Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

SÜRGÜLÜ MOTORLUPOTANS ARANIYOR

Merhaba arkadaşlar.sürgülü motorlu potans arıyorum.nerden bulabilirim.
Read more : SÜRGÜLÜ MOTORLUPOTANS ARANIYOR | Gösterim : 993 | Cevaplar : 2 | Forum : Alınık

TDA8563 Amplifikatör

NXP'nin TDA8563'ü 4 harici parça ile çalışır hale gelen, yapılabilecek en basit amplifikatörler için uygun bir entegre. 2008'de 4+1 gibi bir sistem yapayım niyetiyle araştırma yaparken bulmuş, çalıştırıp kenara bırakmıştım.

Oto entegresi olduğundan besleme gerilimi18V ile sınırlı. Bu nedenle datasheet'te verilen %10 THD ile 40W/kanal çıkış için 2 ohm yüke ihtiyaç var. 14.4V besleme geriliminde 4 ohm yüke 0.5THD ile aktarabileceği güç ise 16-19W seviyesinde. (http://www.nxp.com/documents/data_sheet/TDA8563AQ.pdf)

Maksimum ...
Read more : TDA8563 Amplifikatör | Gösterim : 1580 | Cevaplar : 0 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

3 Yollu ve Hormonlu Hoparlör Çalışması %100 DIY

Arkadaşlar,
Hazırlamış olduğum 3 yollu hoparlör çalışmasını belli bir noktaya getirdim. Ayrıca Bir dac için I2s bağlantı çalışmam ve Class D tipi bir pcb nin modlama ve kurulumu çalışmalarım oldu.
Öncelikle hoparlör çalışması için ilginizi çekerse daha yeni yazmaya başladığım şu linke tıklayınız http://stereomecmuasi.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=1862
Read more : 3 Yollu ve Hormonlu Hoparlör Çalışması %100 DIY | Gösterim : 4223 | Cevaplar : 22 | Forum : Hoparlörler

Alınık 20 Adet PCM56 chip

Alınık 20 Adet PCM56 dac chip.
Read more : Alınık 20 Adet PCM56 chip | Gösterim : 938 | Cevaplar : 1 | Forum : Alınık

3.5mm optik Tostilnk transmitter

Bu jacktan lazım benim için temin edebilecek var mı?
Farnell ve mouser'de bulamadım üreticisine sordum cevap alamadım henüz.
Resim

Bacak bağlantıları:
Resim
Read more : 3.5mm optik Tostilnk transmitter | Gösterim : 943 | Cevaplar : 3 | Forum : Alınık

AV-400 Amplifikatör Sorunu

Herkeze selamlar arkadaşlar:)

Ben herkezin aşina olduğuna inandığım bir devre olan Antony Holton tasarımı mosfetli amplifikatörü daha önce birkaç kez yaptım ve çalıştırdım.
Onları sattım:) Şimdi devrenin boyutlarını küçültmek için yeni bir düzenleme yaptım. Lakin devre çalışmadı. Heryerini defalarca kontrol etmeme rağmen sorunun kaynağını bulamadım.
Ben tamir etmeyi pek sevmiyorum devreyi bir kenara atmama ramak kaldı:) Benim yaptığım çalışmalarda şans faktörü çok oluyor, devrenin baskı devre şemasını tasarlayıp malzemeleri dizip sonra veriyorum elektriği çalışırsa ne ...
Read more : AV-400 Amplifikatör Sorunu | Gösterim : 11692 | Cevaplar : 41 | Forum : Amplifikatörler

TL072 Güç Amfisi?

Merhabalar
Aşağıdaki TL072li preamplifikatörü yaptım. Acaba ben bunu güç amfisi(3-5 watt) olarak kullanabilir miyim?
Resim
Read more : TL072 Güç Amfisi? | Gösterim : 3317 | Cevaplar : 9 | Forum : Ön Yükselteç ve Ton Kontrol devreleri

Wharfedale Türkiye servisi ücretsiz yedek parça sağlıyor

İkinci el olarak aldığım wharfedale diamon8.3hoparlörlerimin tiz sürücüleri bozulmuştu bende servise mail attım ikiadet tweetera ihtiyacım var dedim getirin hoparloru inceleyelim dediler ben İstanbulda olmadığımı belirtim kendim değiştirebileciğimi söyledim. Bunun üzerine bana bedelsiz 2 adet tweeter gönderdiler. Buradan çok teşekkür ediyorum kendilerine. :)
Read more : Wharfedale Türkiye servisi ücretsiz yedek parça sağlıyor | Gösterim : 1589 | Cevaplar : 2 | Forum : Hoparlörler

crossover için bipolar kondansatör

20-25 sene önce hazır hi-fi ürünleri zor bulunur ve küçük bir servet değerindeydiler, hele dual pikap gibi ürünler erişilmez şeylerdi.

biz de kendi küçük imkanlarımızla piyasadan bulabildiğimiz malzemelerle anfi ve kabin hazırlamaya çalışıyorduk, sonuç genellikle pek iyi olmuyordu. zamanla hi-fi ürünleri edinmek nispeten kolaylaştı.

şimdi x-fi ses kartı ve sony 530ES anfi ile birlikte kullandığım o zamanlardan kalma 4 yollu bir çift kabinim var. hoparlörler pek pahalı ürünlerden sayılmaz ama en azından basit çin malı ...
Read more : crossover için bipolar kondansatör | Gösterim : 2370 | Cevaplar : 1 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye