Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Elektronik takılar

Eşinize dostunuza hediye aramaktan sıkıldıysanız, antrak.org.tr'de yayınlanan "takı çeşitleri"nden seçim yapmayı düşünebilirsiniz :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Elektronik takılar | Gösterim : 640 | Cevaplar : 2 | Forum : Serbest Kürsü

Kabin için 16 cmlik

Öncelikle DIY AUDIO ailesinin yeni yılını kutlar 2009 yılının hepimiz için barış, huzur, mutluluk ve sevgi dolu geçmesini dilerim.
Ben elimdeki proje için kaliteli 8 ohm'luk 16 cm bas arıyorum. Bulunduğum yerde bulma şansım yok tabi bilgi sahibi kişi de doğal olarak yok.Kısa bir süre önce siteyi keşfettim ve insanların projeleini, fikirlerini, yardımlarını iyice takip ettikten sonra böyle bir başlık açmaya karar verdim.
Kabinlerim hazır, mid ve tizlerde hasır ama uygun/kalite bas bulamıyorum.Hem fikir hem ...
Read more : Kabin için 16 cmlik | Gösterim : 2995 | Cevaplar : 16 | Forum : Hoparlörler

Forumda olmasını istediğiniz özellikler

Bu konuya "şu da olsa iyi olur" dediğiniz özellikleri yazmanızı rica ediyorum.
Read more : Forumda olmasını istediğiniz özellikler | Gösterim : 2059 | Cevaplar : 8 | Forum : Haberler ve Duyurular

Forum güncesi

Bu konuya, foruma yapılan güncellemeler, eklentiler not düşülecektir.
Özellik isteklerinizi lütfen haberler-duyurular-f1/forumda-olmasini-istediginiz-ozellikler-t637.html#p7502 konusuna yapınız.
Read more : Forum güncesi | Gösterim : 20828 | Cevaplar : 14 | Forum : Haberler ve Duyurular

ONBOARD KONDANSATÖRLER

Merhaba,

Onboard kondansatör konusunda şansım yaver gitmedi pek. Gerek j-fet buffered gainclone, gerek diğer LM38XX/47XXprojeleri için low-esr onboard kondansatörlere ihtiyacım var. 4 adet j-fet'li için, belki en az 8 adet daha diğer kartlar için kaliteli kondansatör bulmak lazım. Talepleri toplayalım, marka/kapasite/voltaj belirleyelim, piyasayı araştıralım diyorum...

Saygılar,

Emin
Read more : ONBOARD KONDANSATÖRLER | Gösterim : 8165 | Cevaplar : 105 | Forum : Toplu Alım ve PCB

300 watt transistörlü amfi

Ünlü DIY Audiocu Rod Eliott'un tasarımı olan ve sound.westhost.com sitesinde 68nolu proje olarak yayımlanmış olan,
benim de proteusta PCB sini çizdiğim 300 watt amfi devre ile ilgili her türlü yorumunuzu bekliyorum iyi çalışmalar.
Saygılar
Read more : 300 watt transistörlü amfi | Gösterim : 4481 | Cevaplar : 17 | Forum : Projeleriniz

Satılık Transformatörler

Evet arkadaşlar elimde toplam 5 adet trafo var.150w olan trafom hariş diğerlerini nerdeyse hiç kullanmadım ve fiyat olarak çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.
Read more : Satılık Transformatörler | Gösterim : 1737 | Cevaplar : 8 | Forum : Satılık

Satılık ve ya takaslık Cep telefonu VF225

Vodafone unun 250 kontor yukle kazan kampanyasından kazandım.
Denemek için simkart taktım ekrandaki jelatini bile sökmedim.

Resim

Resim

GC için malzeme lazım malum kriz ihtiyaç fazlası cep tlf numu satıyorum.
Rezervuar kondansatoru troid trafo vs ile takas yaparım.
Read more : Satılık ve ya takaslık Cep telefonu VF225 | Gösterim : 823 | Cevaplar : 5 | Forum : Satılık

technics RS-BX701 teyp deck,Dual 506 pikap

Arkadaşlar merhaba
Bunlar yenı kaynaklarım pikapım uzun zamandır elımde ama sızlerle paylasmak nasıp olmadı..bu cıhazlar hakkındakı goruslerınızı beklıyorum saygılar...
Read more : technics RS-BX701 teyp deck,Dual 506 pikap | Gösterim : 2347 | Cevaplar : 1 | Forum : Kaynaklar

CNC - Lazer

Merhaba,

Alüminyum kasa için İstanbul'da (mümkünse Perşembe pazarı ya da Anadolu yakası civarı) tek tek iş yapan bildiğiniz bir yer var mı?

Şimdiden teşekkürler...
Read more : CNC - Lazer | Gösterim : 867 | Cevaplar : 1 | Forum : Kasa, Potansiyometre, Diğer Malzemeler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye