Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

2SC3281 ile Amfi şeması ?

Elimde 4 adet 2SC3281 var,onlarla yapılabilecek bir amfi devresi bulabilirmiyim acaba?
Read more : 2SC3281 ile Amfi şeması ? | Gösterim : 3158 | Cevaplar : 11 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Hello!!! )

hello
Welcome :D
Read more : Hello!!! ) | Gösterim : 1041 | Cevaplar : 0 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

güç kaynağı

eLimde +-12V Luk tRafo vaR.bana +-28V veya +-30V Lazım.böLe bi devRe vaRmı eLinizde... :?:
Read more : güç kaynağı | Gösterim : 1670 | Cevaplar : 5 | Forum : Güç Kaynakları

göç ediyorum neyim varsa satıyorum :) güncel

italyan malı 500watt toroidler satılmıştır

Denon PMA 495-R amplifikatör..az kullanılmış birkaç yerinde gözle görülemeyecek çizikleri var uzaktan kumandası mevcuttur.

Creative Megaworks 5.1 çok az kullanıldı..biraz tozlu (pek kullanmadığım için) fakat sorunsuz çalışıyor sıfır gibi..piyasada bulmak zor

Sennheiser HD 212 pro..profesyonel Dj kulaklığı tertemiz..

120 watt otes marka 0 12 18 24 36 48 60 72 kullanılmış trafo

1adet24volt 100watt trafo çok az kullanılmış

TL074 3adet sıfır.

LM360 fast comparator4adet sıfır

lm6181 3adet sıfır

lm311 2adet ...
Read more : göç ediyorum neyim varsa satıyorum :) güncel | Gösterim : 3420 | Cevaplar : 13 | Forum : Satılık

Creative Audigy2 ZS 7.1

Kenarda yatmakta olan Creative Audigy 2 ZS ses kartım satılıktır.
Kutu içeriği alındığı gibi eksiksizdir ve garantisi bitmiştir.

Lakin şöyle bir durum söz konusu; :(
Ses kartının sağ ön (sol önde olabilir tam hatırlamıyorum) analog çıkışından ses gelmemektedir.
Dijital 7.1 ses sistemim olmadığı için dijital kısmında sorun varmı yokmu deneme şansım yok.
Muhtemelen sağ ön çıkışı kontrol eden opampta sorun olabilir diye düşünüyorum. Soketi kontrol ettim sağlam ...
Read more : Creative Audigy2 ZS 7.1 | Gösterim : 1172 | Cevaplar : 5 | Forum : Satılık

Ayarlı Sub-Woofer Filitresi Arıyorum

Tam olarak nereye yazacağımı bilemedim umarım doğru yer burasıdır.

Sub-Woofer için bir filitre arıyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım.
35-200Hz arası (yada bu seviyelerde) olan ayarlanabilir bir filitre arıyorum. Yardımı olucaksa eğer Creative'in bazı ses sistemlerinde woofer'da böyle bir ayar bulunuyor.

Böyle bir filitre hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Read more : Ayarlı Sub-Woofer Filitresi Arıyorum | Gösterim : 2022 | Cevaplar : 7 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

lm 1036 trafo dınıltısı

Arkadaşlar lm 3886 ile kullandığım lm1036 trafonun dınıltısını çekiyor.Regüle için 7812 kullandım.Anfinin fişini çekince kondansitörde kalan akımla 4-5 saniye dınıltısız çalışıyor ama fişi takınca dınıltı başlıyor acaba neler yapabilirim?Devrenin altına bakır bir palaka koyup şaseyi bakır plakaya bağlasam düzelirmi?
Read more : lm 1036 trafo dınıltısı | Gösterim : 2488 | Cevaplar : 15 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

DipTrace Tam fonksiyonlu 30 gün deneme sürümü ve %100 Türkçe

Profesyonel, kullanımı kolay, otomatik çizimi güçlü bir Baskı Devre Tasarım Programı
Resim
30 gün deneme sürümlü indirme linkiResim
Resim
http://www.diptrace.com/downloads/diptrace_en.exe

Türkçe dil paketiResim
Resim
http://www.diptrace.com/tr/indir.php?dosya=6

Turkce DipTrace Kullanim KilavuzuResim
Resim
http://www.diptrace.com/tr/indir.php?dosya=12

Resim
Read more : DipTrace Tam fonksiyonlu 30 gün deneme sürümü ve %100 Türkçe | Gösterim : 1297 | Cevaplar : 1 | Forum : Elektrik - Elektronik

0-24V AC + 12V DC güç kaynagı

aRkadaşLaR 0 - 24V AC + 12V DC güç kaynagına ihtiyacım vaR elinizde böLe bi şema vaRsa payLaşırmısınız...
Read more : 0-24V AC + 12V DC güç kaynagı | Gösterim : 2145 | Cevaplar : 2 | Forum : Güç Kaynakları

85W transisitörlü amfi+PCB

http://rapidshare.com/files/101298565/85W.rar.html

devre denenmiştir ve şu anda açık alan seslendirmede çalışmaktadır.
Read more : 85W transisitörlü amfi+PCB | Gösterim : 2273 | Cevaplar : 0 | Forum : Projeleriniz

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye