Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

50 adet parlak mavi LED

Stok eritme operasyonları başlamıştır:
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10412016
Read more : 50 adet parlak mavi LED | Gösterim : 1227 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

2 Adet AD162 arıyorum.

Nostaljik sayılabilecek bir devre için iki adet germanyum AD162 transistör arıyorum.
Bu transistörler elinize bi şekilde geçtiyse ve işinize yaramıyorlarsa değerlendirmek için işte size fırsat. :)
Sağlam olduklarından eminseniz haber verin görüşelim veya başka malzeme ile takasta yapabiliriz.

Resim
Read more : 2 Adet AD162 arıyorum. | Gösterim : 1432 | Cevaplar : 4 | Forum : Alınık

Güzel Bir Kasa

Gezerken şöyle güzel birşey buldum:
GC.jpg

Birkaç foto daha var:
http://www.moxied.com/milk-mint_gc_en.htm
Read more : Güzel Bir Kasa | Gösterim : 1571 | Cevaplar : 4 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Class A Kulaklık Amplifikatörü

Tüm DIY Audio dostlarını selamlıyorum.
Kalite, ses tekniği uygulamalarında en önemli kriterdir. Amplifkatörler için kalite tanımlamasında kullanılan pek çok kriter olmakla birlikte A Sınıfı dendiğinde akan sular durur. A sınıfı, temel olarak oldukça eski bir konsept olduğu halde günümüze değin kendisine herhangi bir alternatif getirilebilmiş değildir.

En önemli özelliği, sıfır crossover ve çok düşük intermodulasyon distorsiyon şartlarında çalışması ve doğala çok yakın bir ses karakteristiği olmasıdır. Ses guruları çok iyi bilirler ki A sınıfı bir ...
Read more : Class A Kulaklık Amplifikatörü | Gösterim : 15619 | Cevaplar : 150 | Forum : Projelerimiz

Hashimoto HI-FI Lambalı Amplifikatör - neonixie

Not: Bu proje, forum üyemiz Neonixie tarafından uygulanmıştır. Tüm açıklamalar ve sorumluluk kendisine aittir.

Yazıya başlamadan önce
Bu cihazı yapmayı o kadar istiyordum ki fakat elimdeki emektar çok sevdiğim klasik sayılabilecek MCS marka transistörlü tuner anfimden kopamıyordum sonunda bir gün karar verdim bu anfi elimde olduğu sürece ben nasılsa anfim var boşver havasından kurtulamayacaktım kahvaltımı yaptıktan sonra çayımı içerken verdiğim kararın doğru olup olmadığını konrol etmeye çalışıyordum az değildi biz onunla çoook anımızı paylaşmıştık neredeyse ...
Read more : Hashimoto HI-FI Lambalı Amplifikatör - neonixie | Gösterim : 6298 | Cevaplar : 58 | Forum : Projeleriniz

Darlington Çıkışlı Amplifikatör

Önemli Uyarı:
Bu proje, forum üyemiz Kapibara tarafından tekrar düzenlenmiş ve uygulanmıştır. Devrenin orjinali "Cheap 100 to 150 Watt Amp" başlıklı olup John Fisher'e aittir. http://europa.spaceports.com/~fishbake/amp/ca100.htm adresinden orjinal halini inceleyebilirsiniz.

Bir kaç aydır üzerinde çalıştığım projeyi nihayet tamamlayabildim.
Sizlere daha önce forumda En dandik ampli :) başlığı altında tanıttığım bu uygulamanın şemasını ve PCB dizaynını yeniden çizip aynı zamanda göze de hitap eder bir hale getirmeye ...
Read more : Darlington Çıkışlı Amplifikatör | Gösterim : 20557 | Cevaplar : 287 | Forum : Projeleriniz

Komple (Integrated) Amplifikatör (2X60W)

İçerik gelecek.
Read more : Komple (Integrated) Amplifikatör (2X60W) | Gösterim : 11417 | Cevaplar : 115 | Forum : Projelerimiz

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye