Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

CD player tavsiyesi

Merhaba,
Yeni bir CD player almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
Read more : CD player tavsiyesi | Gösterim : 1630 | Cevaplar : 1 | Forum : Kaynaklar

20-25CM mid hoparlör seçimi

s.a arkadaşlar iki tane araba hoparlörü baglı kabinim var ben araba hoparlörlerini çıkarıp yerine 20 yada 25 cm büyüklügünde mid hoparlörü takacan (sadece müzik sesini çıkaracak ,tizde çıkarabilir yada tizide ayrıda olabilir bas falan çıkarmayacak) internette araştırma yaptım. bu şekilde bir hoparlör buldum. degerlendirme yapabilirmisiniz yada sizin öneriniz nedir.

http://www.elektrohan.com/index.php?do= ... &pid=11709
Read more : 20-25CM mid hoparlör seçimi | Gösterim : 3751 | Cevaplar : 15 | Forum : Hoparlörler

stk 4231 ve 4241 konusunda yardım

Arkadaşlar stk 4231 in plaketinde stk 4241 çalışır mı. Sanyo olmayan entegrelerde sonuç hüsran olur demişler bu hüsran la kastedilen nedir 6 senedir kullanıyorum bir sorun yaşamadım. TEŞEKKÜRLER
Read more : stk 4231 ve 4241 konusunda yardım | Gösterim : 940 | Cevaplar : 1 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Troid trafo

Arkadaşlar troid trafonun normal trafodan ne farkı var. Sese nasıl bir etkisi oluyor. TEŞEKKÜRLER
Read more : Troid trafo | Gösterim : 2380 | Cevaplar : 2 | Forum : Güç Kaynakları

JFET Buffered Gainclone : Toplu PCB Alımı

Merhaba,

Fiyat kesinleşti arkadaşlar,

1 takım PCB, 17,5 YTL'dir. PCB'ler aşağıdaki fotoğrafta görülebilir.

psibi.jpg

1 takım PCB satın alınca elde edecekleriniz:
2x Amplifikatör Kartı
1x PSU (Güç Kaynağı) Kartı
1x Distribution kartı olmak üzere, dual mono (ayrışık kanallar) gainclone yapmanız için lazım olacak 4 adet PCB.

Kart isteyenler:
Hazar: 3
Erhan: 2
Emin: 2
the_cantan: 1 ...
Read more : JFET Buffered Gainclone : Toplu PCB Alımı | Gösterim : 10875 | Cevaplar : 123 | Forum : Toplu Alım ve PCB

TAVSİYE-KARŞILAŞTIRMA

Merhaba,
Bu forumdaki ilk mesajım, yanlış alana yazıyorsam lütfen kusura bakmayın. Lambalı-transistörlü-entegre devreli amplifikatörlerin bir karşılaştırması var mı forumda bilmiyorum. Forumda veya başka bir kaynakta bir karşılaştırma tavsiye edebilir misiniz?
Bir de transistörlü apmlifikatörlerin normal transistörlü olanları ile MOSFET'li olanları arasında nasıl bir üstünlük - avantaj söz konusudur? Elektronik konusunda biraz tecrübesi olan ve "iyi" ses dinlemek isteyen birisine ne tavsiye edersiniz? Ne tür bir amplifikatör yapımına yönelmeliyim?
Teşekkürler.
Read more : TAVSİYE-KARŞILAŞTIRMA | Gösterim : 1658 | Cevaplar : 3 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

SATILIK UPS TRAFOLARI

Bir amfi projemde yer sıkıntısı çıktığı ve ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. İnverter devresi için kullanılabilir. Ayrıntılar linkte.

2 adet 600VA, 2 adet 1000VA

http://www.sahibinden.com/4_adet_satili ... isplayitem
Read more : SATILIK UPS TRAFOLARI | Gösterim : 1513 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Satılık Wharfedale Diamond 9.1

Selamlar,

Takriben 6 ay önce eski 9.1 lerimde meydana gelen arıza yüzünden sıfır olarak değişimden gelen bir çift "çil" Wharfedale Diamond 9.1 imi satıyorum
S6001206.JPG
S6001200.JPG
S6001195.JPG
S6001189.JPG

Görüldüğü üzere henüz alındığı gibi duran, kutusu, köpükleri ve naylonları bulunan.. Henüz rodajını tamamlamamış 1 çift 9.1...
Teknik özellikleri:
Bass - 5" 125mm B/M
Tweeter - 25mm tex
Power - 20-100W
Nominal Impedance - ...
Read more : Satılık Wharfedale Diamond 9.1 | Gösterim : 1751 | Cevaplar : 6 | Forum : Satılık

LM3886 Projesi Giriş

Arkadaşlar yapmayı düşündüğüm lm3886 devresi için ebay sitesinden malzemeleri almaya karar verdim.yalnızca kondansatör,entegre ve potansiyometreyi siteden alıcam geri kalanları karaköyden temin edicem.fakat almadan önce sizinle paylaşıcam görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
10,000μF 35(50)v 2 Adet --- 2 ELNA For Audio Series 43V 10000UF HI-FI capacitors ----40$
1,000μF 35(50)v 2 Adet --- Nichicon 1000UF 50V MUSE KZ Series for Audio HI-FI Caps---24$
10μF 35(50)v Tantal 4 Adet --- 5 Nichicon 10UF 63V FW Series for Audio HI-FI ...
Read more : LM3886 Projesi Giriş | Gösterim : 4401 | Cevaplar : 17 | Forum : Projeleriniz

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye