Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

lm 3886 gc

öncelikle herkese güzel günler üstadlar destekleriniz ve önerilerinizle lm4780 devremi yapıp güzelce çalıştırdim dinliyorum mutlu mesut ama bir müddet sonra kendimi malzemecide içeri girerken yakaladım plaket ve diğer malzemeleri almıştım kendime geldiğimde eve geldim dr nin lm3886 gc devresini çıktı aldım ütüledim eritip deldim daha önce başka bir forumdan yaptıgım lm 3886 ları demonte ettim ve dr nin gc sini kurdum beslemeyi bağladım verdim ceryanı ama o ne çıkışlarda besleme voltajı aynen ölçülüyor hayal kırıklığı ...
Read more : lm 3886 gc | Gösterim : 1537 | Cevaplar : 5 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Elektrik Hattındaki Çıtlamalar.

' Merhabalar. Çoğu kişide gördüğüm ve şu an benim de malesef ki sahip olduğum bir sorundan bahsetmek istiyorum. Diğer elektronik eşyaların açılıp kapanması sırasında çektiği ani akımdan dolayı, ses sistemimizde oluşan çıtırdamalar beni acayip derecede rahatsız ediyor. Evdeki bütün cihazlar sabit olsa bile apartmandan dolayı sürekli seste çat-çut-çıt sesi duyuyorum. Bundan nasıl kurtulabiliriz acaba ? 220 vac girişine besleme devresine benzer bir devre tasarlasak kurtulamaz mıyız bu seslerden ? Değerli fikirlerinizi öğrenmek ve uygun birşey ...
Read more : Elektrik Hattındaki Çıtlamalar. | Gösterim : 832 | Cevaplar : 2 | Forum : Serbest Kürsü

1000wat lambalı gördünüzmü

2007 avrupa triode festivalinde sergilenen 1000 watlık lambalı triode mod lambalı anfi sahsen evde bulundurmak istemem
elektrik düşmanı bir alet :)
Resim

detaylı link : http://jimmyauw.com/tag/tube/page/2/
Read more : 1000wat lambalı gördünüzmü | Gösterim : 2042 | Cevaplar : 4 | Forum : Güncel Haberler & Teknoloji

Güncel sistemim

Hoparlor: Wharfedale Diamond 8.3
Amplifikatorler:
-LM3875 JFET Buffered GC
-LM3886 PGA volum kontrollü GC
Kaynaklar:
-Philips AK601 CDP (Fotoğraflarda yok)
-Diy USB DAC (henüz kutulayamadım)

Bir adet de kutulayamadığım preamp var.

Bunların hepsini diyaudio sayesinde toparladım.
Diğer kullanıcıların sistemlerini de görmek isterim.
Teşekkürler herkese.
Read more : Güncel sistemim | Gösterim : 1539 | Cevaplar : 10 | Forum : Serbest Kürsü

Müzikli bir yıl.

Herkeze önce sağlık ve huzurla dolu bir yıl dilerim.

Neşeniz eksik olmasın. Yüzünüzden gülümseme, Kulağınızdan müzik eksik olmasın.

Tüm diyaudiotr dostlarımın yeni yılı kutlu, mutlu olsun.

Müzikli bir yıl geçirin.

Saygılar sevgiler.

Ersoy Akkartal.
Read more : Müzikli bir yıl. | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 12 | Forum : Serbest Kürsü

MJL21194 VE MJL21193

MERHABA

10 ADET MJL21194
10 ADET MJL21193

SATILIKTIR.

NOT: 4+4=8 ADETİ Amatör NİCKLİ ARKADIŞIMIZ İÇİN REVİZE EDİLMİŞTİR. KENDİSİNDEN CEVAP GELMEDİĞİ TAKDİRDE ONLARDA SATIŞA SUNULACAKTIR.
Read more : MJL21194 VE MJL21193 | Gösterim : 914 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

NJW21193 VE NJW21194

MERHABA

5 ADET NJW21193
5 ADET NJW21194

SATILIKTIR. BENİM İÇİN UYGUN BİR FİYAT VEREN KİŞİYE KARŞI ÖDEMELİ KARGO OLARAK GÖNDERİLECEKTİR.
Read more : NJW21193 VE NJW21194 | Gösterim : 907 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

"Fake" Lamba Arıyorum "Fake" Lamba Arıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Dekoratif bir projede radyo lambaları kullanacağım. Lambalar çalışıyor gibi görünecek ama aslında görsellik dışında bir işlevleri olmayacak. Bu amaçla, eski lambaları alıp altlarını açmayı ve içlerine led yerleştirmeyi düşündüm. Ama halihazırda satılan bu tür "fake" lambalar varsa onları da kullanabilirim. Örnek olarak bkz.

http://www.engadget.com/2005/10/01/musi ... verywhere/

Bu tarz "fake" lambaları bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Read more : "Fake" Lamba Arıyorum | Gösterim : 1339 | Cevaplar : 6 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

Dantax Hoparlörler

Senelerce önce yakın bir arkadaşım bir çift hoparlör ve amfi ve CD çalardan oluşan bir takım almıştı. Galiba 93 yılıydı. Cihazlar Onkyo, giriş seviyesi, hoparlörler ise ödüllü tasarımıyla Danimarka malı Dantax Tube idi. Silindirik tüp şekliyle yerleşimden bağımsız olarak baslar her yerden duyuluyor deniyordu. Şimdi bakınca farklı düşünüyorum ama o zamanlar bir efsane gibi gelmişti, sesi de oldukça etkileyiciydi.

Seneler sonra arkadaşım çoluk çocuğa karışmış, kızları hoparlörleri mıncıklamış, zamanın etkisiyle eskimişti. Bana bir el at ...
Read more : Dantax Hoparlörler | Gösterim : 2528 | Cevaplar : 13 | Forum : Hoparlörler

mobil forum

Forumun mobil versiyonu olacak mi acaba? :P
Read more : mobil forum | Gösterim : 1060 | Cevaplar : 3 | Forum : Serbest Kürsü

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye