gönderen Yorum Robotu » 12 Haziran 2008, 22:49
cok sağolasın program üzerinde bayağa profesyonelleştim her fonksiyonunu buldum program on numara spl kabin yapmaya calışıyordum etap6 diye başladım 65 hz bonba gibi patlıyor hatta kabin program üzerinde; ama kabini yaptım bu sefer pratikte istediğimi vermiyor portları 15cm ye kadar cıkardım 8cm den başladım bu arada (iki tane 10cm denemedim aklımda bir o kaldı ) kabinin ön kısmı icin denediğim portlar harika hep verim artırıyor ama arkaya port takamıyom spl direk düşüyor en son arka tarafı duvar gibi kullanmaya başladım sadece delik bıraktık oldukca verimli su an ama hala aklımda diğerinin portunu da koyabilme fikri var acaba spl abin için etap6 yanlış bir secimmi etap6 amacı farklı hzlere tepki verebilen iki hacimi yan yana getirip sadece müzik kalitesi sağlamakmı portlarla oynayarak kabinin iki tarafını birbirine destek verecek sekilde ayarlayabilirmiyim (su an iki tarafta port olduğunda artı eksisi ters bağlanmış iki woofer gibi calışıyor) bu konuda fikri olan varmı şimdiden cok teşekkürler