Herkese selamlar bu devreyi yaptım Elimde olan fetleri degerlendireyim ve kaliteli bir Preampli yapayım dedim Fet'e basitce birkaç eklemeyle çıkışı çok berrak net aldım elimde olan fetleride yazdım, benim amacım basit bi kaç elemanla kaliteli çıkış verecek bir Preampli yapmaktı asıl sorunum ise Giriş sesini herhangi bir kaynaktan PCden veya ceptelefonuyla verdiğimde, Fetlerin çıkışında BASS sesi duyamamam yani hiç yok değil ama çok aşırı cılız bir bass sesi var... Fakat ses net berrak tizler daha ön planda bu devrede bass seslerini nasıl güçlendirir kuvvetlendiririz bu konuda sizlerden yardım bekliyorum, Ton kontrol demeyin bana onu potun bacaklarına bağlayacağım birkaç elemanlada yapabilirim biliyorum

Fetin çıkışındaki seste bass'ı net duyamayınca istediğin kadar ton kontrolü yap bence bi anlam ifade etmiyor önce Fet çıkışlarında net temiz berrak ve bass sesi güçlü TOK bir ses alayım o sesin Tonunu sonra TON KONTROLLE ayarlarım, birde 600 Ohm'luk dinamik bir mikrofonum var bunun içinde Alttaki devreyi yaptım oda harika çalışıyor ama hem müziği hemde mik sesini aynı anda alamıyorum malum mik Preamplisi Mono müzik ise ikitane aynı devreden yapmak istemiyorum bu mono preampliyi nasıl stereo çalıştırırm doğal olarak bunu nasıl birleştirirm 2 adet daha Fetli devreden yapabilirim çıkışı onlardan almak için ama bu giriş devrelerini nasıl birleştiricez ??? Hem müzik hemde mikrofon sesini Kontrol edebileyim ve çıkışta BASSları net duyulan bir Preampli olmuş olsun istiyorum...
Fetlerin çıkışındaki Potları iptal edip girişlere bağladım şuan giriş sesini kısıp açabiliyorum, ama mikrofon nasıl olacak ? birde başıma bela olan net duyamadığım bass sesi sizlerden yardım bekliyorum Tüm ustalara ve konunun uzmanlarına şimdiden Teşekkürler...