Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Hepinize İyi Bayramlar

tüm diy severlerimize iyi bayramar diliyorum

Resim
Read more : Hepinize İyi Bayramlar | Gösterim : 930 | Cevaplar : 6 | Forum : Serbest Kürsü

alınık lm3875

alınık bir çift lm3875tf elinde olan ve satmayı düşünenlerin ileişime geçmesini önemle rica ederim
Read more : alınık lm3875 | Gösterim : 1139 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

SOAD32A (SOALP320 veya SOALP1200) Optik Okuyucu

Arkadaşlar bu optik okuyucudan temin etmek istiyorum. Elinde bulunan arkadaşlar pm veya [email protected] mail adresine bilgi ulaştırabilir.

Bu optik panasonic markadır.
Read more : SOAD32A (SOALP320 veya SOALP1200) Optik Okuyucu | Gösterim : 1315 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Bir yerde yalnış yaptım ama nerde?

bir projem için izmir'dek ki iki farklı satıcıdan malzeme aldım aşağıdaki iki kondansatörlerin değeride aynı yazmakta ama boyutları çok çok farklı.

bu arada koca izmir'de sadece büyük olan kondsansatörü satan yerde metal film direnç bulabilidim.

Resim
Read more : Bir yerde yalnış yaptım ama nerde? | Gösterim : 2266 | Cevaplar : 17 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

200w tavsiye

Arkadaşlar abiler. 2 adet 100w lık hoparlörü stereo olarak çalıştırmak istiyorum. Buna uygun rahat bulabileceğim entegre ve devre tavsiyesinde bulunurmusunuz. Yanlız beslemesi simetrik olmucak ve maximum 24 volt olcak.
Şimdiden çok saolun.
Read more : 200w tavsiye | Gösterim : 963 | Cevaplar : 1 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

LM1035-36 FARKLI BİR YORUM

uzun yıllardan beri kulandığım ve yeni dizayn edip denediğim lm1035-36 ton kontrolü sizlerle paylaşmak istedim.devre tarafımca eagle pcb programıyla cizilmiş ve denenmiştir.Devre birçok kişi tarfından yapılsada ben kendimce farklı bir yorum kamak istedim.umarım beğenirsiniz..

yakında bu devreye lcd ekranlı uzaktan kumanda yazılımı üzerinde(on-of ,mute volume,bass,treble,balance özelliğine sahip ton kontrol prototipini bitirdiğim projemi sizlerle paylkaşacağım kısmetse.
LM1036.jpg
Read more : LM1035-36 FARKLI BİR YORUM | Gösterim : 1225 | Cevaplar : 3 | Forum : Projeleriniz

İstanbulda ampfi modifikasyon/tamir yardımı lazım?

Merhabalar; forumda yeniyim, herkese selamlar önce..
İstanbulda şu aşağıdaki işleri hakkıyla yapabilecek varmı?
Lambalı kafa ampfini;
Çıkış trafosu değişecek,
İçinde bulunduğu tolexten tamamen çıkaracak ampfiyi, önde potansların olduğu ön panel dahil plate görünümlü ön arka malzemeden yeni box yapıcak,
İçine kırmızı yada mavi led koyacak =)
Ön panelde 3 bant eko, bir volume, 2 tanede vibrato fx potansı var. vibrato katını tamamen devreden çıkarıp, ön panele fx send ve return girişleri koyacak.
Verimli çalışmasından şüphelendiği ...
Read more : İstanbulda ampfi modifikasyon/tamir yardımı lazım? | Gösterim : 1013 | Cevaplar : 3 | Forum : Serbest Kürsü

turret board yapalım

1 saattir aklıma takıldı araştırmasam içim içimi yiyecekti http://www.somunlupercin.com/somunperci ... omunpercin linkteki firma ile iletişime geçeceğim kule perçinler için elimde perçinleri çakmak için kollu mikron da var böyle birşey yapsam nasıl olur sizce fikirlerinizi bekliyorum bari bunu yurt dışından getirmeyelim

Resim
Read more : turret board yapalım | Gösterim : 1292 | Cevaplar : 3 | Forum : Projeleriniz

Gökhanın Frezesi Hayırlı Olsun.

Artık Resimleri eklemeni bekliyoruz.

Hayırlı olsun. Güzel kasalarda kullan. Allah tamamına erdirsin. Şahane tasarımlara ihsaneylesin. Cemil cümlemize naspetsin.

Hadi artık, bir iki resim görelim. :D
Read more : Gökhanın Frezesi Hayırlı Olsun. | Gösterim : 2544 | Cevaplar : 23 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

proteus lamba model ve lib dosyaları gerekli

profesyonel bir çalışma için ares ve isis için elinde lamba model ve lib dosyaları olanlar varsa paylaşabilirlermi
Read more : proteus lamba model ve lib dosyaları gerekli | Gösterim : 1684 | Cevaplar : 0 | Forum : Elektrik - Elektronik

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye