Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

El yapımı sinema sistemi yapmak istiyorum... El yapımı sinema sistemi yapmak istiyorum...

Merhaba arkadaslar... pamukkale üniversitesinde elektronik ögretmenligi okumaktayım adım ali...öncelikle burada paylasımba bulunan arkadaslara tesekkür ederim...sitemizi google dan buldum takip ettim ve cok hosuma gitti burda oldukca bilgili ve paylasımcı arkadaslar mevcut dolayısıyla aranıza katıldım hayırlı olsun.
Elimde pht 37500 5+1 ses sistemi var arıza yapmıştı hic arastırma yapmadan anfi katındaki bütün arızalı sandıgım entegreleri degistirmiştim ve hic ise yaramadı arıza devam etmekte sonunda arızayı buldum ama entegreler yok...kontrol panelinde ekranın altındaki entegreler arızalı sanırsam programlı ...
Read more : El yapımı sinema sistemi yapmak istiyorum... | Gösterim : 8730 | Cevaplar : 15 | Forum : Projeleriniz

Stereo 20w civarı, simetrik beslemeli amfi aranıyor..

Selam forum,

Simetrik beslemeli (önemli), 4ohm'da stereo 15-30w arası, tercihen düşük maliyetli bir amfi arıyorum...Baskıda gerekiyor zira baskı çizecek durumda deilim caiz görün :)
TDA2030'un stereosunu (15+15 gibi) bulamadım olsa oda uyar... STK 4132 çok güzel AMA fiyatı yüzünden STK serisi uygun değil... bunun TDA yada LM gibi daha ucuz eşdeğerleride uyar...

Birde stereo sesi nasıl monoya çevirebilirim şekilde bir sorum olacak.. zira stereo'yu bozmadan birde mono ...
Read more : Stereo 20w civarı, simetrik beslemeli amfi aranıyor.. | Gösterim : 2176 | Cevaplar : 6 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

Hoparlor arıyorum (Aldım)

Bu hoparlor bu fiyata alınır mı? Bunu almak istiyorum. Front olarak değil stereo dinlemek için uygun mudur?
http://www.sahibinden.com/sansui_sht-88 ... isplayitem
Read more : Hoparlor arıyorum (Aldım) | Gösterim : 5922 | Cevaplar : 37 | Forum : Hoparlörler

İki amfiye tek MP3den ses verme (lütfen yardım)

Selam millet..

İlk olarak sitede yeniyim...elektronik bilgim fena sayılmaz...

Uzun süredir üzerinde çalıştığım oto anfi projem nihayet sona yaklaşıyor ancak bir kaç kücük sorun yüzünden okadar yaptığım devreleri kullanamıyorum...
Amfiler: simetrik güç girişli 200watt (mono) ujt anfi, tek 12v güç girişli tda1554 (stereo) 2x22 watt amfi...
Sorun: proje için yaptığım iki anfiye tek kaynaktan (mp3 player vs.) ses verince oluşuyor... girişleri paralel bağladığımda amfilerden dırrr diye ses geliyor.. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin artık ...

Sıfır Nippon KMH 63v 15000uf 105C kondansatör

Merhaba elimde Nippon 63v 15000uf 105C kondansatörlerden bulunmaktadır.Adet fiyatı 5.9 liradır.Çok iyi fiyattır.Yüksek miktarlarda bir miktar indirim de yapabilirim.Hi-fi devreler için idealdir.Fiyatına göre performansı çok yüksek bir kondansatördür.İlgilenenler PM atsınlar.İyi geceler
Read more : Sıfır Nippon KMH 63v 15000uf 105C kondansatör | Gösterim : 1841 | Cevaplar : 8 | Forum : Satılık

TDA 1006 TDA 1006

Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım,
Elimde bir 4+1 in subwooferini besliyen devre var, ben bu devreyi tek başına çalıştırmak istiyorum, fakat kendim bir şekilde çalıştırmaya çalıştım sesde acayip bozukluk var :cry: devreyi ekliyorum ayrıca resimdeki S.B vb. kısaltmaların anlamlarını bilmiyorum deneme yanılma yöntemi ile çalıştırmayı denedim ses geliyor ama dediğim gibi sonuç hüsran, devreyi tek başına kullanabilmem için ne yapmam gerekli yardım edebilirseniz sevinirim ...
Read more : TDA 1006 | Gösterim : 4185 | Cevaplar : 11 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

My tube projects....

Hi, everybody!
Sorry, I don't speak turkiye...I'm from Bulgaria.
Maybe this is wrong place to post my projects,....sorry.

http://picasaweb.google.bg/azazello52/A ... 1502580578
SE 6C33C & 6E5P /most popular low voltage power triode with exel. sounding 6E5P/.
PSU is in box on left side /Two PS channels, each consisting CLC filter for 6C33C and CLC filter for 6E5P/.

http://picasaweb.google.bg/azazello52/A ... 4731452706 ...
Read more : My tube projects.... | Gösterim : 6343 | Cevaplar : 35 | Forum : Lambalı Güç Yükselteçleri

NOS LAMBALAR VE DIGER AMFI MALZEMELERI

HER TURLU NOS LAMBA, SOKET VE KONDANSATOR IHTIYACINIZ ICIN:

http://www.filelektronik.com/

UZERINDEN VEYA DOGRUDAN

[email protected]

E-POSTA ADRESINE YAZARAK IRTIBATA GECEBILIRSINIZ.

LUTFEN ILGILENDIGINIZ URUNLERI BELIRTINIZ.
Read more : NOS LAMBALAR VE DIGER AMFI MALZEMELERI | Gösterim : 2223 | Cevaplar : 0 | Forum : İlanlar

Dolby sound nedir?

Arkadaşlar sinamalarda gördüğümüz dolby sound nedir?detaylı bilgi verir misiniz
Read more : Dolby sound nedir? | Gösterim : 2117 | Cevaplar : 2 | Forum : Sayısal Ses Devreleri

Ödüllü Devre Tasarım Yarışması Ödüllü Devre Tasarım Yarışması

Merhaba DiyAudioTR takipçileri,

İzoelektronik tarafından ödüllü bir tasarım yarışması düzenlenmektedir. Katılımcılardan belirtilen soruya bir çözüm üretmeleri istenmektedir. Birinciye resimdeki Altera FPGA geliştirme kartı verilecektir.

Resim

Ayrıca ön elemeden geçen 50 kişi tornavida takımı ve DVD eğitim seti kazanacaktır.

Yarışma ile ilgili bilgiye http://yarisma.izoelektronik.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Read more : Ödüllü Devre Tasarım Yarışması | Gösterim : 1417 | Cevaplar : 0 | Forum : Serbest Kürsü

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye