Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

SCANSONİC MİNİMATE HKK.

Arkadaşlar merhaba;
Aşağıdaki linkt'te yer alan scansonic ürünler içinde minimate hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ürün 1 adet amfi ünitesi ve bir çift kolondan oluşmaktadır.
Ürünü bilgisayar bağlantılı olarak kısa şekilde dinleme fırsatım oldu , bass seslerdeki performansı dışında ses kalitesi oldukça iyiydi.
Yorumlarınızı bekliyorum..

http://www.scansonic.dk/00078/00092/
Read more : SCANSONİC MİNİMATE HKK. | Gösterim : 1340 | Cevaplar : 0 | Forum : Amplifikatörler

4x2n3055 kullanılan anfi arızası

arkadaşlar elimde profosyonel bir anfi var. çıkış için kullanılan kartta 4 tane 2n 3055 transistör var.(fotoraf gönderemediğim için tarif ediyorum) bu kartta iki tane sigorta var ve enerji verildiği zaman sigortalar atıyor. büyük bir ihtimal arıza klasiktir fakat ben bilmiyorum. acaba hangi parçaların değiştirilmesi gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Read more : 4x2n3055 kullanılan anfi arızası | Gösterim : 2415 | Cevaplar : 7 | Forum : Amplifikatörler

' Herkese İyi Bayramlar Dilerim.

' Mutlu, huzurlu ve iyi bayram geçirmeniz dileğiyle.
Read more : ' Herkese İyi Bayramlar Dilerim. | Gösterim : 967 | Cevaplar : 5 | Forum : Serbest Kürsü

Ustalardan Acil Yardım

Sa arkadaşlar şimdi ben bi ses sistemi alacam evim için ..
sahibinden.com dagüzel bi ürün begendim alacaktım fakat işin erbablarına sormak istiyorum
alacagım ürün şu : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... o/?photo=2

gördügünüz gibi büs büyük hoparlör anfili bilgisayarıma baglayacam ben.acaba hoparlörler iyimi ses kalitesi nasıl ?? bozukmudur netmidir ses kalitesi işe yararmı bu para bu hoparlörlere ve anfiye çok mudur yoksa bu fiyata daha iyi bişi alına bilirmi yada ...
Read more : Ustalardan Acil Yardım | Gösterim : 1200 | Cevaplar : 2 | Forum : Hoparlörler

nasıl bir hoparlör seçmeliyim

selamlar arkadaşlar

uzun zamandır yarım bıraktığım lm4780 projesini sonunda tamamladım, şimdi sırada hoparlör var, ama nasıl bir hopörlör alsam onu bilemiyorum. geçtiğimiz hafta gittim doğubankı dolaştım bir kaç tane hopörlöre baktım sonra kafam karıştı hiç bişey alamadam çıktım. dedim birde forumda sorayım bilgin arkadaşlara onlar bir fikir verir diye ve karşımızdayım :bilmem:

şimdi çokda para veremiyorum 200-250 enfazla çıkabilirim bu fiyat aralığında lm4780 ne uygun olan önerebileceğimiz ...
Read more : nasıl bir hoparlör seçmeliyim | Gösterim : 3074 | Cevaplar : 19 | Forum : Hoparlörler

Dreamwork 300b Lambalı amfi

tertemiz,lambalı,9 watt .

900dolar
iletişim:0532 314 12 82
Read more : Dreamwork 300b Lambalı amfi | Gösterim : 1772 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

satılık lm4780+ baskı devre kartı

Resim

Uploaded with ImageShack.us

kartların üzerindeki toneri temizlemedim bakır korozyona uğramasın diye

lm4780 den elimde 4 adet var tanesi 10tl (SATILDI)

baskı devre kartlarından ise 3 adet var tanesi 5 tl (SATILDI)
Read more : satılık lm4780+ baskı devre kartı | Gösterim : 1341 | Cevaplar : 3 | Forum : Satılık

jamo e3 sub bass

merhaba arkadaşlar

sorum şu yeni aldığım sub basımın arkasında 2 tane ayar düğmesi var

birini anladım biri level yani sesi kısıp açıyo

peki diğeri nedir düğmeyi çevirince sağa sola sanki orta ses veriyo

ve ses tenekeleşiyo sanki

bu dediğim düğme üzerinde cut off frequency

70Hz 150Hz yazıyo bu ayarların nasıl yapılması lazım sizce :?:

bu durumu hor görmeyin ev sistemine yeni geçtim ...
Read more : jamo e3 sub bass | Gösterim : 2900 | Cevaplar : 14 | Forum : Hoparlörler

hoş geldim ama elimde boş geldim

öncelikle klasik olan bir merhaba diyeceğim herkeze..

ben istanbuldan soner,1983 ist doğumluyum ve 27 senedir ist da yaşıyorum

şuan işsizim ama hemen hemen her işi yaptım diyebilirim :D

oto müzik sisteminde bu olayı aştığımı düşünüyorum şimdi sıra ev sistemine geldi

2 3 ay önce çok eski yıllara ait 1 takım pioneer cs-777 aldım ama çoook temizler

sesleride bi o kadar iyi ama malum bi aktif sub ...
Read more : hoş geldim ama elimde boş geldim | Gösterim : 1301 | Cevaplar : 9 | Forum : Kendinizi Tanıtın

Amfi 4 Ohm Çıkışlı 8 Ohm Hoparlör taksak?

Merhaba arkadaşlar ben 100 watt rms @ 4 ohm çıkış lı bir elektro gitar kafa amfisi alacağım. Tabi doğal olarak buna bir hoparlör almam gerekicek. Ve bu konularda bilgisizim. Öncelikle alcağım hoparlör 4 ohm olmalı sanırım. Ama internette çeşitli sitelerde baktığım 12" lik hoparlörler hep 8 ohm. şimdi bu 4 ohm luk amfiye 8 ohm luk hoparlör alıp taksak ne değişir? bu durumda amfiye yada hoparlöre zarar gelirmi?

Kafama takılan bir diğer şey ise nasıl ...
Read more : Amfi 4 Ohm Çıkışlı 8 Ohm Hoparlör taksak? | Gösterim : 13094 | Cevaplar : 21 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye