Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Bipolar kondansatör lazım listesi mevcut

crossover yapımı için gerekli kondansatörlere ihtiyacım var elinde olan varsa görüşe biliriz..

12mf x2ad
50mf x4ad
33 mf x2ad
10 mf x2ad
30mf x2ad
3.3 mf (mkp) x4ad
8 mf x2ad
2.2 mf x4ad
Read more : Bipolar kondansatör lazım listesi mevcut | Gösterim : 1403 | Cevaplar : 3 | Forum : Alınık

Merhabalar...

Adım Şerif, Müzik Endüstrisi ile uğraşıyorum, Deejay Sheriff olarakta çağrılırım, aynı zamanda grafik operatörüyüm, End. Elektronik Ön Lisans Mezunuyum, siteyi önceden biliyorum vakit buldukça giriyorum, böyle bir sitenin varlığını bilmek çok güzel, emeği geçen herkese gönülden teşekkürler, iyi çalışmalar...
Read more : Merhabalar... | Gösterim : 1124 | Cevaplar : 3 | Forum : Kendinizi Tanıtın

Class A Mosfet tavsiye

Merhaba Arkadaşlar elimde hazır durumda bir kasa mevcut üstünde 400watt +-45 volt beslemeli 2x10000mf kondansatör var bu kasa içine power katı olarak class a bir mosfet stereo yapmak istiyorum tavsiye edeceginiz bir kit varmıdır yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler
Read more : Class A Mosfet tavsiye | Gösterim : 2892 | Cevaplar : 11 | Forum : Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri

Çıkış trafosuz elektro gitar amfisi

Merhabalar, lambalı amfi yapmak istiyorum ama çıkış trafosu konusu beni düşündürüyor. 2w, 3w civarı güç verebilen, çıkış trafosuz elektro gitar amfisi var mıdır?
Read more : Çıkış trafosuz elektro gitar amfisi | Gösterim : 2759 | Cevaplar : 19 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

Marantz Test & Demonstration CD (Collection) (2000-2010)

Torrent dosyaysı ekte.
Format: FLAC
Boyut: 3.5 GB

Parçalar
2000 - Hi-End Audiophile Test Demo CD1

01. Carmen Gomes - Let's Go Get Stoned

02. Blue Tab - Traditional

03. Beets Brothers - Body And Soul

04. The Dream Machine - Traditional

05. L'imprevu Saxofoonkwartet - Pop Enre

06. Tony Roel Trio - Tango Jalousie

07. Dick Broekema - On The Air

08. De Straat - Improvisation

09. Royal Brassband From Arcen With Tambours - ...
Read more : Marantz Test & Demonstration CD (Collection) (2000-2010) | Gösterim : 17984 | Cevaplar : 0 | Forum : Test Müzikleri

AHŞAP PANELİN ALEMÜNYUMLA BULUŞMASI

elimdeki malzemeleri eski malzemeleri kullanıp yeni bir anfi hayalettim...ön paneli mdf alikobont malzeme kullandım.ilk olarak corel drawda ön paneli cizdim.cizim ve cnc makinasında yardımcı oldu sağolsun.. sevgili ağabeymiz hakluk yünlüye teşekkürlerimi sunarım.
cıkıs katı olarak stk4241 entegre ,ton kontrol olarak tomson firmasını entegresi tda7313 kullandım.anfide saat sıcaklık göstergesi(fan için) otomatik kapanma özelliği vardır
Read more : AHŞAP PANELİN ALEMÜNYUMLA BULUŞMASI | Gösterim : 1044 | Cevaplar : 0 | Forum : Projeleriniz

Selamlar

Kocaeli'den selamlar 2000 yılında endüstri meslek lisesinden mezun oldum , o yıllardan sonra end. elektronik okudum vede hala işletme okumaya çalışıyorum . Yaşım 29 . Bu meslek ile 15 senedir ilgiliyim ufak yaşlardan beri bir ilgi var. Şu anda eviimde çok ciddi olmasada ufak bir atölye bölümü var , bir elektronik dükkanında satılan malzemelerin çoğu var(transistör , direnç , kondansatör) Aynı zamanda metal dedektör yapıyorum , model uçaklarla uğralıyorum , gitar pedal (analog) üzerine uğraşıyorum ...
Read more : Selamlar | Gösterim : 1074 | Cevaplar : 2 | Forum : Kendinizi Tanıtın

STEREO PREAMPLİFİKATÖR VEDE TON KONTROL

STEREO PREAMPLİFİKATÖR TON KONTROL
Açıklama : ORİNAL BİR AMFPLİFİKATÖRDEN ÇIKMA TONKONTROLLER SİMETRİK DC15V İLE ÇALIŞIR. ÇOK SERT TONLARI VARDIR JAKLARI HERŞEYİ ÜSTÜNDE MİKROFON VEDE NORMAL LİNE GİRİŞİ MEVCUTTUR. ÜZERİNDE %1 TOLERANSLI METAL FİLM DİRENÇLER SAYESİNDE ÇİVİ GİBİ TAZE TON VERMEKTEDİR İSTEDİĞİNİZ AMPLİFKATÖRE RAHATLIKLA MONTE EDEBİLİRSİNİZ . ELİMDE 8 ADET VAR TANESİ 25TL HEPSİ 175TL
Resim
Read more : STEREO PREAMPLİFİKATÖR VEDE TON KONTROL | Gösterim : 1534 | Cevaplar : 0 | Forum : Satılık

Woofer Tamiri

merhaba herkese bende adana ilinde bu işi yapıyorum yılların verdiği tecrübe ile garantili sub woofer ve http://www.caglarhoparlortamiri.com/ ni garantili olarak yapıyoruz çağlar hoparlör olarak her zaman yanınızdayızResim
Read more : Woofer Tamiri | Gösterim : 1045 | Cevaplar : 0 | Forum : İlanlar

Subwoofer Omaj ayarı

merhabalar ustalarım. bir sorunum var basit ama benım tecrübem bu konuda yeterli değil
elimde 750 watt RMS bir oto Subwoofer mevcut 4+4 ohm/2+2 ohm çift bobin
gene elimde 1180 watt RMS bir oto amplifikatörü mevcut AB class 2 kanal

ben bu subwooferi amfiye su sekılde bağladım 1.ci ve 2.ci ARTI dan + 1.ci ve 2.ci EKSİDEN - mono sekılde bağladım fakat amfiden cekilen omaj 2 ohm
ben bunu paralel bağladım 2 ohm peki ya seri ...
Read more : Subwoofer Omaj ayarı | Gösterim : 5732 | Cevaplar : 12 | Forum : Otomobil Ses Sistemleri

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye