merhabalar günlerdir amfimden gelen çıt... çıtt. seslernii çözmeye çalışıyordum herşeyi denedim farklı amfiler denedim olmadı.en sonunda fark ettimki bu sesler geceleri gelmeye başlıyor.gündüz ara ara var.akılıma televizyon geldi televizyon kapalı ama fişi takılı fişi çıkardım ve çıt çıt sesleri gitti televizyon çalışırken birşey yok ama standby da amfi etkileniyor.televizyon vestelin zeta 100hz eski tüplü modeli.televizyon ev hattına nasıl bişey yapıyor açıklayabilirseniz bilgilenmiş oluruz çok garibime gittikafayı yedirtecekti bana.
merhabalar ben forumunuza yeni üye oldum kusura bakmayın konuyu açmak zorunda kaldım ama bütün siteleri dolaştım ama sorunuma tam çözüm bulamadım yardım ederseniz sevinirim
kabin yapımı hakkında bilgi topluyorum fakat bu empedans işini aklım almadı
elimde 2 tane 8 ohm 4 inch tang band midwoofer var bunlarla kullanacağım 4 ohm iki tane tweeter var tweeter ları 4 ohm luk mid wooferları 8 ohm luk amfiyle kullanıyorum şimdi buraya kadar tamam sorun yok bunların öncesine 1 ...
Arkadaşlar http://www.ebay.com/itm/Single-End-Clas ... 4ace09be57 linkteki ürünü ebaydan satın aldım. audio technica kulaklık ile kullandım. IRF540N mosfetler var ve 12 DC ile besleniyor. Devrede iki adet 50 K çokturlu pot var.Anladığım kadarıyla bu potlarla Bias ayarı yapılıyor. ilk çalıştırdığım sen o kadar kaliteli deyildi. Bu potlarla biraz oynayarak biraz ses kalitesini artırdım. Ancak en sağlıklı ayarı nasıl yapabilirim. Resimleri ve şeması aşağıda mevcut.
merhaba orjinal stk 463 ümün tek kanalını yaktığım için kore malı stk 463 aldım orjinaline 65 tl koresine 12,5 tl dedi.ve çin malı değil dedi.benim yanan stkyla değiştim ama ses bi garip geldi seste sürekli bir cızırtı zırıltı bişey var.özellikle tizlerde cok kulak tırmalıyor.bu neden olabilir orjinal olmasada bu kadar kötümüdür sesi.
DESIGN Mr_YAMYAM - MADE IN T U R K E Y Orjinal SPECIFICATIONS SON DURUM Yılların Tecrübesi ve Profesyonel Proje Çalışmalarını Hayata geçirmiş Onursal Hocamın Açıklamaları : Çoğu arkadaşlarımız iyi kalite bir amplifikatör yapmak için öncelikle yüksek güçlü bir çıkış katı arayışı içerisindedirler. Amlifikatörlerin gücü ne olursa olsun, güç faktörü asla kalite unsurunu göstermez. Güç faktörü, bir amlifikatörün, uygun yükteki bir hoparlörü sürebilme kabiliyetidir. ...
Merhabalar, Bose 301 seri 3 kolonların teknik verilerinde omaj değeri 8 ohm olarak verilmiş,fakat ölçtüğüm zaman 5 küsür ohm gibi bir değer görüyorum bunun sebebi ne olabilir?
Öncelikle selamlar ford aracımda rds 4500 eon cd radyo var aux girişide yok maalesef.Kasetçalarlı modellerde okuyucu kafanın kullandığı in lerden kond. ve dirençle aux yapıldığını mekaniğinde boş kasetle veya mekaniğe giden bir anahtarla çözüldüğünü gördüm.cd çalrlı versiyondada resimde görülen kırmızı soketin ilk üç noktası L R ve gnd olarak aux yapılmış mekanik teypteki gibi boş cd (içinde ses olmayan parça) ilede cd çalr aktifken aux alınmış.Benim sorum şu ; Bu cd playerın çıkış katında TDA8566Q ...
sazımdaki sesi yapıştırma manyetik kullanarak ras10 amfi ye aktarmak istiyorum nasıl bir preamp önerirsiniz sazımın akustik tonalrını severim önerilerinizi buna göre yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. saygılar