Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

PT2316-17 DİGİTAL TON KONTROL..

PT2317.brd
Merhaba arkadaslar iki yıl önce yaptığım bir ton kontrolü sizlerle paylaşmak istiyorum.BE BENİM DRY AIDIO da ilk paylaşımım.bunun için mutluyum...kalite olarak çok güzel.şiddetle öneririm.pt2317 entegre 4 ch out ses cıkısı bulunmaktadır.volume-bass-treble-balance-fader kontrolu digital olarak yapılmaktadır.bu kontroller led bar sayesinde seviye olarakta görülmektedir.loudness özelliğide mevcuttur.

calışma voltajı;5v ile 9 v arasındadır..data vdd bacağı ile vdd arasına bir diyot 1000 mf kondanstör bağlanırsa bilgiler hafızada tutulur.elektrik kesildiğinde volume-bass-treble-balance-fader aynı ayarlarda kalır.
DEVRENİN ÇALIŞMASI ...
Read more : PT2316-17 DİGİTAL TON KONTROL.. | Gösterim : 2718 | Cevaplar : 8 | Forum : Projeleriniz

Satılık LM4780TA, LM4562NA, LM1875T

3 adet LM4780TA Adet 10 TL
3 adet LM4562NA Adet 5 TL
2 adet LM1875T Adet 5 TL

Hepsi orjinal National Semiconductor ürünüdür. İstanbul içi Beşiktaş ve Maslak'ta elden teslim edilebilir. Bayram haftası Konya'da elden teslim edilebilir. Fotoğraflar kısa süre içinde yüklenecektir.

Güncelleme 04.11.2010 Saat 19.51
LM4562NA ve LM1875T entegrelerinin tamamamı ve LM4780TA entegresinin 2 tanesi satılmıştır. Yeni liste aşağıdaki gibidir.

1 adet LM4780TA 10 TL
Read more : Satılık LM4780TA, LM4562NA, LM1875T | Gösterim : 1124 | Cevaplar : 8 | Forum : Satılık

Bir Usb Ses Kartı Sorunu.

' Merhabalar. Creative X-fi go adlı usb ses kartını kullanıyorum. Bir laptopa sahibim ve dahili ses kartı çalışmıyor ne yazık ki. Usb ses kartından arka planda müzik dinleyip önde internet sayfalarında falan gezindiğimde çıtırtılar oluşuyor. Bayağı rahatsız edici derecede. Pek oyun oynamam ama oyunda da denedım bir tane onda da aynı sorun. Acaba sorun bilgisayardan mı, ses kartından mı kaynaklanıyor çözemedim. Sadece müzik çalma eyleminde öyle bir durum söz konusu değil. Stabil çalışıyor. Ama diğer ...
Read more : Bir Usb Ses Kartı Sorunu. | Gösterim : 3004 | Cevaplar : 5 | Forum : Serbest Kürsü

ses kartı

yaptıgımız anfının ses kartını yakmaması ıcın ne yapabılırız bazı anfılerın gırısınde mkt mkp kondansatorler kullanılıyor bazılarında kutuplu kullanılıyor fark nedir tesekkurler
Read more : ses kartı | Gösterim : 988 | Cevaplar : 6 | Forum : Serbest Kürsü

amplififikatörde malzeme kullanımı?

lm3886 entegresini kullanarak bir amp yapmayı pilanlıyorum
sizlere birkac sorum olacak
mkp kondansatoru ses sinyali girisinde kullanmak ıstıyorum fakat nasıl kullanılcagını bilmiyorum orn:kac uf kac volt nasıl baglanır vb. birde tüm direncleri metal film almak dahamı iyidir kalıtelı malzeme kullanmak istiyorum ve ortaya guzel bır ıs cıkmasını ıstıyorum sorularımı cevaplarsanız benı cok mutlu etmıs olursunuz
Read more : amplififikatörde malzeme kullanımı? | Gösterim : 1017 | Cevaplar : 0 | Forum : Diğer Bilgiler

lm3886 gırıs kondansatoru ne olmalı

diy audiodan buldugum ekteki semayı yapmayı dusunuyorum fakat sinya gırısıne ses kaynagını koruma amaclı kondansator takmak ıstıyorum ne takabilirim yorumlarınızı beklıyorum
Read more : lm3886 gırıs kondansatoru ne olmalı | Gösterim : 2188 | Cevaplar : 10 | Forum : Diğer Bilgiler

yenı katılım mk_

bir süredir takip ettigim bir forum güzel ve dogru işlerin yapıldıgını gordum marmara ü. elektronik hab. myo 2. sınıftayım bir bilgisayar firmasının teknık servısınde calısmaktayım
inşallah güzel paylasımlar yapacagız hepinize tesekkurler
aranıza katılmak büyük heycan ve mutluluk verıyor
Read more : yenı katılım mk_ | Gösterim : 828 | Cevaplar : 1 | Forum : Kendinizi Tanıtın

İlk PCB yi kim icat etti?

İlk baskı devreyi kim icat etti bilen varmı? :D
Read more : İlk PCB yi kim icat etti? | Gösterim : 989 | Cevaplar : 1 | Forum : Serbest Kürsü

Luksman 80W Amplifikatör

Luksman L-215 Amplifikatör şemasından yola çıkarak hazırladığım projem.

Resim

Arkadaşlar aşağıda Eski Proje adı altında daha önce yayınlanan ve kısmen başarısız olan projemi okuyabilirsiniz... Ancak aynı amplifikatörü köklü değişiklikler yaparak tekrar oluşturdum. Neden bu amplifikatörde bu kadar ısrar ediyorum? Çünkü ilk yaptığım deneme devresinden çok güzel sonuç almıştım. Bu kes yeni proje olarak ürettiğim devrenin başarılı olacağına inanıyorum. Yakında devreyi kuracağım o zaman ayrıntıları burada paylaşacağım.
Yeni projede kartı ayrık olarak tasarladım. Bir güç kaynağı ...
Read more : Luksman 80W Amplifikatör | Gösterim : 5706 | Cevaplar : 28 | Forum : Projeleriniz

yeni katılım

arkadaşlar uzun zamandır paylaşımlarınızı ilgi ile takip etmekteyim aranıza dahil olmak bu güne kismetmiş hiç bir elektronik bilgim yoktu artık var sayenizde hatta kapibara nick li üyenin 150 watt darlington tr li anfisini şu an stereo olarak dinlemekteyım sağ olun arkadaşlar hepinizin eline emeğine saglık herkese çalışma ve hoby alanında başarılar dilerim .
Read more : yeni katılım | Gösterim : 731 | Cevaplar : 2 | Forum : Kendinizi Tanıtın

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye