Sistem saati: 04 Oca 2023, 20:52

News News of Amplifikatörler

Site map of Amplifikatörler » Forum : Amplifikatörler

Hoparlör amplifikatörleri, preamplifikatörler hakkında soru ve incelemeleriniz...

sony str-de 197

Sony str -de197 aldım ,amacım subwoofer beslemek.

Cihaz 220v da 210watt çeken 2 kanal 8-16 ohm bi amfi (çıkış gücü 2x110watt )

Size sorularım şunlar.
Bu amfi köprülenebilir mi?
8 ohm altı desteklemediği yazmasına ramen 4 ohm subwoofer bağlasam çıkışı 4 ohm a düşermi ?düşmezse ne gibi bie sıkıntı olur?

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Read more : sony str-de 197 | Gösterim : 1227 | Cevaplar : 2


AV-400 Amplifikatör Sorunu

Herkeze selamlar arkadaşlar:)

Ben herkezin aşina olduğuna inandığım bir devre olan Antony Holton tasarımı mosfetli amplifikatörü daha önce birkaç kez yaptım ve çalıştırdım.
Onları sattım:) Şimdi devrenin boyutlarını küçültmek için yeni bir düzenleme yaptım. Lakin devre çalışmadı. Heryerini defalarca kontrol etmeme rağmen sorunun kaynağını bulamadım.
Ben tamir etmeyi pek sevmiyorum devreyi bir kenara atmama ramak kaldı:) Benim yaptığım çalışmalarda şans faktörü çok oluyor, devrenin baskı devre şemasını tasarlayıp malzemeleri dizip sonra veriyorum elektriği çalışırsa ne ...
Read more : AV-400 Amplifikatör Sorunu | Gösterim : 11692 | Cevaplar : 41


SCANSONİC MİNİMATE HKK.

Arkadaşlar merhaba;
Aşağıdaki linkt'te yer alan scansonic ürünler içinde minimate hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ürün 1 adet amfi ünitesi ve bir çift kolondan oluşmaktadır.
Ürünü bilgisayar bağlantılı olarak kısa şekilde dinleme fırsatım oldu , bass seslerdeki performansı dışında ses kalitesi oldukça iyiydi.
Yorumlarınızı bekliyorum..

http://www.scansonic.dk/00078/00092/
Read more : SCANSONİC MİNİMATE HKK. | Gösterim : 1340 | Cevaplar : 0


4x2n3055 kullanılan anfi arızası

arkadaşlar elimde profosyonel bir anfi var. çıkış için kullanılan kartta 4 tane 2n 3055 transistör var.(fotoraf gönderemediğim için tarif ediyorum) bu kartta iki tane sigorta var ve enerji verildiği zaman sigortalar atıyor. büyük bir ihtimal arıza klasiktir fakat ben bilmiyorum. acaba hangi parçaların değiştirilmesi gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Read more : 4x2n3055 kullanılan anfi arızası | Gösterim : 2415 | Cevaplar : 7


YAMAH NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 PROTECT SORUNU

YAMAHA NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 MODEL ANFİ KULLANIYORUM YÜKSEK TİZ SESLİ ŞARKILARDA SESİ AÇMAMLA BİRLİKTE ANFİ KORUMA DEVRESİ DEVREYE GİRİP SESİ KESİYOR TAM SESTE DOYUMA ULAŞMADAN SES KESİLİP DURUYOR BU NEDENLE BÖLE GÜÇLÜ BİR ANFİDE NASİL BİR FİLTER KULLANMAM GEREKİR VEYA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR FİLTRE VARMI? (BU ARADA SESİN KESİLMESİ FİLTRE ÜZERİNDEKİ TİZ KONDANSİTÖRÜNDEN Mİ KAYNAKLANIYOR? )

ANFİ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİYİ EKLEDİĞİM PDF DOSYASINDA BULABİLİRSİNİZ.
Read more : YAMAH NATURAL SOUND STEREO AMPLİFER A-720 PROTECT SORUNU | Gösterim : 3228 | Cevaplar : 14


Gitar amfisi icin yardım

Merhabalar Lise 3 Elektronik öğrencisiyim . Bayadır arkadaslarımla gitar calıyorum . Amfi'm patladı ve yenisini alıcak gücüm bu aralar yok arkadasım bi el yapımı amfi önerdi ama internette açık bişeyler bulamadım . Bi arkadasım burayı önerdi . Belki siz yardımcı olursunuz 800 900 tl verene kadar 200 300 e bu işi halledersin dedi . Parada fazla sıkıntı olmicağını düşünüyorum Arkadas ucuza yapabilirsin dedi . Sizde bi kac sema vs. verebilirseniz kendim yapıp kullanmak istiyorum . ...
Read more : Gitar amfisi icin yardım | Gösterim : 2169 | Cevaplar : 9


DIY MIXER Preamp

Akustik gitar kaydı yapmak için preamp devresi lazım. Mikserle birleşik bir devre de olabilir elinizde ve ya ben yönlendirebileceğiniz bir web site varsa lütfen yardımcı olun.

Kullanılacak mikrofon Behringer C2

Resim
Read more : DIY MIXER Preamp | Gösterim : 8920 | Cevaplar : 65


AVR seçimi, kullanımı hakkında yardım.

Selamlar,

Küçücük salonumda Microlab marka, wooferının arkasında optik giriş olan bir hoparlör takımı kullanıyorum. Av Receiver gerektirmiyor çünkü Dolby ve DTS çözücü decoder, woofera entegre vaziyette.

Bu şekilde LCD TV nin optik çıkışından wooferın optiğine bağlantı yaparak surround ses alabiliyorum. Ses kalitesi benim için yeterli, bir apartman dairesinde, orta halli bir salonda özellikle geceleri süper bir sistem de olsa ne kadar ses açabilirsiniz zaten?

Ama güçlü/kaliteli bir ses siteminin sanırım bana bir artısı olur ki ...
Read more : AVR seçimi, kullanımı hakkında yardım. | Gösterim : 2942 | Cevaplar : 4


jbl l890 tavsiye

Merhaba,

Stereo müzik için bir sistem planlıyorum. jbl l890 hoparlör almayı planlıyorum.
Bu hoparlör için tavsiye edilen marantz ya da denon amfi ve cd player hangisidir? Max 6000 tl bütçeyi göze alıp tavsiye ederseniz sevinirim. Bir de bu ekipmanı istanbulda nerden almamı tavsiye edersiniz? Özel mesaj atmak isterseniz [email protected]

teşekkürler.
Read more : jbl l890 tavsiye | Gösterim : 1614 | Cevaplar : 0


denon pma495-r mod

merhabalar..denon amfimi modifiye etmek için birkaç girişimde bulundum.kuplaj kondansatörü üzerinde 40mv gerilim vardı..ilk önce içindeki sinyal kuplaj kondansatörünü kısa devre yaptım fakat amfi kendini korumaya almaya başladı...daha sonra baktım ki pre amfi katından sonraki jrc marka 5532 opampı yanmış..neden oldu anlamadım ve onu lm4562 ile değiştirdim..daha sonra geribesleme kondansatörlerini kutupsuz nippon kondansatörlerle değiştirdim(nichicon muse es gelince değiştireceğim).giriş kuplaj kondnasatörü olarak da şeker gibi olan sarı arcatronics mkp cap yazan 6,8uf kondansatörleri taktım.seste inanılmaz bir değişme ...
Read more : denon pma495-r mod | Gösterim : 1710 | Cevaplar : 6


 

İstatistik

Toplam 26286 ileti • Toplam 2145 konu • Toplam 947 üye