Farklı sarımlarda toplam 200watt demek oluyor, yani birkaç trafo birarada... Bitpazarlarından çok medet ummanı tavsiye etmem, birşey bulursan şansa bulursun, ha deyince her istediğini bulabileceğin yerler olsa eminim bütün forum üyeleri toplanıp tur düzenlerdik oralara

Ha boş vaktim var gezicem dersen işte adresler:
Eskidji Bitpazarı: Burada çoğunlukla çalışan kullanılmış ürünler bulursun, bu ürünleri satan yerlere abi kasasını kullanıcam, yok işte dekoratif olsun diye alıcam gibi kıytırık bahanelerle ellerinde bozuk ürün olup olmadığını sorabilirsin, asıl kullanma amacını söylersen kıymete biner fiyat coşar aklında bulunsun

Hele ki bir satıcı var hamit özçelik diye dükkanına yanaşma, ahı gitmiş vahı kalmış malları allar pullar ederinin 2 misline satmaya çalışır. Ama bütün pazarı dikkatlice gezmekte yarar var, kel alaka dükkanlarda da kıyıda köşede kalmış bozuk ya da hafif hasarlı ürünler ucuza bulunabiliyor...
Açık adresi aklımda değil, ama şöyle söyleyeyim, yenibosna metro istasyonunda in, koçtaş'ın solundan yukarı çıkan caddede 5-10 dakika yukarı doğru yürü yolun sağında karşına çıkar, minibüs te olabilir metro istasyonunun oradan ama ben araba ile gittiğim için bilemeyeceğim...
Yeni Füze Çarşısı: Burası ağırlıklı olarak oto müzik sistemi satan ve tamir edenlerle dolu, ama birkaç tane de eski deck ampli, müzik seti satan ve tamir eden yer var, bunlarda da bozuk cihazı ucuza alma olasılığın var.
Adrese gelelim, Topkapı Eresin Otel'i biliyorsan o civarda kime "yeni füze çarşısı" diye sorsan gösterir, Eresin otele gitmek için de zeytinburnu-kabataş tramvayına bin, pazartekke durağında in, karşında göreceksin.
Bitpazarı: Geldik en zor makana, burada aklına ne gelirse bulmak mümkün, çok ucuza ama tamamen şansa, 50 kuruşa orijinal müzik cd'si, 1 liraya orijinal sony discman adaptörü, 3 liraya walkman, 10 liraya kocaman boş hoparlör kabinleri, 5-10 liraya hurda lambalı radyo ya da benim gibi 20 liraya technics ampli hurdası bulmak mümkün, ama tamamen şans işi. Esasen pazarın kendisi şans işi, bir hafta gittin, diğer hafta gittin, üçüncü hafta zabıtadan dolayı yerinde yeller esiyor olabilir, ertesi hafta bir bakarsın yine kurulmuş... Burada hiçbir şeyi deneme-inceleme şansın olmaz, herşey yer tezgahlarında, elektrik gibi birşeyi unut... Genelde satılan çoğu şey bozuktur, satıcı sağlam derse inanma, pazarlığını ona göre yap, bil ki 10 lira derse 2-3, 20 lira derse 10 liraya alırsın alacağını

Komik biryerdir, post-apokaliptik temalı filmlerdeki pazarları çağrıştırıyor bana
Adrese gelecek olursak, yine eresin otel'e gidip herhangi birine suriçi bitpazarı diye sorabilirsin, eski minibüs durağını biliyorsan oraya git herhangi birine sor parmağıyla gösterir... Burada en önemli nokta sabah 5.50-6.00 gibi orada olman gerektiği, saat 08.30-9.00'a kadar işe yarayan herşey satılmış olur...