@Ersoy: Güle güle dinle, çok sevindim hem çalıştırmana, hem de izlenimlerinin pozitif olmasına.
@bioquadral: Kaç parça için kargo ne kadar tutuyor? Onboard kondansatör başlığında bildirirsen sevinirim. Sen de güle güle kullan!..
Ersoy yazdı:Çalışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Sevgili DR.Hardware. Eline koluna sağlık. Teşekkürler.
Gökhan'a, Hazar'a, Emin'e ve emeği geçen bütün arkadaşlara cok teşekkür ederim.
Bu projeyi herkeze tavsiye ederim.
Henüz evdeki sistemde denememekle birlikte, atölye ortamındaki dinlemede, ilk kulaklara çarpan özelliği, sahnesi diyebilirim. Onbeş sene önce, kendi imalatım olan, irice kabinlerle, gayet başarılı bir ilk izlenim bıraktı kulaklarımda. Kesinlikle üzerine gitmeye değecek gibi. Hafta sonuna kadar evdeki kuruluma hazır hale getirip birde hi-end cdplayer ve hoparlörlerle testetmeyi planlıyorum.
Tabiki sıkıntılar var. Nedenini anlayamadığım bir distorsiyon var müziğin arkasında. Ses sonuna kadar kısıkken, hiçbir gürültü yok, kulağımı hoparlöre dayamama rağmen hiçbirşey yok.
Ayrıca bir kanalda 6mA akım ayarı yapabiliyorum fakat diğer kanalda 3.2mA yı geçemiyorum. IRF ler sk170 ler sahte olsaidi, diğer kanaldada aynı problem olmalıydı diye düşünüyorum.
Röle için omron ayarında İtalyanmalı Rele marka karaköy kılavuz elektronikten temin edilebilir. Yine aynı yerden burns marka trinpotlar ve diğer kaliteli malzemeyi alabilirsiniz. Sanırım geciktirme kondansatörleri ufak kalıyor. Bir saniyeden az bir sürede röle tetik oluyor.
Uğraşmaya devam.
Herkeze kolaygelsin.
e_cag yazdı:Şöyle bir kutu var hep aklımda, realize edilebilir mi, nasıl olur bilmiyorum ama teoride zor görünmüyor:
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 0 misafir