Öncelikle yardımlarından dolayı İbrahim Demir ve Drhardware ye teşekkür ediyorum.Amlifikatörü yaparken ibrahim demir in gönderdiği elektor dergilerini esas aldım.
plaketi ütü metoduyla hazırladım plaketi delinmeye hazır hale getirdim daha sonra plaketi delerek elemanları yerleştirdim son aşamada deneme amaçlı çalıştırdım Fakat bir sorun var ben elimde 42 voltluk trafo şu anda olmadığından deneme amaçlı 25 voltluk bir güç kaynağı kullandım iyi bir ses aldım ama 2n 3055 leri devre dışı bıraktığımda hiç bir değişiklik olmayınca 2n 3055 lerin devre dışı olduğunu anladım acaba 2n 3055 ler devrenin çalışma voltajı olan 42 volt u uygulamadığım için mi devreye girmediler bir de bc 107 108 178 leri ters bağlamış olabileceğimi düşünüyorum ama bu zayıf bir ihtimal diğer bağlantılardan eminim 42 voltluk bir güç kaynağı ile sorun ortadan kalkar mı ? (fotoğrafların sıralaması biraz karışık oldu özür..)
Devre şemasıda besleme gerilimi 42 volt olarak gözüküyor ben 25 volt ile çalıştırdığımn için mi 2n 3055 ler devreye girmediler?