronics Workbench) KUllanım Kılavuzu | Gösterim : 2720 | Cevaplar : 1 | Forum : Elektrik - Elektronik

LM 1876 PCB

Merhaba,

LM1876 için pcb hazırlamaya çalıştım. Bağlantıların doğruluğundan çok sinyal hatları ile güç hatları arasındaki mesafelerin ve şase hatlarının yerlerinin-bölünmelerinin uygunluğu konusunda genel eleştiriye ihtiyacım var.

Şema, standart simetrik beslemeli LM1876 uygulama şeması. Kartı Proteus'ta tasarladım; mümkün olduğunca küçük tutmaya çalıştım. Sinyal hatlarını ve elemanlarını sağ tarafa tıktım!.. Giriş potları için kart üzerinde yer ayırmadım çünkü henüz ortada bir kutu yok. En geniş hatlar 100th genişlikte (Proteus'ta 100 ile 200 arasında birşey yok ve DRChatalarını ...
Read more : LM 1876 PCB | Gösterim : 5681 | Cevaplar : 39 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

TDA 7294 ile sinema amplisi.

Aslında eldeki malzemeleri değerledirme amaçlı birşeyler yapayım demiştim. Ivır zıvırdan kurtulmak için.

Uygulaması çok basit. SHOW marka bir dvd oynatıcı hurda olarak duruyordu. İçini tamamen boşaltıp Boyunu trafoya göre yükselttim. Altı adet tda 7294 devresini iki soğutucuya 3 3 paylaştırdım ve soğutucuları tünel haline getirdim. İki adet fan bimetal 50 derece kontak ile devreye geçiyor. Fan beslemesi ampli beslemesinden ayrı, smps olarak çalışıyor.

Sinema için kullanımı. Elektronik marketlerde satılan, arkasında altı kanalıda ayrı ayrı çıkışı ...
Read more : TDA 7294 ile sinema amplisi. | Gösterim : 1867 | Cevaplar : 9 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

3 Yollu Kabin İçin Sürücü Tavsiyesi

Arkadaşlar bende 2 tane 3 yollu kabin var ben bunlara hop. olarak ne beğlayabilirim.

Kabinlerin boyutları: Boy: 78cm En: 26cm Derinlik: 23cm

Sürücülerin Boyutları: Sub:20cm Mid:10cm Tweter:63mm
Read more : 3 Yollu Kabin İçin Sürücü Tavsiyesi | Gösterim : 5263 | Cevaplar : 17 | Forum : Hoparlörler

Yurt dışından sample(numune) istemek

National'sitesine üye olup sample istemeyi düşünüyorum.Fakat 2 tane LM3886 için 18-19 dolar para istiyorlar.Şirket maili ile üye olursanız bedava gibi birşey diyor.
Bu şekilde malzeme alan varmı acaba aramızda.
Read more : Yurt dışından sample(numune) istemek | Gösterim : 2633 | Cevaplar : 20 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

3+1

Read more : 3+1 | Gösterim : 1146 | Cevaplar : 1 | Forum : Projeleriniz

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye