Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Tormak Trafo

Başta RAS32 olmak üzere çeşitli projelerimiz için Tormak'tan trafo alıyoruz.

Fiyatları burada açıkca vermek istemiyorum, özel fiyat aldım, eğer belirli bir sayı tutturursak extra indirim de alma sözüm vardı. Dolayısı ile ne tip tarfolar istediğimizi burada belirtelim, asıl fiyatlarını ÖM olarak talep edenlere göndereceğim, burada fikriniz olması açısından liste fiyatı veriyorum. Bu toplu alım haftaya Çarşamba'ya Salı'ya kadar sonuçlanmalı, haftasonuna kadar alıp bu işi bitirelim. Dolayısı ile daha sonra toplu alım olmayacak, dileyenler kendi fiyatlarını ...
Read more : Tormak Trafo | Gösterim : 10872 | Cevaplar : 93 | Forum : Toplu Alım ve PCB

alınık LM4849

Başlıkta yazdığım gibi LM4849 arıyorum.Satmak isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj ile telefon numarasını gönderebilirse sevinirim.
Read more : alınık LM4849 | Gösterim : 1071 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

11.2896mhz osilatör alacağım.

11.2896mhz osilatör(4 bacaklı) alacağım.
Read more : 11.2896mhz osilatör alacağım. | Gösterim : 1003 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

LM4702CTA için BEYİN FIRTINASI

merhaba

arkadaşlar elimde 3 adet lm 4702cta var. bunlarla aşağıdaki transistörler ile ampli yapmak istiyorum. elinde yapılmış uygulanmış şema fakat aşağıdaki transistörler ile yapılmış.

ayrıca aşağıdaki transistörleri kullanarak lm4702 için çıkış katı olarak nasıl bir şema TAVSİYESİNDE buluna bilirsiniz.

herkesin yardımını bekliyorum. güzel bir beyin fırtınası yapalım

MALZEME AÇIKLAMA adet
MJL4281AG- Bipolar Power NPN, 15 A, 350 V - 5 adet
MJL4302AG- Bipolar Power PNP, 15 A, 350 V - 5 adet
MJL21193G- 16A 250V ...
Read more : LM4702CTA için BEYİN FIRTINASI | Gösterim : 16045 | Cevaplar : 5 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

2x22V 350W Toroid Trafolar

Ulveco marka Norveç üretimi kaliteli ve çok temiz durumdaki bu toroid trafolardan 6 adet temin edebilirim. Metal kapakları vardır.

Tanesi 70 TL. Adetli alımda indirim yaparım. Baya ağır oldukları için kargo normalden biraz masraflı olabilir. Mekan Ankara.

Giriş: 2x110V (yani seri olarak 220V)
Çıkış: 2x22V 16A
Ölçüler: Çap=11cm, Yükseklik=7cm

Resim

Resim

Diğer trafo ilanıma da bakabilirsiniz:
satilik/kaliteli-toroid-trafolar-t1014.html
Read more : 2x22V 350W Toroid Trafolar | Gösterim : 2061 | Cevaplar : 7 | Forum : Satılık

TVM marka 30cm woofer

Aşağıda resmi olan sürücüler bir ara piyasada kolayca bulunabiliyormuş.. bendekinin eşini arıyorum. nerden bulabileceğim konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.

TVM - PW 300 2808 21

Resim
Read more : TVM marka 30cm woofer | Gösterim : 1112 | Cevaplar : 2 | Forum : Hoparlörler

SATILIK AMFİLİK MALZEMELERim

merhaba beyler

elimde ONSemi - SG den Almanyadan arkadaşıma aldırtığım malzemeler vardır. malzemeler iki parti şeklindedir. malzemeler açık arttırma usulü ile satışa çıkartıyorum. alıcı kargoyu ödeyecek şekilde fiyat teklifi yaparsınız.

[email protected] adresine özelden teklif yapabilirsiniz. alıcılar belirlendiği zaman isternirse fotoğrafları koyabilirim. şuan ofisten yazdığım için böyle bir imkanım yok. malzemeleri LM4702CTA PROJESİ İÇİN ALMIŞTIM. Fakat bu projeyi galiba gerçekleştiremeyeceğim için satışa çıkarıyorum.

1. parti malzemeler.

5 adet-MJL4281AG Bipolar Power NPN, ...
Read more : SATILIK AMFİLİK MALZEMELERim | Gösterim : 1570 | Cevaplar : 4 | Forum : Satılık

YAMAH NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 PROTECT SORUNU

YAMAHA NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 MODEL ANFİ KULLANIYORUM YÜKSEK TİZ SESLİ ŞARKILARDA SESİ AÇMAMLA BİRLİKTE ANFİ KORUMA DEVRESİ DEVREYE GİRİP SESİ KESİYOR TAM SESTE DOYUMA ULAŞMADAN SES KESİLİP DURUYOR BU NEDENLE BÖLE GÜÇLÜ BİR ANFİDE NASİL BİR FİLTER KULLANMAM GEREKİR VEYA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR FİLTRE VARMI? (BU ARADA SESİN KESİLMESİ FİLTRE ÜZERİNDEKİ TİZ KONDANSİTÖRÜNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR? )

ANFİ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİYİ EKLEDİĞİM PDF DOSYASINDA BULABİLİRSİNİZ.
Read more : YAMAH NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 PROTECT SORUNU | Gösterim : 3228 | Cevaplar : 14 | Forum : Amplifikatörler

SAA7220 DIP alacağım

SAA7220 DIP (Sokete takılan cins) alacağım.
Read more : SAA7220 DIP alacağım | Gösterim : 966 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Çok Acil İhtiyaçtan Satılık.

' Merhaba arkadaşlar. Beklenmedik borç kürek işleri yüzünden bazı elektronik malzemelerimi ciddi olarak satmaya karar verdim. Daha önce de buraya kule hoparlörlerimi koymuştum. Ama o zaman kullanıyordum öylesine koyulmuştu. Şimdi çok sıkışık olduğumdan hemen satmam lazım. Link şudur:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... erde/detay.

Forumumuzda ilgilenen olursa çok daha uygun fiyattan verilecektir. Çünkü forumdur, candır.. Kolay gelsin.
Read more : Çok Acil İhtiyaçtan Satılık. | Gösterim : 1123 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye