Ne diyeyim, tebrik edeyim Hazar. Eline sağlık.
Bu arada Erhan nerde diye merak ediyordum ki o da mesaj atmış

Dert etme, ne kondansatörlere ne paralar veriyoruz..
Nico doktoralı ve oldukça tecrübeli bir abimiz. Şahsen sitesindeki yorumları ve yaklaşımını beğeniyorum. Kulaklık amfisi de oldukça ilginç, zaten başlığında Dr. senin geliştirdiğin kulaklık amfisine atıfta bulunmuş. Literatüre geçtin, tebrik ederim
Bu arada A sınıf 10W ve 35W iki tane tasarımı da var, Birgün A sınıfı bir amfi düşünürsem 10W versiyonunu deneyebilirim. Dolayısıyla A sınıfı amfi isteyenler için de seçenek olabilir. Malzeme seçimi konusunda Nico pek de bilgi vermiyor, resimlerden bakıyoruz. Ama PCB'leri, özellikle preamplisinin oldukça profesyonel.
LM serisi aslında oldukça da genişmiş. 1875, 1876, 1877, 1896, 4766 gibi. Bunlar sadece bluemaviden bakıp hani var gibi görünen modeller.
Açıkcası bir tane high-end standartlarında, yani PCB'sinden kablolarına, gümüş lehimine kadar bir proje yapmak istiyorum, sanırım bu proje işte o projedir. Elimdeki 3886'ları ise buradan alacağım "onarım" malzemelerinden" tamamlayacağım. Sanırım bunu ancak yaz sonuna doğru bitirebilirim, hemen başlarsam. Dolayısıyla, elindeki kondansatörlere talip olabilirim Dr.
PCB için düşündüğün birşey var mı peki Dr.? Düzgün epoksi bulunuyor ama high-end standartlarına göre bir PCB'yi bu projede nasıl oluşturabiliriz?