Mono olması sorun olmaz iki adet kullanıp dişli şaft yapabilirim....
Ben ses kalitesi açısından karbon potlara göre atrısı olucakmıdır merak ediyorum sonuçta ürün reostalı..
skaya35 yazdı:Mono olması sorun olmaz iki adet kullanıp dişli şaft yapabilirim....
Ben ses kalitesi açısından karbon potlara göre atrısı olucakmıdır merak ediyorum sonuçta ürün reostalı..
hamist yazdı:skaya35 yazdı:Mono olması sorun olmaz iki adet kullanıp dişli şaft yapabilirim....
Tel potansiyometreler, çok özel olmadıkça karbon pot.lardan daha stabildir.
Bu nedenle ses açısından fark olmaz.
Sadece üst ve orta uç arasına bir 22p koyarsanız iyi olur diyebilirim.
skaya35 yazdı:hamist yazdı:skaya35 yazdı:Mono olması sorun olmaz iki adet kullanıp dişli şaft yapabilirim....
Tel potansiyometreler, çok özel olmadıkça karbon pot.lardan daha stabildir.
Bu nedenle ses açısından fark olmaz.
Sadece üst ve orta uç arasına bir 22p koyarsanız iyi olur diyebilirim.
Peki Hamit abi 22p kullanarım..
100p kullanımı zaten WCF SE II için paylaşımınızda mevcut idi onu 22p yapacagım..
Selam.
skaya35 yazdı:Şimdi anladım Hamit abi resimdeki gibi sanırım..
hamist yazdı:skaya35 yazdı:Şimdi anladım Hamit abi resimdeki gibi sanırım..
Evet bu
Selamlar
zunda yazdı:hamit abi ve arkadaşlar kutulama ile yaşadığım sıkıntı hakkında sorularım olacak cevap verirseniz sevinirim ki bu diğer arkadaşlarında karşılaşması muhtemel sorun gibi wcf devrelerimi sogutucuya monte ettim açıkta her ikisinide şu anda dahil sorunsuz stereo dinliyorum ancak kutu tabanı için 26*29.5 ölçulerinde bir m seti alt tablasını kullandım 6 mm cıvatalarla tespitini yaptım arka panel içinde yine setten çıkma paneli gerekli ölçülerde kesip vidaladım ön panel içinse aliminyum plastik karşımı levhayı vida ile tespit ettim yerine trafo ve beslemeyi yine uygun yerlere tespit ettim gerekli kontrollerden sonra çalıştırdım vınlama zırıltı dırıltı hepsi var ses fişi çıkarınca kondasatörler boşalana kadar geliyor o kadar fazla deneme ve ısrarda etmedim bir sıkıntı olmasın diye ve demonte hale getirdim şu an bir parça sunta üzerinde kutuda konumlandırdığım şekilde ve stabil olarak çalışmakta ve kanaatim ahşap kutuda sorunsuz çalışacak ama neden metalde bu sorun çıktı acaba yada bezer sorunu yaşayanlar varmı çözüm için ne yapılmalı ne önerirsiniz?
Transistör/MOSFET Güç Yükselteçleri
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir