Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Ebay Satıcısı.

İyi adama benziyor alışveriş yapan var mı?
Ben Turkiyeye kargo ücretsiz mi diye sorduğumda : evet ücretsiz hatta Türkiyeden müşterilerim var dedi yoksa forumdan birileri mi? :D
http://stores.shop.ebay.com/Alberts-Audio-Store
Read more : Ebay Satıcısı. | Gösterim : 1406 | Cevaplar : 14 | Forum : Serbest Kürsü

njm4580 ve LM1036N ile yapılmış güzel bi tone control

devre tarafımca denenmiştir ve güzel çalışmaktadır bugune kadar yaptığım performansını beğendiğim en güzel 1036 paylaşmak istedim sesi gerçekten yükseltiyo kendiyaptığım devrede yollar çok ince olduğu için korozyondan önlemek için lehime başlamadan önce araba boya verniği atılmıştır daha sonra lehimlenecek yerler kazınaraklehimleme yapılmıştır biraz uğraştırıyo ama devre çok orjinal oluyor.

kendi devrem
Resim
Resim
Resim

burda pcb devre şeması linki
http://rapidshare.com/files/249554518/m ... e.rar.html

Alınık Lexicon Lxp-5 ve ya Lexicon Lxp-1

Temiz ve uygun fiyatta olursa almayı acilen düşünüyorum.

tşk,
Read more : Alınık Lexicon Lxp-5 ve ya Lexicon Lxp-1 | Gösterim : 930 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

tl074 ve lm 833 opampları ile yapılmış tone kontrol yardım

Resim
benim yaptığım devre
Resim

üstten görünüşü
Resim

devredeki sorun hakkında bilgilendiriseniz çok sevinirim arkadaşlar devreyi yaptım ancak devre çalışmıyor

Bir hoparlörün doğuşu

Resim 019.jpg

Bu projenin adım adım ilerleyişi aşağıda detaylarıyla birlikte paylaşılmıştır.
Burada hoparlör kabini tasarımının ardından hoparlör kabini yapımını,crossover tasarımı ve crossover yapımını resmederek anlatmaya çalışacağım.
Yol gösteren,bildiklerini paylaşan,zamanını harcayan,takip eden başta "Hoparlör" olmak üzere herkese teşekkür ederim.

Bu birinci msja kolaylık olması ve forumda temelli kalması amacıyla zamanla resimleri yükleyeceğim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistemde 2 adet 3 yollu portsuz(sealed) kabin ve pasif crossover yapılacaktır,harici bir Subwoofer ile 4 yol sistem tasarlanacaktır.
kabinlerde ...
Read more : Bir hoparlörün doğuşu | Gösterim : 53665 | Cevaplar : 469 | Forum : Makaleleriniz

Cavalli DC Servolu Buffer - Toplu Alım

Cavalli DC Servolu Buffer başlığındaki toplu alımla ilgili mesajlar bu konuya taşınmıştır.
Teknik tartışmalar için lambali-guc-yukseltecleri-f15/cavalli-dc-servolu-buffer-uygulamasi-t788.html konusunu kullanınız.

----

ECC99'u bir kaç uluslararası sitede gördüm. Fiyatları 25$ civarındaydı.. Ne kadar güvenilir orasını bilemem tabii! Bu konuda Can ve diğer lambacıların yardımı lazım illa ki..
Ben bugün yeni PCB'ye başlıyorum.. Başka önerisi olan yoksa tabii!
Read more : Cavalli DC Servolu Buffer - Toplu Alım | Gösterim : 7338 | Cevaplar : 99 | Forum : Toplu Alım ve PCB

RCF Hoparlörü mp3 player a bağlamak istiyorum yardım lütfen!

...........

Sewgili abilerim üstadlarım ben bu hoparlörler konusunda daha çaylağım hatta ilk işim olcak benim elimde beyaz üzerinde RCF yazan yuvarlak Bir hoparör var ve ben bunu mp3 e bağlayıp kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabileceğim konusunda bana yardım edebilecek olan yada fikir sunabilecek olan üstadlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Read more : RCF Hoparlörü mp3 player a bağlamak istiyorum yardım lütfen! | Gösterim : 2061 | Cevaplar : 3 | Forum : Hoparlörler

transfer kagıdı bulamıyorum????

merhaba arkadaşlar basit bir konu için başlık açmak zorunda kaldım. ama kusura bakmayın. ihtiyacım olan transfer kagıdını burdur / gölhisarda bulamadım bana yardımcı olabilecek arkasdaş varmı???? 100 adetlik bir top lazım bana (baskı devre yaparken kullandıgımız yaglı kagıt)...

yöneticimiz sıkıntı görüldükten sonra konuyu silebilir(gereksiz oldugu için)..
Read more : transfer kagıdı bulamıyorum???? | Gösterim : 1389 | Cevaplar : 11 | Forum : Alınık

Cavalli DC Servolu Buffer Uygulaması..

Şu ana kadar olan tüm mesajlar forum hatası yüzünden kayboldu, ekranımda kapatmadığım bir pencereden alınan görüntüyü şimdilik buraya ekliyorum. Tüm mesajlar görüntüde mevcuttur.
--Hazar

Resim

ZVN tersse en kötü ihtimalle layout değişir. Yollarda değişikliğe gerek yok. İleride ECC99 kullanılacak olursa, trafo ve LM317 nin direnç konfigürasyonu değiştirilip 12V6 yapılabilir.. Orta uçtan paralellemek bu layoutla epey zor.. ZVN işine bi daha bakmak lazım...
Read more : Cavalli DC Servolu Buffer Uygulaması.. | Gösterim : 7721 | Cevaplar : 118 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

sony mxp 290 ve Lexicon

Selamlar, elimde SONY MXP 290 audio mixer ve LEXICON LXP-5 var, ikiside kullanılmış ama iyi durumdalar tamirsizler.
Lexicon audio efekt ve reverb dir, her 2 cihaz içinde nette bol bilgi mevcut.
Read more : sony mxp 290 ve Lexicon | Gösterim : 988 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye