Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Pionner TS-W256C 25cm subwoofer satılık

Pioneerin TS-W256C modeli 25cm liktir.Evde kabinde kullanıyordum.Araca hiç takılmadı.Dolayısıyla güneşin yıpratıcı etkilerinden uzak kaldı.
Fotolara da bakarsanız yeni gibi.Nominal 350watt max 800 watt gücünde.40x40cm kapalı kabinde heryeri titretiyordu.Almak isteyen arkadaşlar mail adresinden iletişime geçebilirler... [email protected]
FİYAT:75TL
Read more : Pionner TS-W256C 25cm subwoofer satılık | Gösterim : 1077 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

' Makine Sarım U tipi Trafo.

' Merhaba Arkadaşlar. 2x28 volt 500 watt U tipi trafomu satıyorum.Ayrıca 2x15 çıkısı da vardır. Voltaj biraz fazla geldiği için tam olarak kullanamadım,test edemedim. Watt konusunu aldığım kişinin tabiriyle söylüyorum.'' 2xSTK 443 lü ev tipi anfiden söktüm.. 1ohm 40v kısadevrede 12,7A vermektedir. '' Lafı kendisinden alıntıdır. Fiyatı 45 TL'dir. Kolay gelsin.

Resim

Resim
Read more : ' Makine Sarım U tipi Trafo. | Gösterim : 1379 | Cevaplar : 5 | Forum : Satılık

Satılık Lambalar

HITACHI 6L6 2 ADET
VALVO EL34 2 ADET SATILMIŞTIR
TRIGON 12AU7(ECC82) 1 ADET
TUNGS ECC82 1 ADET
SIEMENS ECC81 2 ADET (MATCH)
HITACHI 12AX7 SATILMIŞTIR
VALVO EF86 2ADET
VALVO EM84 VUMETRE LAMBASI 1 ADET
TESLA 450V 50+50 mf KOND. 2 ADET ORJİNAL ÇEKOSLAVAK 1977 ÜRETİM DENEME AMAÇLI KULLANILDI ÇOK KIYMETLİDİR
KARIŞIK KALİTELİ SOKET ÇEŞİTLERİ
Read more : Satılık Lambalar | Gösterim : 3026 | Cevaplar : 15 | Forum : Satılık

Distorsiyon Efekt Pedalı Öneri

Bir arkadaşım gitar pedalı yapmamı istiyor ben de çok fazla anlamıyorum bu ensturman ekipmanlarından google'e yazdığmda bir sürü devre çıkıyor şöyle basit etkili devre önerileriniz varsa lütfen yazın.
Read more : Distorsiyon Efekt Pedalı Öneri | Gösterim : 1153 | Cevaplar : 5 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Kutahya porselenden lambalı hoparlör

Bir sure once biraz gorsel olsun dusuncesiyle yaptigim hoparloru sizlerle paylasmak istedim

Bu hoparlorde amacin tamamen gorsellik oldugunu belirtmek isterim ses kalitesi acisindan da oldukca tatminkar oldugunu ve ilerki gunlerde de altindaki ahsap citalar yerine masif bir kutu icinden bas amacli bir ilave sonraki gunlerde de kuresel bir tiz ilaveyi planlamaktayim.

İçerideki RGB şerit uzaktan kumanda ile değişik renk efektleri yaratmaktadır

Kullanılan malzemeler
Govde : Kutahya persoselen seramik gece lambasi 2 x 20 tl
Ahsap ...
Read more : Kutahya porselenden lambalı hoparlör | Gösterim : 1689 | Cevaplar : 3 | Forum : Projeleriniz

professionel sub_woofer active cross-over

merhaba
uzun zamandır kendime profesyonel seslendirmelerde bile kullanılabilecek bir active cross-over arıyordum ve bir süre önce bir baktım ki arşivimde varmış. devre kime ait bilmiyorum ama özellik bakımında tam istediğim gibi. devre hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. özellikle DR.HARDWARE HOCAMIZIN yorumunu :). sizce ne olur bu devre çalışırmı çalışmazmı çalışırsa nasıl olur. üzerindeki op-amplar uygunmudur.
SAYGILARIMLA
Read more : professionel sub_woofer active cross-over | Gösterim : 1063 | Cevaplar : 5 | Forum : Projeleriniz

STK Toplu Dökümanı

Elime geçen çıkma STK4362'nin verisini araştırırken, Datasheetcatalog'da STK'nın bilinmeyen yan üreticisi kaynaklı ekteki dökümana ulaştım. Benim tam aradığım dökümandı; tek tek datasheet indirip karşılaştırmaya çalışmadan tümünü yan yana görmek mümkün. Umarım faydalı olur.
Read more : STK Toplu Dökümanı | Gösterim : 1129 | Cevaplar : 3 | Forum : Elektrik - Elektronik

PCB Kaplamak.

Ebay'de dolaşırken şunu buldum. Bunu daha önce deneyen var mı?

Resim

Resim
Read more : PCB Kaplamak. | Gösterim : 1846 | Cevaplar : 5 | Forum : Güncel Haberler & Teknoloji

2*15 volt ac 100 wattlık trafo ile kaliteli ampli tavsiye

--------------------------------------------------------------------------------

2*15 volt ac 100 wattlık trafo ile kaliteli ampli tavsiye edebilirmisiniz.mesela bu trafo ile hangi stk gider.tda entegrelerden daha kaliteli ses alabileceğim bir devre varmı
Read more : 2*15 volt ac 100 wattlık trafo ile kaliteli ampli tavsiye | Gösterim : 2724 | Cevaplar : 12 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

arkadaşlar STK4121II kullalanan deneyen varmı

arkadaşlar STK4121II kullalanan deneyen varmı ben yapmayı düşünüyorum acaba sesi güzelmi yada yerine tda 2030 yada tda 1554mü yada yerine başka entegrelermi tavsiye edersiniz şuan elimde 1554 var ben trafo aldımm 2*15 ac 100 wattlık ondan çalıştırcam STK4151II bu ampliyi eğer yaparsam
Read more : arkadaşlar STK4121II kullalanan deneyen varmı | Gösterim : 712 | Cevaplar : 1 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye