Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Basit bir 150W amfi devresi

Belki görüp inceleyenler vardır.Basit ve kolay bir amfiye benziyo.Üstelik 12V ile arabada çalışacak inverter devresi de var.Yalnız LM12 tr de yok galiba,www.farnell.com da buldum-fiyatı 30 sterlin+kargo filan.
http://www.tech-diy.com/Audio_Designs_ChipAmps_LM12.htm
Read more : Basit bir 150W amfi devresi | Gösterim : 3670 | Cevaplar : 2 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Eagle v4.16 free + Görsel Eğitim İçeriği

Arkadaşlar eaglenin son sürümüdür. kullanımı proteusa göre birazdaha kolay bir elektronik çizim programıdır kolay gelsin
Resim
Resim
Buyrun Link
http://rapidshare.com/files/98273530/Eagle_v4.16_free__elektrotman_.rar

Resim
Read more : Eagle v4.16 free + Görsel Eğitim İçeriği | Gösterim : 1442 | Cevaplar : 3 | Forum : Elektrik - Elektronik

2x20 watt lık tda4562 ye kondansatör

Elimde kaliteli 6800uf lik 100v luk kondasatörler var bu devreye bu con ları bağlasam herhangi bir sorun olurmu
2adet var elimde
Read more : 2x20 watt lık tda4562 ye kondansatör | Gösterim : 1489 | Cevaplar : 8 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Hammond 1629SEA 6,5K-4-8-16 ohms se 30w cikis trafolari

Hammond 1629SEA 6,5K primary; 4-8-16 ohms secondary single ended cikis trafolari satiliktir. 30watt gucte 20-20000hz(-1db ref. 1khz) frekans responsu vardir. Her biri 5kg agirliginda, sifir kutusunda acilmamis durumda. Kanada mali Hammond marka. 845-GM70-813 vs gibi guclu lambalar ile kullanmak uzere uretilmis cikis trafolaridir. DIY` ciler icin ideal...Ciftinin fiyati 300usd.
Lambaylakalin!
Read more : Hammond 1629SEA 6,5K-4-8-16 ohms se 30w cikis trafolari | Gösterim : 1376 | Cevaplar : 2 | Forum : Satılık

Proteus_7.2_SP2+patch+Eğitim_İçeriği_full ! ! !

Arkadaşlar proteusun 7.2 sp2 versiyodur ve tam sürümdür indirdiğiniz dosyanın içerisinde kurulumla ilgili yükleme talimatı içeren metin belgesi,patch(2030'a kadar) ve eğitim içeriği bulunuyor Kolay Gelsin
:arrow: Program Tarafımca Denenmiştir :!:

Resim

:arrow: Buyrun Link :!:
http://www.mediafire.com/?3esqoyjafx4
Alternatif Link
http://rapidshare.com/files/98053769/Proteus_7.2_SP2_elektrotman_.rar

Resim
Read more : Proteus_7.2_SP2+patch+Eğitim_İçeriği_full ! ! ! | Gösterim : 2517 | Cevaplar : 11 | Forum : Elektrik - Elektronik

Ses Kartı Tercihi

Acele cevap bekliyorum.150 YTL civarında stereo müzik dinleyebilecegim bir ses kartına ihtiyacım var. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Read more : Ses Kartı Tercihi | Gösterim : 3145 | Cevaplar : 18 | Forum : Kaynaklar

300w mosfet ab çalışmam

arkadaşlar amfinin dizaynı antony eric holtona ait tir bir çoğuz biliyosunuz bu amfiyi zaten ufak değişiklikler yaptım.

böylelikle damping faktör 400 civarına çıktı ses çok daha sıcak tdh0.005 civarında. yani ab sınıfından alabileceğiniz en iyi ses.

yanlız montaj yaparken kazançları eşit moslar seçin yoksa bağzıları çok ısınır ve ses kötü olur eğer match etmeyi bilmiyosanız bi n bir de p mos kullanın fazla kullanmayın .

girişteki dual j fet zaten matchlıdır onun akım aynaları olan ...
Read more : 300w mosfet ab çalışmam | Gösterim : 3213 | Cevaplar : 12 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

LM3886 ve LM3875

Uygun bir zamanda LM3886'lı gainclone projesini yapmak istiyorum, şimdilik elimde sadece bir çift entegre ve soğutucular var. Aslında LM4870 düşünüyordum ama yakın zamanda yurtdışından sipariş vermek konusunda kararsızım. Önce memlekettekileri değerlendireyim diyorum. Benim National'ın kataloglarını karıştırıp bu var mı diye sorduğum zamanlara göre çok daha az çeşit bulunuyor gibi. Eskiden neden daha fazla çeşit bulunurdu gibi bir izlenimim var bilemiyorum, galiba Çin mallarını yok saymak durumunda kaldığımız için.

Merak ettim, LM3886 ve LM3875 arasında tercih ...
Read more : LM3886 ve LM3875 | Gösterim : 6978 | Cevaplar : 36 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

internetten alışveriş yapmak

hocam ben farnell veya renesas tan inetrnet üzerinden malzeme getirtmek istiyorum.fakat takıldığım konular var.benim ingilizcem pek iyi olmadığından siteye girdiğimde istediğim malzemeyi nasıl seçeceğimi,kaç tane istediğimi ve kredi kartı numarasını verip onaylatmayı falan bilmiyorum.inetrenetten alışveriş güvenli oluyormu?sonuçta kredi kartı numarasını verecez.bide gümrükte sorun olurmu?malzemeler elimize nasıl ulaşcak yani bize postaylamı ulaşacak malzemeler.evime kadar gelecekmi?yoksa ben mi gidip alacam?nasıl olcak?ben hiç internetten alışveriş yapmadım.o yüzden de hiç bişey bilmiyorum.bi yardımcı olurmusunuz?bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda öğrenmiş olurlar.
Read more : internetten alışveriş yapmak | Gösterim : 1274 | Cevaplar : 1 | Forum : Projeleriniz

feedback nasıl önlenir?

hocam anfiyi mikrofonla kullanırken sesi fazla açamıyorum.çünki bi noktadan sonra feedback denilen hadise meydana geliyor.bunu önlemek için devre varmıdır acaba?veya nasıl önleyebiliriz bu durumu?teşekkürler.
Read more : feedback nasıl önlenir? | Gösterim : 7335 | Cevaplar : 8 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye