Gerçekten olaya ciddiyetle yaklaşmışsınız ve oldukça emek harcamışsınız,tebrik ederim.Ben hala kutuya koyamadım devreyi

Muhtemelen soğutucularınız yeterli gelmeyecek ancak çalışma konusu ile alakası yok bu durumun bildiğiniz gibi.
Devreleri kutulamadan ayrı ayrı çalıştırmayı denediniz mi?
Besleme kondansatörlerinin şasi birleşimleri ayrı ayrı kablolar ile mi yapılmış?Buradan pek görünmüyor.
Fazla kablo kullanmak cok yüksek frekans cevabı olan ampliyi parazit olarak etkileyebilir.
Bence ilk başta devreyi mono olarak basit bir şekilde çift köprü (veya tek)ve kondansatör grubu (hatta birinci kondansatörden sonra 0,47 ohm 25 w direnç)ile çalıştırmayı deneyin.beslemenin çıkışlarına 5amperlik birer sigorta bağlayın.En azından bir şansınız olur mosfetler için.
Ben devre elemanlarını bluemevi sitesinden almıştım,herhangi bir sorun çıkarmadılar.
Sorunun hala beslemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Devre hiç mi çalışmıyor,mosfetler anında mı gidiyor ?Enerji vermeden ampli kartı üzerinde kısa devre olup olmadığgını kontrol edin.Bazen vidalama esnasında mosların altındaki amyant kayabiliyor(başıma gelmişti)
Sn e_cag belirttiği gibi besleme çıkışı 28 volt olmalı(trafo 20v ac ise)bu durumda devre çalışırken 24-25volt seviyelerine iner.
Kolay gelsin