Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Kondansatör arıyorum

Arkadaşlar kolay gelsin . Lambalı amplifikatör monte ediyorum , fakat yağlı kapasitör lazım . 2X50 MF 500 tarzı yada farklı değerde olabilir .
Read more : Kondansatör arıyorum | Gösterim : 1114 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Hernevi transformatör temin edilir.

Lambalı transformatörlerinden vede bütün istenilen trafolardan temin edebilirsiniz . İnvertör transformatörü , çıkış transformatörü , lambalı amplifikatör transformatörlerleri (choke , drake , power) , pals transformatörü , smps transformatörü . Uygun fiyatlara sardırabilirsiniz . İrtibat için ekleyin . [email protected]
Read more : Hernevi transformatör temin edilir. | Gösterim : 1032 | Cevaplar : 0 | Forum : İlanlar

JCM800 amplifikatör vb. için çıkış transformatörü

BİR ZAMANLAR HEVES EDİP YAPACAĞIM BU AMPLİFİKATÖR İÇİN YAPILMIŞTIR . VEDE İKİ ADETTİR . 100-120 WATT GÜCÜNDEDİR . BİR TANESİNDE 0-4-8 OHM , DİĞERİNDE İSE SADECE 8OHM ÇIKIŞ VARDIR . ÜSTELİK ÇOK ÖZEL PARALEL SARGI OLARAK İYİ BİR USTA TARAFINDAN SARILDI . ŞÖYLE İZAH EDELİM ;
- TRANSFORMATÖRLERDE İLK SARGIDAN SON SARGIYA KADAR KAT KAT İLAVE EDİLDİ . BUNUN AMACI TELİN BİR SARGISI BİTTİKTEN SONRA DİĞER SARGIYA GEÇİNCE OMAJ FAZLALIĞINI ENGELLEMEK İÇİNDİR VEDE AYNI ZAMANDA ...
Read more : JCM800 amplifikatör vb. için çıkış transformatörü | Gösterim : 1140 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

JFet Mosfet SE 30W+

Daha önce üzerinde çalışmak isteyip vaz geçtikten sonra,
karar değiştirip hazırladığım diğer bir SE çalışmam,
bu gün masadan kalkarak müzik dinletime hitap etmekten
hem kendisini hem de beni mutlu etti.

Çıkışları bu aşamada ısıyı dağıtma amaçlı paralel yapmadım.
Bunun iki nedeni var, birisi deneme sırasında gerek görmemek,
diğeri de pwr.mosfetlerin yüksek iç kapasiteleri nedeni ile
çalışma hızını olumsuz etkileme ihtimali.

Evet devre yine kalabalık.
Bunun sebebi farkında olacaksınızdır, negatif fB üzerinden
sıfıra giden kondasatorü iptal ...
Read more : JFet Mosfet SE 30W+ | Gösterim : 4656 | Cevaplar : 21 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Kamyon motor sesleri verebilen bir devre arıyorum.

Aradığım devrede şu özellikler olacak.
1- Bir butona basaçağım marş sesi çıkacak ve ardından rölanri sesi ile devam edecek.
ben araca gaz verince motor sesi artacak.
2- Yine bir butona basınca geri videsteki araç gibi bip sesi çıkaracak.
3- Başka bir buton korna sesini çıkaracak.
4- İlk başta bastığım butona tekrar basınca motor stpo sesi çıkaracak.

Aşağıdaki linklerde çeşitli örnekleri var. bakarsanız ve ilgilenirseniz 05063061805 veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

...
Read more : Kamyon motor sesleri verebilen bir devre arıyorum. | Gösterim : 1430 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Ynt: LM3886 köprü

certy yazdı:Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Herkese iyi akşamlar. LM3886'nın internette bir türlü köprü devresini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

http://www.ti.com/lit/an/snaa021a/snaa021a.pdf

Bu linkten appl. bilgilerini alabilirsiniz...
Read more : Ynt: LM3886 köprü | Gösterim : 1126 | Cevaplar : 0 | Forum : Projeleriniz

2*20w ev anfisi (fiyat düştü)

sorunsuz çalışmaktadır bir arkadaş için yapmıştım anlaşamayınca satmadım sadece kasasında sorun vardır vidaları çok sıktığımdan vida yerleri kırıldı elektroniğinde hiç bir sorun yok içinde 12-18-24-36-48 volt çıkışlı trafo vardır
fiyat : 50 tl fazlasıyla ucuzlattım pazarlık payı yoktur

ilgilenenler [email protected] adresine mail atabilir
Resim

Resim
Read more : 2*20w ev anfisi (fiyat düştü) | Gösterim : 1283 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

akaı ap-d30c

herkeze merhabalar arkadaşlar yaklaşık olarak 5 aydan beri akaı ap-d30c marka turtable kullanıyorum şuana kadar gayet memnunum bu model ile ilgili yorumlarınızı yazar iseniz çok sevinirim olumlu olumsuz hiç fark etmez
Read more : akaı ap-d30c | Gösterim : 1307 | Cevaplar : 0 | Forum : Kaynaklar

PIONEER eko arıyorum

pioneer GR 777 arıyorum

arkadaşlar
PIONEER GR 777 equaliser
arıyorum
istanbul içi veya çevresi tercihimdir

bilginize
:)

resim:

http://www.flickr.com/photos/taurusafic ... 88/?ref=nf
Paylaş:
Read more : PIONEER eko arıyorum | Gösterim : 1362 | Cevaplar : 0 | Forum : Alınık

Ölçüleri belli karkasa bobin sarma hakkında

merhabalar ben izmirde klavye yazılımları ve klavye tamiriyle uğraşıyorum bu ara crosoverlere merak saldım biraz araştırma yaptım mesela 60w bir kare karkasa değeri 2,40mh olan bir bobin için kaç sipir sarmak gerekir
kullanılan tel 1mm
karkas ölçüleri 28x32mm bobinin sarıldığı yüzey 40mm piyasada 60wlık karkas olarak bilinir

mesela rcf ve bnc kullandığu bobin değerleri bende mevcut ben aynı hoparlörü kullanıp aynı bobin değerini kullanmak istiyorumm
Read more : Ölçüleri belli karkasa bobin sarma hakkında | Gösterim : 3658 | Cevaplar : 8 | Forum : Hoparlörler

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye