Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

HI-FI ile ilgili Türkçe Kaynaklar

Türkiyede HI-FI elektroniği konusunda yazılmış doğru düzgün bir kitap olsa ....zaten neyse bişey demiyorum yazılanlar eski kaynaklar genelde gördüğüm kadar H. Veysel Güleryüz 'ün kitapları falan vardı hatırlıyorumda orda FEtlerle alakalı biraz bilgi vardı FET transistörün en kılçık noktası ' fazla ısıtılmadan' lehimlenmesi, Güleryüz bir kitabında ayrıca küçük bir bilgi vermişti FET lerle alakalı.Konu başlığına uygun olması için bu mesajımı düzenledim,burda HI-FI ile ilgili Türkçe kaynaklar konusunu tartışalım bildiklerimizi yazalım bilmediklerimiz varsa öğrenelim soralım ,tartışalım.Bu ...
Read more : HI-FI ile ilgili Türkçe Kaynaklar | Gösterim : 2771 | Cevaplar : 20 | Forum : Serbest Kürsü

Satılık Tannoy MX-1 ---- MX-C

Arkadaşlar Anfimi sattığım için kullanmıyorum.Hoparlörler sorunsuzdur.SAygılar.

http://www.sahibinden.com/satilik_tanno ... isplayitem
Read more : Satılık Tannoy MX-1 ---- MX-C | Gösterim : 1431 | Cevaplar : 7 | Forum : Satılık

sac kutu imalatı

her türlü sac kutu ve sac işlemeleri yapılır elektrostatik toz boyalı. ve istenirse renkli serigrafili yapıyoruz.adet farketmez
mehmet nuri caner 0535 732 48 75 istanbul
[email protected]
http://www.sackutu.com
ResimResimResimResim
Read more : sac kutu imalatı | Gösterim : 2419 | Cevaplar : 1 | Forum : İlanlar

orijinal lm3886

selamlar
gerçekten orijinal lm3886 ları turkiye de bulabilir miyim?
yurt dışından getirtmek istersem nasıl olur?kargo ücreti falan...
cevaplar için şimdiden tşk.
Read more : orijinal lm3886 | Gösterim : 3693 | Cevaplar : 22 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

class A 8w

Dıy audio sakinleri 4 ch class A anfi yapmayı düşünüyorum, şemada 8-10w yazıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum....
Read more : class A 8w | Gösterim : 7331 | Cevaplar : 37 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

En net sesli anfi hangisi?

Arkadaşlar daha öncedende böyle bir başlık açmıştım ve öneri olarak lm3886 geldi.Başarılı bir şekilde yaptım ama pekte etkileyici gelmedi.Acaba bana önerebileceğiniz daha kaliteli bir anfi ve haporlör varmı? Yüksek ses veya aşırı bas değil gerçek kalite istiyorum.

Saygılar...
Read more : En net sesli anfi hangisi? | Gösterim : 11713 | Cevaplar : 11 | Forum : Serbest Kürsü

Regülasyon ile batarya kalitesi

Arkadaşalar ,regüle devreleri gerçek anlamda batarya kadar temiz bir DC gerilim verebilirlermi?
Read more : Regülasyon ile batarya kalitesi | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 6 | Forum : Güç Kaynakları

500-750watt trafo arıyorum

arkadaşlar 500 watt ya da 750 arası trafo arıyorum 2x55 ac çıkşında elinde olan varsa 50 tl vermeyi düşünüyorum
Read more : 500-750watt trafo arıyorum | Gösterim : 1212 | Cevaplar : 7 | Forum : Alınık

Gizlilik Çekinceleri

Bu başlık forum yöneticisinin diğer başlıktaki yazının iki kişi arasında olduğunu sölemesi ve yeni bir başlık açabilirsin demesi üzerine açılmıştır.Umarım burayada bi sansür filan uygulanmaz ülkemizde sansürler telefon vs dinlemeleri alışkanlıktır çünkü.

Bende forumdan çekildimi belirterek ; yapılan msj okuma saygısızlığı ve uslup en büyük nedenidir.Bende farklı bir forumda 2 senedir yöneticilik yapmaktayım bir kişinin msjını okumamışımdır.Birde bunu normal bişeymiş gibi sölenmesi çok komiktir. sanki her forumda uygulanan bir olaymış gibi.benm dışımda başka yerde yöneticilik ...
Read more : Gizlilik Çekinceleri | Gösterim : 1611 | Cevaplar : 22 | Forum : Serbest Kürsü

Alınık= 2.El Floorstand Hoparlör.

' Merhaba arkadaşlar. Yaptığım Pa100 projem için 2.el kule hoparlör arıyorum. Fiyatı uygun birşey çıkarsa haberim olsun diye açıyorum konuyuda. İyi Günler.
Read more : Alınık= 2.El Floorstand Hoparlör. | Gösterim : 923 | Cevaplar : 1 | Forum : Alınık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye