Sistem saati: 04 Oca 2023, 21:16

News News of DIY Audio Türkiye Forum

Site map of DIY Audio Türkiye Forum » Forum : DIY Audio Türkiye Forum

Ev yapımı ses devreleri tartışma platformu

Philips Germanyum Transistörlü Stero Amplifikatör 30TL

Philips Germanyum Transistörlü Stero Amplifikatör

-pikap teyip radyo girişleri.
-volum balans ton ayarı.
-ahşap kasa
-çift U trafolu
-piyasada az bulunan germanyum çıkış transistörlü.
-kullanımdan kaynaklı bir kaç çiziği vardır. kozmetik bakımdan durumu iyi sayılır.
-genel anlamda temiz bir üründür. güzel ve tatlı bir sesi var.

Fiyat: 30TL

Resim
Read more : Philips Germanyum Transistörlü Stero Amplifikatör 30TL | Gösterim : 2014 | Cevaplar : 1 | Forum : Satılık

Digikey

Digikey'den çeşitli alımlar yapmak niyetindeyim.

Sipariş vermek isteyenler varsa digijey.com'dan kataloglara bakıp bayram sonuna kadar bildirebilirler. Fazla adetli ve hacimli olmamak kaydıyla özellikle kondansatör ve yarı iletken taleperinizi kargoya ekleyebiliriz. Tek başına getirmektense kargoyu bölüşmek daha mantıklı görünüyor.
Read more : Digikey | Gösterim : 5238 | Cevaplar : 16 | Forum : Toplu Alım ve PCB

5 ayrı ses

ıyı gunler
10*7 cm ebatında bır kuru uzerınde 5 ayrı tus ve bu tuslara 15-20 dakıkalık degısık ses kayıtları yapmak ıstıyorum yanı her tusa bastıgımda ayrı kayıt dınletısı sunulacak bana bunla ılgılı yardımcı olabılırmısınız.sesler sabıt olcak..bunu okulda kullanıcam cocuklara masal dınleetısı sunucam ses sıddetı mınumum da olsa olur uyurken dınletılecek
tesekkurler
Read more : 5 ayrı ses | Gösterim : 1122 | Cevaplar : 1 | Forum : Projeleriniz

LM3915 ile LM3916 farkı nedir

arkadaşlar bu iki entegrenin farkı nedir hangisi vu metre için daha iyidir
Read more : LM3915 ile LM3916 farkı nedir | Gösterim : 3829 | Cevaplar : 14 | Forum : Entegreli Güç Yükselteçleri

mp3'ü wav e çevirince kalite yükselir mi?

benim merak ettiğim mp3 formatındaki şarkıları wav e formatına dönüştürdüğümüzde ses kalitesi yükselir mi?ben youtube dan indirdiğim videoları converter ile ac3 veya wav formatına dönüştürdüğümde boyutu mp3e oranla çok daha fazla oluyo yalnız ses kaliteside videodakine göre çok daha güzel oluyo aynı şekilde mp3ü çevirdiğimizde kalite artarmı?amacım kaliteli müzik dinlemek.
Read more : mp3'ü wav e çevirince kalite yükselir mi? | Gösterim : 7482 | Cevaplar : 11 | Forum : Kaynaklar

Satılık CD-ROM Kontroller Kit Kumandalı LCD Displeyli

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

VFD DİSPLAY SATIŞA DAHİL DEĞİLDİR

Bu kit ile yapılmış örnekler:
http://diyaudioprojects.com/Forum/viewt ... 5&start=10
http://www.diyaudio.com/forums/vendors- ... rsion.html

Fiyat 30 TL
VFD hariç resimde görülen herşey gönderilecek.
Read more : Satılık CD-ROM Kontroller Kit Kumandalı LCD Displeyli | Gösterim : 1554 | Cevaplar : 6 | Forum : Satılık

RAS240 Mosfet Güç Katı

Uzun bir süredir sitede de yer alan ve kafa karıştıran bir konuya girmek istiyorum. Belki haftaya başlayacaktım ama artık mecburum. Nico Ras'a gelen ve haklı olarak aydınlatılması istenen konulara buradan Türkçe olarak cevap vermeye çalışacağım. Nico ile İngilizce yazışabilirsiniz, ancak derdinizi açıklıkla anlatmalısınız, Kimi teknik konularda daha önceden bu projeyi gerçekleştirmiş olan bizler de buradan yardımcı olabiliriz.

Şunu da açıklıkla ifade edeyim, Nico'nun söylemediği ya da söylemeyeceği hiçbir açıklamayı yapmayacağım gibi amacım Nico'nun Türkiye sözcüsü ...
Read more : RAS240 Mosfet Güç Katı | Gösterim : 3416 | Cevaplar : 21 | Forum : Projeleriniz

RAS300 POWER

Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız projelerden biri nihayet gerçekleştirme aşamasına geldi. Bu proje tabiki sevgili dostumuz Nico Ras'ın tasarımı ve daha önce dünyada birkaç yerde denendi. Biz biraz geciktik, nedeni de birazdan göndereceğim MOSFET transistörlerin temininde yaşadığımız gecikmeden kaynaklanmaktadır. Doğrusunu isterseniz benim 300W RMS güç verebilen, üstelik peak/tepe olarak 1000W gibi büyüklüklere çıkabilen, çıkış transistörlerini artırarak bu gücü daha da arttırabileceğimiz bir çıkış katına hiç mi hiç ihtiyacım yoktu. RAS100-RAS240.. şeklinde giden seri ev için ...
Read more : RAS300 POWER | Gösterim : 8685 | Cevaplar : 69 | Forum : Projeleriniz

Hangi Marka, LCR Metre Ölçü Aleti Kullanıyor sunuz ?

Merhaba

Hangi Marka, LCR Metre Ölçü Aleti Kullanıyor sunuz ? Merak ettim.Marka tercihiz ,ölçü aletinde aradıgınız özellikler neler ?

İndüktans ,kapasitans,direnç,vs ölçmede en iyi ölçü aleti hangisidir ?

Sizlerin tercihlerinizi degerledirip bir ölçü aletide ben almak istiyorum.

Konuyu açmak için uygun bir sayfa aradım .Ancak burayı uygun buldum.Umarım uygun bir bölümde konuyu açmışımdır .

Yeni Matematik işlemi: Zoklama

Meşhur Donanım Haber Konu Dışı forumlarında gezinirken bu süper konuya rastladım. Artık biz de bilimsel (!) birşeyler yapıyoruz sanırım...

Şimdiye kadar hepinizin bildiği 4 işlem vardı. Toplama çıkarma ve çarpma. 1 haftalık çalışmanın ardından yepyeni bir işlem daha buldum.
İşlemin adına ZOKLAMA işlemi koydum. İsterseniz detaylara girmeden önce size işlemle ilgili bir kaç bilgi vereyim.

Mesela toplamada 1 2 daha deriz. çarpmada 2 ...
Read more : Yeni Matematik işlemi: Zoklama | Gösterim : 1464 | Cevaplar : 4 | Forum : Serbest Kürsü

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye